Jak upravit stravovací návyky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
665
24.2.16 14:59

@kackakrteckova kde přesně na stránkách STOB je ten sebekoučing? Nemůžu to najít. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.16 15:05

http://www.stobklub.cz/sebekoucink/

musíš se zaregistrovat bezplatně a vše ostatní tě navede, zadáš míry, váhu a cíl, jaký chceš zhubnout a za jak dlouho, já poctivě vážila jídlo cca 3 týdny, pak už jen přílohy a vše ostatní od oka. Navede tě to na správný poměr bílkovin, tuků a sacharidů, v hubnutí je problém většinou nedostatek bílkovin. Zeleninu celý den cc 350-500g, ovoce jen dopoledne a pečivou pouze žitné. Cílem je dosáhnout zelených semaforků, max oranžových, uvidíš, že to dáš, není to těžké, jen je to takové zdlouhavé, než se to naučíš vážit, zapisovat, ale výsledky stojí za to. Když jsem se změnou jídelníčku začala měla jsem 80kg (a to už jsem přes 10kg zhubla za půl roku kojením a chůzí s kočárkem), dnes mám 63kg na 170cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
24.2.16 15:10

@kackakrteckova No právě, já jsem na mateřské s dvouměsíčním synkem. Něco mi zbylo po porodu a i předtím jsem byla tele:( Sice kojím, ale myslím, že to nebrání tomu začít žít zdravě :) Děkji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.2.16 08:58

Přidávám se k tomu, že ovoce a především banány nejsou při hubnutí zrovna dobra volba. Každe ráno snidam otruby s jogurtem, nejím pečivo, pouze žitny chléb, žádné přílohy a ani tučne maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková