Jak se vyrovnat s minulostí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2390
7.2.14 00:25

@Pizlam Ahoj.. No jde o to, že z bejvalým přítelem, jsem si užila moc trápení, stavěl mě na druhou kolej, kradl, na konci i bral drogy a tak nadělal mi v životě jen paseku a přesto jsem ho milovala, možná to byl jen zvyk, co já vím.. Okrádal mě i dceru, také mou rodinu u které jsme bydleli a já to dodnes nosím v hlavě a cítím se vina, že kdybych ho nepřivedla, nestalo by se to všechno. dost často se o něm mluví vždy ve spojitosti s tím co dělal zlého, ono taky nic dobrého nikdy neudělal. Beru to na svou hlavu a pořád se tím užírám :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
7.2.14 00:29

Jak je to dlouho, a jak jsi na tom ted? Mas manzela, pritele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
7.2.14 00:31

@Pizlam Už jsou to 4 roky, mám nového partnera, úplný opak. Teď.. Když nemám co dělat, koušu se nudou, nebo jen vzpomínám, je to ihned první věc na co myslím. Projíždí mi hlavou všechny ty vzpomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
7.2.14 00:39

Mas jen asi takove obdobi. Chybovat muze kazdy. Byla to pro tebe zkusenost. Bohuzel sice negativni ale byla. Ctyri roky neni zase az tak dlouho, asi mas v sobe jeste porad vycitky kvuli rodicum, dceri. Kazda mince ma ale dve strany. Dostala jsi za vyucenou, priste uz tak hloupa nebudes. Podle toho co pises, tak ses z te chyby poucila. Raduj se z toho, ze mas ted milujiciho pritele a dve krasne, zdrave deti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
7.2.14 01:59
@kissi píše:
@Pizlam Ahoj.. No jde o to, že z bejvalým přítelem, jsem si užila moc trápení, stavěl mě na druhou kolej, kradl, na konci i bral drogy a tak nadělal mi v životě jen paseku a přesto jsem ho milovala, možná to byl jen zvyk, co já vím.. Okrádal mě i dceru, také mou rodinu u které jsme bydleli a já to dodnes nosím v hlavě a cítím se vina, že kdybych ho nepřivedla, nestalo by se to všechno. dost často se o něm mluví vždy ve spojitosti s tím co dělal zlého, ono taky nic dobrého nikdy neudělal. Beru to na svou hlavu a pořád se tím užírám :|
K tomu prvnimu, predpokladam, ze kdyz jsi ho privedla, jeste takovy nebyl, jinak bys ho snad domu ani nebrala a hlavne by si s nim neztracela cas. Tak se tim neuzirej, nemuzes za to, co se z neho stalo. Hlavni je, ze uz v tvem zivote neni a nemuze tebe ani tvou rodinu dal okradat.
K tomu druhemu, jestli se o tom rodina porad bavi, nedivim se, ze to nemuzes pustit z hlavy. Promluv si s rodinou, vysvetli jim, ze uz je to minulost, at to nechaji konecne byt. Me by nebavilo porad dokola poslouchat o udalosti, ktera se stala pred ctyrmi a vice roky. Udelej tomu pritrz a pak se i ty prestanes trapit :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí