Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
My je nijak neslavime. Dneska jsem byla v praci, patek a sobotu jsme s manzelem travili v termalech a na vyletech, deti jsou u kamaradu. Proste normalni prodlouzeny vikend.
@B4RC3LON4 udělat to tak aby všichni byli spokojení. Bez dětí jsme to neřešili vůbec a s dětmi je to zase jiné
. Vali se nemůže dočkat ráno, vyleze z postele a běží ke stolu v kuchyni jestli jí tam zajíček nechal dárky. Za chvilku jdu umotat místo mazance věnec a stůl připraví až ne půjdu spát a zítra na oběd si všichni přáli řízky tak budou řízky a nic víc neřešíme. Vajíčka nebarvím, nic extra neděláme, jen ten věnec ![]()
Já je miluji - zvlášt ty letošní. Děti jsou doma, nemusíme řešit žádné úkoly, manžel ani já nemusíme do práce. Prostě pohoda, klídek a jako bonus letos i nádherné počasí, takže jsme celé dny venku.
Kdybych mohla, ještě si týden přidám.
Jak, jak? Stejně jako všechny dny, s mimčem, žádná změna. Ani vajíčka jsem nestihla namalovat
,prostě nic. Jenom toho beránka upéct. Malá je na mě přilepená prostě pořád ![]()
Já už mám teda prevajickovano. Nejdřív potřeboval syn vyfoukly vajíčka do školky, že je budou malovat a natolik ho to chytlo, že pak chtěl malovat i doma (a nejlip pro každou babičku a teticku, aby se moh pochlubit a obdarovat je), tak sme teď jedli sama vyfoukla vajíčka ![]()
@B4RC3LON4 píše:
Zdravim taky nekdo nenavidi velikonoce tak jako ja?
a to upoznoruji ze jsem muz
Nenávidět? Tak silný pocit ke svátku který vůbec není povinný slavit, vždyť můžeš velikonoce úplně ignorovat
Ani nevím co speciálního by se mělo dělat na velikonoce, kvůli dceři jsme obarvily pár vajíček a na ráno jsem jí připravila něco jako od zajicka, jinak pro nas den jako každý jiný volný den ![]()
@B4RC3LON4 píše:
Já je nemám ráda. Loni jsem dostala takovej vejřez od malejch kluků, že mě veškerá chuť slavit přešla na hodně dlouho. Jediný co je na tom príma, je prodloužené volno a trávíme ho v Jeseníkách. Zítra ráno zapakujeme a pojedeme domů. Přijedeme až odpoledne, takže doufám, že si na mě nikdo z pomlázkou nedovolí.
@ančapepča píše:
Já je nemám ráda. Loni jsem dostala takovej vejřez od malejch kluků, že mě veškerá chuť slavit přešla na hodně dlouho. Jediný co je na tom príma, je prodloužené volno a trávíme ho v Jeseníkách. Zítra ráno zapakujeme a pojedeme domů. Přijedeme až odpoledne, takže doufám, že si na mě nikdo z pomlázkou nedovolí.
A proč si to necháš líbit?
My jsme si Velikonoce přetvořili k obrazu svému a od té doby je mám docela ráda
Pro nás je to především rodinný svátek a díky letošnímu super počasí využíváme volný čas ke společným výletům. Obarvila jsem pár vajíček (hrůza, vůbec mi ty barvy nechtěly chytat
), manžel zítra ráno jede s dětmi na koledu, ale jen po příbuzných. Mezitím já doma připravím na zahradě nadílku od zajíčka, to je letošní novinka a těším se, že děti překvapím
Po obědě se zase sejdeme s rodinou a posedíme, možná procházka… Vnitřně to vnímám i jako oslavu jara a nového začátku, lehce i tu křesťanskou symboliku, ačkoliv praktikující křesťané nejsme. Jinak ta folklorní tradice vyšlehávání, přiznám se, mi jako jedna z mála moc blízká a sympatická není.
My doma taky velikonoce nijak neslavíme, ale všichni máme radost, že je volno a nemusíme do práce, navíc je krásně, včera jsem byla na velikonočním jarmarku s rodiči a malou, pak jsme byli u mé babičky, dnes na jarmarku s přítelem a malou, v pátek jsme jeli na kolech a zítra budeme grilovat, v pátek byl špenát - já to nejím, a malá ve čtvrtek donesla ze školky krásné vajíčko
@j.a.n.i1 píše:
A proč si to necháš líbit?
A proč myslíš, že jsem si to nechala líbit? Nečekala jsem, že budu bita jak žito. Vyprovodila jsem je ze dveří s tím, že když nechápou význam Velikonoc tak ať k nám nelezou. I tak mě to otrávilo na dost dlouho…
@B4RC3LON4 píše:
Jako že „už je tu zase to pitomý jaro, pro samý housata není kam plivnout…“? ![]()
Já proti Velikonocum vůbec nic, páč vajíčka nebarvím, beránka nepeču, akorát barák vyčančám v jarním stylu a případným kolednikům zítra určitě neotevřu. ![]()
Uschnutí si risknu, s jídlem navážeme na dnešní grilovačku, mazanec k snídani kupovanej, ke kafi krtkův dort.
![]()
Vzhledem k počasí zahájím letošní opalovací sezónu, aperolspritz ve skleničce na dosah lehátka.
![]()
Tento způsob trávení Velikonoc zdá se mi být poměrně šťastný aneb jaký si to uděláš, takový to máš.
![]()
Pohoda, klasika. My jsme se pred hodinou vratili domu. Na vikend jsme byli u mojich rodicu. Zitra pujdou decka na mrskacku, ja budu doma varit a cekat na male, kteri dali predem echo, ze se u nas stavi. Pak budeme odpocivat a uzivat si volny den, protoze v utery zase realita vsedniho dne a zapnuty budik rano. Nic hrozneho se dit nebude.