Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tzipora píše:
@Emimin7 Právě, ze je to na miste. Ja bych to taky tak chtěla. Neni vetsi trapas nez se vdavat na zamku jak princezna a za chvíli rozvod.
To je pak pech. Ale rozvod po mikrosvatbe neni o moc lepsi. ![]()
@Emimin7 píše:
To je pak pech. Ale rozvod po mikrosvatbe neni o moc lepsi.
Ja vim. Psycholog Jeronym Klimeš tvrdi, ze rozvody a obecně rozchody jsou to nejhorší, co clovek muze v životě zazit. Dokonce horší nez rakovina. Zazil obojí, jsou na to pry i studie atd.
@tzipora píše:
Ja vim. Psycholog Jeronym Klimeš tvrdi, ze rozvody a obecně rozchody jsou to nejhorší, co clovek muze v životě zazit. Dokonce horší nez rakovina. Zazil obojí, jsou na to pry i studie atd.
Prave. Kamatad se takhle rozvadel snad asi jen po mesici manzelstvi a ostatni z toho meli akorat srandu.
Řekni treba, dozvedela jsem se, ze Bozka z práce se vdavala na urade, nebo si najdi nějaký film, kde to bylo. A pri te prilezitost zmin, ze bys to klidne take absolvovala
@Emimin7 píše:
Prave. Kamatad se takhle rozvadel snad asi jen po mesici manzelstvi a ostatni z toho meli akorat srandu.
A muzes napsat, proč se rozvedli? No jo. Málokdo člověku poda pomocnou ruku.
@tzipora píše:
A muzes napsat, proč se rozvedli? No jo. Málokdo člověku poda pomocnou ruku.
Ona ho podvedla.
@tzipora píše:
To se divím i nedivím.
No, on musel byt v te dobe porad v praci, takze pani byla asi osamela. ![]()
@Elishka1 píše: Řekni treba, dozvedela jsem se, ze Bozka z práce se vdavala na urade, nebo si najdi nějaký film, kde to bylo. A pri te prilezitost zmin, ze bys to klidne take absolvovala
Ale proc na to jit oklikou, nebo si vymyslet? Mela by byt uprimna. Proste si to rozmyslela, chtela by to tak a tak, a co na to rika on, hotovo dvacet. Proc nejake klicky. ![]()
@Ms.Ragdoll píše:
Ale proc na to jit oklikou, nebo si vymyslet? Mela by byt uprimna. Proste si to rozmyslela, chtela by to tak a tak, a co na to rika on, hotovo dvacet. Proc nejake klicky.
Když se na to necítí a chce to nějak navest ![]()
@Elishka1 píše:
Když se na to necítí a chce to nějak navest
Jestli se neciti nebo stydi v takove veci mluvit narovinu, tak je nejaky manzelstvi stejne mimo misu.
Se svědky z úřadu? až tak? to neprojde
řekla bych lásko, já nechci velkou svatbu, trochu mě to děsí(klidně to přiznej), chtěla bych poklidný den, jen my dva a svědci (třeba nejlepší kamarádi) a pak si zajdem třeba na oběd a zakončíme to výšlapem na Lysou…někde jsem viděla super deníček a super video kde to tak nějak udělali. obřad jen ve čtyřech, koupila si jen obyčejnou krátkou tylovou sukni, k tomu obyč bavlněné bílé tričko. Dojeli na kolech k radniční věži, vyběhli si ji, tam měli krátký obřad a pak jeli na kolech na výlet
Navíc jim to teda točil kamarád a bylo to naprosto krásně uvolněné
video pak ukázali rodičům, aby nebyli smutní že neviděli nic..
Jo a kamarád měl svatbu na Lysé hoře, přišli v úplně normálním horském oblečení, jen v batohu měli něco málo na převlečení. Kamarádům poslali smsku ať dojdou na Lysou v tolik a tolik že bude oslava nebo tak něco. (na něco je nalákat musel) kdo přišel, přišel..vubec nevedeli že se budou brát. proběhl obřad a pak si dali pivo, poklábosili, a šli dolů ![]()
No, ja bych to rekla na rovinu, ze jsi o tom premyslela, a ze by se ti libil obrad na uradu atd… a rekla mu, jak si to predstavujes. Clovek ma narok menit nazory.
Ja to mela trosku podobne. V duchu jsem svatbu chtela, ale navenek jsem to moc nedavala najevo a porad to tak nejak nechavala na priteli. Pak umrelo par mne blizkych lidi behem chvilky a ja si uvedomila, ze bychom se meli vzit uz jenom kvuli tomu, ze chci, aby si to uzili rodice a babicky, protoze clovek nikdy nevi, a pak muze byt pozde. Takze jsem ho pozdala jako prvni i s vysvetlenim. A naprosto v pohode.
Neznáme tvého přítele, takže ti fakt nikdo neřekne, jak na to bude reagovat. A jak mu to říct? Třeba: „Miláčku, naši svatbu bych si představovala na úřadě, vadilo by ti to hodně?“ ![]()