Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj muj manzel ma fotky vsech svych byvalych v pocitaci.jak jsem mu rikala ze mi to vadi tak mi na to rekl,ze jsou to kamaradky tak proc by je tam nemohl mit.docela me to sere a uz jsem uvazovala ze mu je smazu…protoze je to pocitac ktery mame napul takze tam muzu kdykoliv chodit.neporadim jak prekonat minulost sama bych chtela vedet jak na to ![]()
Já bych teda nesnesla,aby měl manžel v naší společné domácnosti ero fotky s bejvalkou,bych mu je vyházela.
Jako na co si je skladuje?
Jinak jak to překonat Ti moc neporadím,sama bych s tím měla problém,ale co si o tom s ním promluvit a narovinu se zeptat jak to je?
Ahojky, já si teda neumím představit, že by měl můj manžel schované jakékoliv fotky s jakoukoliv svou bývalou a vzhledem k tomu, že mi udělal také pěknou scénu, když jsme u našich objevili fotky, co mám s bývalými já, tak máme stejný názor a přiznám se, že jsem šťastná! tohle bych asi nepřežila, nevím, každá je jiná, já mám na tohle dost vyhraněné názory
Zkus si s ním promluvit, že Tě to třeba štve ať to smaže, máte společné PC, ne? A zvlášť V TĚHOTENSTVÍ MÁŠ PRÁVO NA KLID…
No tak to by bylo něco na mě
![]()
To se ti nedivím,já bych to nepřekousla a ani bych se o to nesnažila,ale tohle jsme si vyříkali ještě před tím,než jsem si s ním pořídila dítko.No někdo to pochopí a někdo to bere jako normál.Radu asi nemám, já v těhle věcech jednám moc impulsivně a prostě neznám kompromis.Naštěstí mi vyšel vstříc.Ale jak říkám,to jsem řešila na začátku vztahu.Zkus s ním promluvit,a je to hnusný,ale já bych v této situaci prošacovala co by šlo.potřebovala bych vědět,na čem jsem.Hlavně se snaž držet se ,ať je mimčo v klidu,ikdyž to asi nejde,co? ![]()
když já mám strach to po něm chtít. řekl, že je vymazal, ale já vím, že je má, nedokáže se jich vzdát, jen je přesunul asi do jiné složky. Ale každej máme svůj počík, tak to nemám aspon na očích.
jinak díky za podporu. Mě to pořád leží v hlavě ![]()
No já bych to hledala a pak bych ještě chtěla vysvětlit proč lže,jaký má důvod,teď už to není jen ON už jste VY.A pokud před tebou chce něco ukrývat,tak má asi důvod,podle mě.
A proč by to měl mít? Jako by je chtěl nebo co? Kamarád ocud pocud…
Ty hambaté fotky jsou tedy nepříjemné, ale spíš si myslím, že tě trápí ta nejistota, zda se něco nekalého neděje v přítomnosti..
Nevím co je pro tebe schůdnější - jestli jen tušit a nevědět, nebo vědět za každou cenu, než se trápit podezřením. To musíš zhodnoti sama a podle toho jednat ( pátrat či nepátrat)..
Anonymní píše:
když já mám strach to po něm chtít. řekl, že je vymazal, ale já vím, že je má, nedokáže se jich vzdát, jen je přesunul asi do jiné složky. Ale každej máme svůj počík, tak to nemám aspon na očích.jinak díky za podporu. Mě to pořád leží v hlavě
Tak to bych mu klidně smazala celou pamět v PC, bez milosti.
A co máš strach po něm chtít?Mě to teda normální nepřijde,aby měl manžel kdekoli doma nebo v pc nějaké fotky svojí ex.
Lizbeth píše:
Ty hambaté fotky jsou tedy nepříjemné, ale spíš si myslím, že tě trápí ta nejistota, zda se něco nekalého neděje v přítomnosti..
Nevím co je pro tebe schůdnější - jestli jen tušit a nevědět, nebo vědět za každou cenu, než se trápit podezřením. To musíš zhodnoti sama a podle toho jednat ( pátrat či nepátrat)..
máš pravdu, takle to cítím. Vím, že kdybych na něco přišla, nikdy neodejdu. Ale takhle se trápím taky. Pořád si říkám, že se mi to podaří zas udusat abych na to nemyslela, ale bojím se, kdy se to vrátí jako bumerang
Můj muž měl i er. video a prý ho sám smazal. Mě to nevadí, ale koukat bych na to teda nemohla.
vymazat to nemůžu, do PC se nedostanu a i kdyby, tak má celý PC zálohovaný na externím disku ![]()
prostě se s tím budu muset vyrovnat ![]()
80Petra píše:
No já bych to hledala a pak bych ještě chtěla vysvětlit proč lže,jaký má důvod,teď už to není jen ON už jste VY.A pokud před tebou chce něco ukrývat,tak má asi důvod,podle mě.
A proč by to měl mít? Jako by je chtěl nebo co? Kamarád ocud pocud…
Přesně tak, já si tohle taky neumím představit a myslím, že takový chlap má k tomu nějaký důvod… Já všechno vyhodila a manžel taky a to už na začátku vztahu, nikdo na nikoho netlačil, jsme v tomhle naštěstí oba stejní, ale být to jinak asi bych to hodně řešila!!! Myslím, že pokud Tě to trápí, tak to vyřeš dokud to jde, vím, že to není jednoduchý, ale s tímhlel pocitem se Tiasi snadno žít nebude a máš před sebou mateřství, takže bys měla být psychicky v pohodě! Držím palce ![]()
tak tohle bych v sobě neudusila ani náhodou.prostě narovinu na něho, říct mu všechno , co tě trápí a že ti to rozhodně nepříjde normální. proč by se můj muž měl dívat na nahatou bývalku
mě na začátku našeho vztahu štvalo, když jsem zjistila, že má můj tehdy přítel schované v jedné krabici všechny dopisy jak moje tak i bývalek, když jsem mu to řekla, tak prostě krabici vzal a hodil do kotle a bylo vyřešeno ![]()
Taky bych to nesnesla a netolerovala, a zacla bych tvrde s likvidaci fotek
za kazdou cenu. tohle je respekt k partnerce? neexistuje. pro me. a do telefonu i do pc bych ja zas lezla, kdyz si myslis ze se neco deje. presne jak pise terezka, muj zarli a ja ocekavam stejny pristup k jeho byvalym jako ja. zhurta bych to probirala, tohle nee. pokud pak zjistis ze za tim opravdu nic neni, tak se s tim vyrovnas.
je to hodně citlivé téma, proto prosím o stejný přístup!
můj manžel má několik fotek s bejvalkou…no víc než jen lechtivích
dlouho jsem se s tím vypořádávala, protože tohle není zrovna to co bych si v partnerském vzathu představovala. Ale nějak jsem mi to povedlo.
Ted se k tomu opět vracím, protože jsem jen náhodou zjistila, že některé fotky má společné s kamarádem. Přišli jsme tedy na to, že chodili se stejnou holkou. I to by šlo, kdyby kamarád, manžel skvělé holky ji s ní nepodváděl a můj muž, je bud kreje nebo choděj do trojky.
Důkaz 100% nemám, jen vím, že se něco dějě! A nejsem z těch co by lezli do PC a nebo do telefonu.
poradte mi jak překonat minulost a myslet na svoje nenarozené dítě ???
omlouvám se za zmatek, ale takový zmatek mám já teď v sobě!