Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pizlam Ahoj.. No jde o to, že z bejvalým přítelem, jsem si užila moc trápení, stavěl mě na druhou kolej, kradl, na konci i bral drogy a tak nadělal mi v životě jen paseku a přesto jsem ho milovala, možná to byl jen zvyk, co já vím.. Okrádal mě i dceru, také mou rodinu u které jsme bydleli a já to dodnes nosím v hlavě a cítím se vina, že kdybych ho nepřivedla, nestalo by se to všechno. dost často se o něm mluví vždy ve spojitosti s tím co dělal zlého, ono taky nic dobrého nikdy neudělal. Beru to na svou hlavu a pořád se tím užírám ![]()
Jak je to dlouho, a jak jsi na tom ted? Mas manzela, pritele?
@Pizlam Už jsou to 4 roky, mám nového partnera, úplný opak. Teď.. Když nemám co dělat, koušu se nudou, nebo jen vzpomínám, je to ihned první věc na co myslím. Projíždí mi hlavou všechny ty vzpomínky.
Mas jen asi takove obdobi. Chybovat muze kazdy. Byla to pro tebe zkusenost. Bohuzel sice negativni ale byla. Ctyri roky neni zase az tak dlouho, asi mas v sobe jeste porad vycitky kvuli rodicum, dceri. Kazda mince ma ale dve strany. Dostala jsi za vyucenou, priste uz tak hloupa nebudes. Podle toho co pises, tak ses z te chyby poucila. Raduj se z toho, ze mas ted milujiciho pritele a dve krasne, zdrave deti ![]()
@kissi píše:K tomu prvnimu, predpokladam, ze kdyz jsi ho privedla, jeste takovy nebyl, jinak bys ho snad domu ani nebrala a hlavne by si s nim neztracela cas. Tak se tim neuzirej, nemuzes za to, co se z neho stalo. Hlavni je, ze uz v tvem zivote neni a nemuze tebe ani tvou rodinu dal okradat.
@Pizlam Ahoj.. No jde o to, že z bejvalým přítelem, jsem si užila moc trápení, stavěl mě na druhou kolej, kradl, na konci i bral drogy a tak nadělal mi v životě jen paseku a přesto jsem ho milovala, možná to byl jen zvyk, co já vím.. Okrádal mě i dceru, také mou rodinu u které jsme bydleli a já to dodnes nosím v hlavě a cítím se vina, že kdybych ho nepřivedla, nestalo by se to všechno. dost často se o něm mluví vždy ve spojitosti s tím co dělal zlého, ono taky nic dobrého nikdy neudělal. Beru to na svou hlavu a pořád se tím užírám