Jak to chodí ve vězení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
29.1.12 19:50
papavlinka33 píše:
Anonymní píše:
sousedka dělá vychovatelku v base, kde seděl Kájínek. Má k dispozici tv (nevím jestli plazmu nebo lcd) na týden na útratu 1800,– super celu, ZTP vězni mají navíc k sobě ošetřovatele, ukazovalla nám jídelníček, ani my si tak nežereme. Mají 2× ročně výlety a tak.. takže já než skončit na ulici tak radši něco spáchám… a všechno je zdarma
No tak za prvé Kajínek seděl na Mírově mimojiné samozřejmě, a byl v nejhorší skupině, tak jistě žádnou televizi neměl, nevím teda kde dělá ta tvoje sousedka, ale pěkně kecá. Mám na mírově známého bachaře a v tu noc kdy Kájinek utekl ho povolali na službu hledat. Mírov je nejhorší kriminál u nás, tam takový vymoženosti nejsou. Za druhé znám i pár lidí co seděli jinde kde to bylo volnější, ale televize na celách, plazma či LCD-pěkná blbost, 1800Kč týdně a soukromé hodinky s přítelkyněmi rozhodně neměli nikde.

Do loňského roku seděl Kájinek tuším v Karviné, tak žeby tam měli na celách LCDčka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
29.1.12 20:01

On seděl všude možně, ale krchnul z Mírova, prý nemožný po x letech se to někomu povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
29.1.12 20:04
papavlinka33 píše:
On seděl všude možně, ale krchnul z Mírova, prý nemožný po x letech se to někomu povedlo.

jj to vím, jen jsem usoudila z toho, že jí to říkala sousedka, že mluvila o době buď současné nebo nedávno minulé. Mírovem je proslulý to je jasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
29.1.12 20:06

No každopádně nevím proč furt od někud zdrhal když se tam mají tak dobře…lcdčka, peněz jak ho.ev, šlapky jim tam vodí, no paráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
29.1.12 20:13
papavlinka33 píše:
No každopádně nevím proč furt od někud zdrhal když se tam mají tak dobře…lcdčka, peněz jak ho.ev, šlapky jim tam vodí, no paráda :mrgreen:

Hotový ráj na zemi :pankac: :pankac: :dance: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taky anonym
29.1.12 20:39

Každá věznice to má jinak, na to pozor! Ten můj, když seděl poprvé, tak hygienu a časopisy mohl mít neomezeně. Když seděl podruhé - to byl jinde - tak se mu i hygiena (vč. toaletního papíru) počítala do nárokového balíku!
Na stránkách každé věznice by měli mít vypsáno, co se v té dané věznici může a co ne. Ale co vím, tak třeba v Č. Budějovicích jsou i na vazebce povoleny návštěvy, známá tam měla dokonce syna a jezdili za ním každý měsíc, tak snad to jde i v Brně…
Jo a balík musí být všude DO 5 kg, včetně OBALU!!! Na nárokový balík by ti musel poslat balíčenku. Na nenárokový myslím že nemusí… :think:

• Citovat
  • Upravit
nobody17
29.1.12 20:55

Hygiena by mela být ve vazbě taky neomezená, ve výkonu už je to součást 5 kg balíku. Návštěvy ve vazbě jsou dovoleny všude, obviněný/obžalovaný má ze zákona nárok na návštěvu 1 za 14 dní v délce hodiny a půl. Některé věznice to mají ale tak, že to spojí a je 1× za měsíc 3 hodiny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.12 21:37

Tak když to tak čtu, tak asi pošlu nejdřív dopis a zeptám se ho co vlastně potřebuje…aby ten můj balík třeba nebyl vyhozen.

Dopisy jsou snad neomezeně :think: . A netušíte jestli ty dopisy někdo nejdřív čte?

Taky anonym píše:
Každá věznice to má jinak, na to pozor! Ten můj, když seděl poprvé, tak hygienu a časopisy mohl mít neomezeně. Když seděl podruhé - to byl jinde - tak se mu i hygiena (vč. toaletního papíru) počítala do nárokového balíku!
Na stránkách každé věznice by měli mít vypsáno, co se v té dané věznici může a co ne. Ale co vím, tak třeba v Č. Budějovicích jsou i na vazebce povoleny návštěvy, známá tam měla dokonce syna a jezdili za ním každý měsíc, tak snad to jde i v Brně…
Jo a balík musí být všude DO 5 kg, včetně OBALU!!! Na nárokový balík by ti musel poslat balíčenku. Na nenárokový myslím že nemusí… :think:
  • Citovat
  • Upravit
12300
29.1.12 21:41

Zajímavý co se tady člověk všechno dočte :mrgreen: Zeotám se manžela až se zítra vrátí z práce, dělá na pankráci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.12 22:54
Anonymní píše:
Tak když to tak čtu, tak asi pošlu nejdřív dopis a zeptám se ho co vlastně potřebuje…aby ten můj balík třeba nebyl vyhozen.

Dopisy jsou snad neomezeně :think: . A netušíte jestli ty dopisy někdo nejdřív čte?

Taky anonym píše:
Jo a balík musí být všude DO 5 kg, včetně OBALU!!! Na nárokový balík by ti musel poslat balíčenku. Na nenárokový myslím že nemusí… :think:

čtou se..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.12 22:57

Je to logický…že mne to hned nenapadlo..aby se nemohli vězni na něčem domlouvat apod.
Jen mi přijde divný, že to co si budu s dotyčným psát bude někdo předčítat jak pohádku.

Anonymní píše:
Anonymní píše:

Taky anonym píše:
čtou se..
  • Citovat
  • Upravit
nobody17
29.1.12 23:03

Veř mi, že to, že to čte ještě někdo jiný, bude to poslední, na co budeš myslet :) Víš kolik dopisů jim denně projde rukama? :) a to nezmiňuju to, co tam občas někteří píšou :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.12 12:21

Věř mi, že třeba u nás je tomu, kdo to čte úplně ukradený, co osobního tam napíšeš. Dostane denně tak 500 dopisů průměrem, takže jen proolítne jestli tam není něco závadnýho. Ale na tečkování a zvláštní zkratky, kroužkování písmen, na to si dej pozor. Nevydají mu ten dopis a založí ho do spisu.Ale normální dopisy nikoho neberou. A taky by ses divila, co tam některý ženský píšou a nikoho tyhle osobní věci nezajímaj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.12 22:07

Mohu mít prosbu na Brněnské maminky? Pojedu na návštěvu do vazební věznice. Který spoj z hlavního vlakového nádraží mne tam doveze? Jak se jmenuje zastávka u té věznice a jak daleko je konkrétně od hlavní brány té věznice (cca kolik minut chůze)? Abych si spočítala orientačně čas a stihla dojít na tu návštěvu včas. Velmi děkuji.

• Citovat
  • Upravit
sima_brno
6.3.12 23:07

Z hlavního nádraží tě doveze šalina č.8 a vystoupíš na Běloruské. Od zastávky je to svižnou chůzí 10 minut směrem nahoru do kopce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová