Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chtěla bych si při mateřské přivydělat nějakou kačku navíc, jenže nějak nevím jak, chtěla bych nějakou práci z domu.¨
Jenže… když koukám na net na nabídky typu pošli 500 kč a pak se dozvíš víc, mě odpuzuje, všude vidím podvod. Já vím, že kdo neriskuje nic nedostane, ale…
Máte některá dobré zkušenosti a kdyžtak s čím?
Nepřipadá v úvahu ani prodávání parfémů v mém okolí si tím pár kamarádek zkoušelo přivydělat a nešlo to. a Avon či Oriflame tu dělá víc lidí než je poptávka.
Děkuju za případné rady či nápady
Musím se přiznat, že jsem před pár lety naletěla na jeden inzerát práce z domu. Měla jsem poslat 50Kč a přišel mi nějaký katalog s nabídkami práce, ale finta byla v tom, že jsem měla zadat inzerát, nechat si posílat taky těch 50,–Kč a rozesílat tyhle katalogy.
Od té doby na tyhle „práce z domu“ nevěřím. ![]()
Mě napadá jedině roznášení letáků. Jak to vynáší, to ale netuším.
hkac píše:
Mě napadá jedině roznášení letáků. Jak to vynáší, to ale netuším.
Roznášení letáků je tak 2-3000 za měsíc a je to tedy makačka, dělala to známá.
Zkus se poptat u bývalého zaměstnavatele, jestli by pro tebe neměl třeba nějakou práci doma na pc.
Já tak při mateřské chvíli pracovala a vyhovovalo
Záleží ale na druhu práce, ne vždy to jde.
Hm tak my letáky roznášeli ,když mi malou nevzali do školky a já skončila na podpoře,tak jsem to vzala.Ale je to fakt záhul.
Těžký batoh na zádech plný letáků-často i 8druhů,které nejdřív musíš nakompletovat.Jen ta kompletace ti zabere alespon 3-4hodiny
Do batohu s emi vešlo tak 100-200nakompletovaných kousků-podle tlouštky a do ruky jsem si dala dalších 100.Docela šichta a samozdřejmě když jsem je roznesla,musela jsem domu -nafasovat dalších 200kusů.Aby s emi roznášení vyplatilo,roznášela jsem pro celé městečko-tedy pro +-1000domácností.
Hodilo to tak 2000-4000kč měsíčně,podle počtu letáků.Když jsem nastoupila do práce,tak jsem na letáky neměla čas a dělal to o volnu přítel.Když změnil práci a já otěhotněla,zrušili jsme je.Fakt jsem odmítla tahat ty děsný letáky s pupkem
A s kočárkem bych to taky nedělala.Je to hodně náročný ,ono se to nezdá ![]()
Já si přivydělávám vyplňováním on-line dotazníků ohledně empirických výzkumů Nepřivyděláš si moc, ale chodí mi v průměru tak do 500,–/měs. a výdaje s tím spojené jsou jen tvůj čas a PC s připojením netu.
Jinou možnost přivýdělku jsem zatím nenašla, když opomenu pokus o Oriflame, roznos letáků je u nás již obsazen, no a nic jiného při dětech nestihnu)
korena píše:
Já si přivydělávám vyplňováním on-line dotazníků ohledně empirických výzkumů Nepřivyděláš si moc, ale chodí mi v průměru tak do 500,–/měs. a výdaje s tím spojené jsou jen tvůj čas a PC s připojením netu.Jinou možnost přivýdělku jsem zatím nenašla, když opomenu pokus o Oriflame, roznos letáků je u nás již obsazen, no a nic jiného při dětech nestihnu)
jak si našla to vyplňování dotazníků?Můžeš mi napsat odkaz?Nebo jak to funguje…A kolik nad tím strávíš asi času?Díky
A není tu náhodou někde nějaký obchodní zastupce? Potřebovala bych poradit se smolouvou o obchodním zastoupení..
![]()
Omlouvam se za OT ![]()
Holky a co žehlení?
Mě někdo 3× v měsíci (nebo podle potřeby) odvést ráno koš prádla a večer vrátit vyžehlený tak tedy s velkým díky 2000 dám.
No žehlení nesnáším,ale pokud mi dáš 2000kč za žehlení 3× v měsíci-sem s tím!!!!!!!!
![]()
Asi dost záleží na místě, aby to mělo efekt-benzín, tak já jsem Praha-západ bližší adresa v SZ
Nebo hlidat dite nekomu, kdo ma praci a nema jesle nebo skolku… jak treba ja…
Inzerát na hlídání dětí jsem dávala vloni,když jsem tedy nedobrovolně skončila na podpoře.Hm nikdo se neozval.Někdy si říkám,že tu fakt bydlí divný lidi
![]()