Jak vrátit do života radost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
15.6.14 17:06

Taky jsem v takovéto fázi… prázdnota… a přitom bych chtěla být šťastná… jen nevím jak to udělat..co udělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
16.6.14 09:45

Já pořád tak nějak doufám, přicházím si na to sama postupně, že mě tenhle moderní život nebaví… Chci žít někde na vesnici, kde se lidi navzájem znají a mluví spolu. Ničí mě, jak lidé ve městě se navzájem míjejí a jsou k sobě lhostejní… V práci s nikým nemluví, uzavírají se do sebe. O tom ten život není. Nechci se ve staří otočit a zjistit, že jsem celý svůj život promrahla a cestou do práce a z práce a po práci seděla doma… Asi se nejdříve musíme změnit sami, aby se mohlo měnit naše okolí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
18.6.14 09:04

Mm..když tak o tom přemýšlím… zkoušela jsi někdy na někoho vedle sebe v autobuse promluvit prostě jen tak? Dát se do řeči? Párkrát se mi stalo, že mne někdo oslovil a nebyl problém s daným člověkem konverzovat, spíš já neměla jak začít. Ale to, že mě ty lidi oslovili jsem vítala :) Možná že hodně lidí je na tom stejně jako já, bojí se jenom začít, aby třeba nebyli odmítnuti/vypadali blbě atp. (Ale i kdyby člověk odmítl se s náma bavit a my měli negativní pocit, tak je to stejně jen problém v naší hlavě, že tu situaci správně nezpracujem. Ale to už odbíhám..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová