Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
papavlinka33 píše:Anonymní píše:No tak za prvé Kajínek seděl na Mírově mimojiné samozřejmě, a byl v nejhorší skupině, tak jistě žádnou televizi neměl, nevím teda kde dělá ta tvoje sousedka, ale pěkně kecá. Mám na mírově známého bachaře a v tu noc kdy Kájinek utekl ho povolali na službu hledat. Mírov je nejhorší kriminál u nás, tam takový vymoženosti nejsou. Za druhé znám i pár lidí co seděli jinde kde to bylo volnější, ale televize na celách, plazma či LCD-pěkná blbost, 1800Kč týdně a soukromé hodinky s přítelkyněmi rozhodně neměli nikde.
sousedka dělá vychovatelku v base, kde seděl Kájínek. Má k dispozici tv (nevím jestli plazmu nebo lcd) na týden na útratu 1800,– super celu, ZTP vězni mají navíc k sobě ošetřovatele, ukazovalla nám jídelníček, ani my si tak nežereme. Mají 2× ročně výlety a tak.. takže já než skončit na ulici tak radši něco spáchám… a všechno je zdarma
Do loňského roku seděl Kájinek tuším v Karviné, tak žeby tam měli na celách LCDčka? ![]()
On seděl všude možně, ale krchnul z Mírova, prý nemožný po x letech se to někomu povedlo.
papavlinka33 píše:
On seděl všude možně, ale krchnul z Mírova, prý nemožný po x letech se to někomu povedlo.
jj to vím, jen jsem usoudila z toho, že jí to říkala sousedka, že mluvila o době buď současné nebo nedávno minulé. Mírovem je proslulý to je jasný ![]()
No každopádně nevím proč furt od někud zdrhal když se tam mají tak dobře…lcdčka, peněz jak ho.ev, šlapky jim tam vodí, no paráda ![]()
papavlinka33 píše:
No každopádně nevím proč furt od někud zdrhal když se tam mají tak dobře…lcdčka, peněz jak ho.ev, šlapky jim tam vodí, no paráda
Hotový ráj na zemi
![]()
Každá věznice to má jinak, na to pozor! Ten můj, když seděl poprvé, tak hygienu a časopisy mohl mít neomezeně. Když seděl podruhé - to byl jinde - tak se mu i hygiena (vč. toaletního papíru) počítala do nárokového balíku!
Na stránkách každé věznice by měli mít vypsáno, co se v té dané věznici může a co ne. Ale co vím, tak třeba v Č. Budějovicích jsou i na vazebce povoleny návštěvy, známá tam měla dokonce syna a jezdili za ním každý měsíc, tak snad to jde i v Brně…
Jo a balík musí být všude DO 5 kg, včetně OBALU!!! Na nárokový balík by ti musel poslat balíčenku. Na nenárokový myslím že nemusí… ![]()
Hygiena by mela být ve vazbě taky neomezená, ve výkonu už je to součást 5 kg balíku. Návštěvy ve vazbě jsou dovoleny všude, obviněný/obžalovaný má ze zákona nárok na návštěvu 1 za 14 dní v délce hodiny a půl. Některé věznice to mají ale tak, že to spojí a je 1× za měsíc 3 hodiny.
Tak když to tak čtu, tak asi pošlu nejdřív dopis a zeptám se ho co vlastně potřebuje…aby ten můj balík třeba nebyl vyhozen.
Dopisy jsou snad neomezeně
. A netušíte jestli ty dopisy někdo nejdřív čte?
Taky anonym píše:
Každá věznice to má jinak, na to pozor! Ten můj, když seděl poprvé, tak hygienu a časopisy mohl mít neomezeně. Když seděl podruhé - to byl jinde - tak se mu i hygiena (vč. toaletního papíru) počítala do nárokového balíku!
Na stránkách každé věznice by měli mít vypsáno, co se v té dané věznici může a co ne. Ale co vím, tak třeba v Č. Budějovicích jsou i na vazebce povoleny návštěvy, známá tam měla dokonce syna a jezdili za ním každý měsíc, tak snad to jde i v Brně…
Jo a balík musí být všude DO 5 kg, včetně OBALU!!! Na nárokový balík by ti musel poslat balíčenku. Na nenárokový myslím že nemusí…
Zajímavý co se tady člověk všechno dočte
Zeotám se manžela až se zítra vrátí z práce, dělá na pankráci ![]()
Anonymní píše:
Tak když to tak čtu, tak asi pošlu nejdřív dopis a zeptám se ho co vlastně potřebuje…aby ten můj balík třeba nebyl vyhozen.Dopisy jsou snad neomezeně
Taky anonym píše:
Jo a balík musí být všude DO 5 kg, včetně OBALU!!! Na nárokový balík by ti musel poslat balíčenku. Na nenárokový myslím že nemusí…
čtou se..
Je to logický…že mne to hned nenapadlo..aby se nemohli vězni na něčem domlouvat apod.
Jen mi přijde divný, že to co si budu s dotyčným psát bude někdo předčítat jak pohádku.
Anonymní píše:Anonymní píše:čtou se..
Tak když to tak čtu, tak asi pošlu nejdřív dopis a zeptám se ho co vlastně potřebuje…aby ten můj balík třeba nebyl vyhozen.Dopisy jsou snad neomezeně
Taky anonym píše:
Veř mi, že to, že to čte ještě někdo jiný, bude to poslední, na co budeš myslet
Víš kolik dopisů jim denně projde rukama?
a to nezmiňuju to, co tam občas někteří píšou ![]()
Věř mi, že třeba u nás je tomu, kdo to čte úplně ukradený, co osobního tam napíšeš. Dostane denně tak 500 dopisů průměrem, takže jen proolítne jestli tam není něco závadnýho. Ale na tečkování a zvláštní zkratky, kroužkování písmen, na to si dej pozor. Nevydají mu ten dopis a založí ho do spisu.Ale normální dopisy nikoho neberou. A taky by ses divila, co tam některý ženský píšou a nikoho tyhle osobní věci nezajímaj.
Mohu mít prosbu na Brněnské maminky? Pojedu na návštěvu do vazební věznice. Který spoj z hlavního vlakového nádraží mne tam doveze? Jak se jmenuje zastávka u té věznice a jak daleko je konkrétně od hlavní brány té věznice (cca kolik minut chůze)? Abych si spočítala orientačně čas a stihla dojít na tu návštěvu včas. Velmi děkuji.
Z hlavního nádraží tě doveze šalina č.8 a vystoupíš na Běloruské. Od zastávky je to svižnou chůzí 10 minut směrem nahoru do kopce.