Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak piš alespoň sem. Nebo nechceš číslo na nějakou krizovou linku a popovídat si s někým anonymně?
@rozmary píše:
Budete si asi myslet, že jsem totální magor, ale já ho pořád milujuTohle se odpustit nedá. Včera mi přišel dopis, ne moc pěknej, něco ve stylu jaká jsem sebestředná mrcha, že myslím, jen na svoje starosti tady, ale abych ho dostala ven, to mě ani nenapadne, je mi z toho všeho psychicky dost blbě.
mam stejnou zkusenost napisu ti sz ![]()
@rozmary píše:
Nevím co příjde až ho pustí, kdy ho pustí o všechno příjde, já to neutáhnu, vrátí se jako bezdomovec, příjde o práci a to se mu líbit nebudeTy dopisy jsou plný vzteku a nenávisti, že jsem ho urvala od dětí. @Michelangelo Nejsem schopná vnímat, mám pořád hlavu jak pátrací balon, tisíc věcí a myšlenek, všechno se mi to tam pořád motá, mám problém přejít silniciS t átou komunikuju, ale asi nemá představu jak mi je a nechci mu to vyprávět, nechci nikoho zatěžovat svýma problémama, každý má svoje starosti.
Tím spíš, že jsi na to všechno úplně sama, je potřeba pomoc psychologa
Táta nemůže mít představu, když mu nic neřekneš. Když nebudeš sama chtít, tak ti není schopen pomoct nikdo. Zkus se na to podívat z pohledu svých dětí. Co je čeká, když se nedáš do pořádku ty sama? Ony tě potřebují, ne ten psychopat, který SI TO ZAVINIL SÁM
DĚTI TĚ POTŘEBUJÍ
![]()
@Michelangelo píše:
Tím spíš, že jsi na to všechno úplně sama, je potřeba pomoc psychologaTáta nemůže mít představu, když mu nic neřekneš. Když nebudeš sama chtít, tak ti není schopen pomoct nikdo. Zkus se na to podívat z pohledu svých dětí. Co je čeká, když se nedáš do pořádku ty sama? Ony tě potřebují, ne ten psychopat, který SI TO ZAVINIL SÁM
![]()
DĚTI TĚ POTŘEBUJÍ
![]()
![]()
presne ty chlapi si za to muzou sami vim o cem mluvim ale jsou to slabosi a vyuzivaj zenskej ktery jou az moc hodny
@aspagi píše:
presne ty chlapi si za to muzou sami vim o cem mluvim ale jsou to slabosi a vyuzivaj zenskej ktery jou az moc hodny
Je to hrozné. Bohužel to trvá dlouho, než to těm ženám dojde. Některým to nedojde nikdy. Je to strašně smutné.
@rozmary :cítím s tebou i když jsem si tímhle neprošla, myslím, ale že by mě to čekalo, pokud by můj první manžel neumřel.
Nevím jak ti pomoci, ale nezůstávej sama, najdi si pomoc psychologa nebo ten Bíly kruh bezpečí, vím, že tyhle rady znáš. Bez peněz je moc těžké spálit mosty a třeba zmizet, ale ty si ho hlavně snaž vyhnat z hlavy, snaž si napsat na papír pro a proti a snad zjistíš, že ti tenhle chlap za to nestojí. Copak může milující táta udělat tohle před svými dětmi, je to SOBEC!!!
Piš alespoň sem, ať víme, že jsi v poho. ![]()
@Ester13 píše:
Je to hrozné. Bohužel to trvá dlouho, než to těm ženám dojde. Některým to nedojde nikdy. Je to strašně smutné.
u me skoro 10let
ale sem stastna ze sem se ho zbavila je mi uzasne taky sem psala to same ze je v podstate hodnej a ze ho miluju i presto co mi vse provedl…
@aspagi píše:
u me skoro 10letale sem stastna ze sem se ho zbavila je mi uzasne taky sem psala to same ze je v podstate hodnej a ze ho miluju i presto co mi vse provedl…
@Ester13 píše:Je to děs. Jsi dobrá!
me pomohl jinej chlap otevrit oci sice to nedopadlo ale i tak sem mu vdecna
u me bylo nejhorsi to ze to byl muj prvni dlouhej vztah
@rozmary ale ty jsi ho neurvala od dětí, udělal to sám. Myslím, že pro tvůj klid by jsi je neměla ani číst. Už proběhl soud? Nenech se hlavně vydírat, je vidět, že je schopný manipulátor a ty jsi proti tomu slabá. Zkus být silná kvůli dětma postav se mu. Napiš mu, aby ti nepsal, že tě to nezajímá a bojuj za svůj život i svých dětí. Najdeš si někoho lepšího, který bude stát za to, aby jsi ho milovala. Ten to už se nezmění, zkusil to jednou, zkusí znovu. Manžel dělá bachaře, kdyby jsi měla nějaký dotaz, klidně se ptej, zeptám se, jak to běžně chodí.
@moje prdelky píše:
@rozmary ale ty jsi ho neurvala od dětí, udělal to sám. Myslím, že pro tvůj klid by jsi je neměla ani číst. Už proběhl soud? Nenech se hlavně vydírat, je vidět, že je schopný manipulátor a ty jsi proti tomu slabá. Zkus být silná kvůli dětma postav se mu. Napiš mu, aby ti nepsal, že tě to nezajímá a bojuj za svůj život i svých dětí. Najdeš si někoho lepšího, který bude stát za to, aby jsi ho milovala. Ten to už se nezmění, zkusil to jednou, zkusí znovu. Manžel dělá bachaře, kdyby jsi měla nějaký dotaz, klidně se ptej, zeptám se, jak to běžně chodí.
Super:-)Dnes přišel další dopis, uplně hnusnej, všechny peníze si nechal přeposlat na vězeňský účet, protože nemá na retka,30 tisíc. To že nebudu mít na jeho byt je mu volný a ještě prudí, že jestli to nestáhnu, bude z něj kvůli mě bezdomovec. Dceři psal taky, neměla mi to dávat číst, ale dala, píše jí tam takový lži, že je to už druhej dopis, ale že jsem jí ten první nedala atd…prostě nesmyslný žvásty, no a hlavně jak tam strašně trpí, ale mamka nechce pro mě nic uděla
![]()
@rozmary tak mu ho neplat, nebo musíš mu ho platit? On je pořád ve vazbě? Prosím tě hlavně nic nestahuj nebuď hloupá, jako spousta před tebou, ten teror pak neskončí, bude ještě horší. Tak to se ho můžeš na dobu zbavit a zařídit si život dle svého
Musím platit, jsem spoludlužník, nejsme ještě rozvedený. Je tam pořád.