Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dělám to taky tak. ![]()
Jestli to je dobře nevím, ale nestěžují si.
A pak zkouším, co se komu líbí a přizpůsobuji to.
Zatím si nikdo nestěžoval. ![]()
Já jazyk teda hodně používám. Kroužím s ním kolem žaludu, saju, zajíždím krajem do „dírky“, atd ![]()
Proč se nezeptáš chlapa, jestli se mu to líbí nebo jestli chce něco jiného? Nebo čekáš, že se tady detailně rozepíšeme a ty se při čtení budeš uspokojovat? ![]()
@Petule030 píše:
Proč se nezeptáš chlapa, jestli se mu to líbí nebo jestli chce něco jiného? Nebo čekáš, že se tady detailně rozepíšeme a ty se při čtení budeš uspokojovat?
@Anonymní píše:
Já jazyk teda hodně používám. Kroužím s ním kolem žaludu, saju, zajíždím krajem do „dírky“, atd
@Petule030 píše:
Proč se nezeptáš chlapa, jestli se mu to líbí nebo jestli chce něco jiného? Nebo čekáš, že se tady detailně rozepíšeme a ty se při čtení budeš uspokojovat?
Myslíš, že ti dá přesný popis?
@Petule030 píše:
Ne, ale chci vědět, jestli to dělám dobře. Nejsem žádný úchyl ![]()
@Anonymní píše:
Já jazyk teda hodně používám. Kroužím s ním kolem žaludu, saju, zajíždím krajem do „dírky“, atd
Taky tak, a hodně improvizuju. Musí te to bavit, nenutit se do toho, nějak extra nad tim nepřemýslet, pak to jde samo ![]()
@leeniik píše:
Taky tak, a hodně improvizuju. Musí te to bavit, nenutit se do toho, nějak extra nad tim nepřemýslet, pak to jde samo
Ale nestane se ti že nechtěně přejedeš zubama? horníma? ![]()
Zeptej se ho, jak se mu to líbí nejvíc, nebo si zahrajte hru, aby tě „navigoval“ jak to máš dělat. Ale pokud si nestěžoval, tak je to asi fajn
Jinak práce s jazykem je věc jedna (po žaludu špičkou, po žaludu celým jazykem, olizovat zespodu i zeshora, sát,… prostě co se komu líbí) a věc druhá je, když ho pořádně obejmeš pusou a jakoby sexujete úplně stejně jako dole
Pokud chceš názornou inspiraci, určitě víš co zhlédnout ![]()
@Anonymní píše:
Ale nestane se ti že nechtěně přejedeš zubama? horníma?
Mam uz docela praxi
, takze uz vubec, ale stavalo se mi to.. to se naucis, ono ho to nezabije, kdyz se to náhodou stane ![]()
Snad nikoho nepohorším
Mám dotaz ohledně " kouření"
Chci se zeptat, když to děláte chlapovi a máte ho v puse tak jak máte jazyk? dělám to dobře když ho mám jakoby zespodu penisu? nevím jak to vysvětlit…prostě jazyk při pohybech je přes dolní zuby a plocha jazyka jezdí po spodní straně penisu? Prosím bez posměchu