Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KáčatáČa píše:
Jo a ne vždy je cílem fyzické uspokojení. I když se třeba člověk nestihne v takové chvilce úplně uvolnit a něco pořádného z toho po fyzické stránce mít, tak pořád je tam ten aspekt navázání blízkosti ve vztahu a ten je šíleně důležitý! A radost z potěšení milované osoby.
zajímavé, ze jeden se uvolnit nedokáže a druhy s tim nemá zadny problem
@Venetia píše:
zajímavé, ze jeden se uvolnit nedokáže a druhy s tim nemá zadny problem
To je asi šíleně individualní - je to jak o jednotlivých lidech, tak i o konkrétní situaci. Jsou chvíle, kdy se nezvládnu uvolnit za několik hodin a pak jsou chvíle, kdy se jsem schopna uvolnit za 5 minut…
Každopádně podstata sdělení byla jiná a to že bonusy téhle mezilidské blízkosti v partnerství vyváží i to, když z toho náhodou nemám zrovna nic moc po fyzické stránce… ![]()
@KáčatáČa píše:
To je asi šíleně individualní - je to jak o jednotlivých lidech, tak i o konkrétní situaci. Jsou chvíle, kdy se nezvládnu uvolnit za několik hodin a pak jsou chvíle, kdy se jsem schopna uvolnit za 5 minut…Každopádně podstata sdělení byla jiná a to že bonusy téhle mezilidské blízkosti v partnerství vyváží i to, když z toho náhodou nemám zrovna nic moc po fyzické stránce…
no ja reagovala na to, ze protějšku to zjevně, zadny problem nedela
@luka.1990 píše:
Vazne si myslite, ze chlap musi mit neustale sex i ve chvili kdy jeho zenska ceka dite, nebo je po porodu a ma pro to nejaky duvod? Ze to proste nevydrzi? Nedokaze si rict, ze je to pro dobrou vec a nemit tu potrebu?
Jsou dva druhy muzu.
Ti, co pro ktere je sex potreba a sport, ti opravdu potrebuji sex furt a sezenou si na to proste milenku.
Druhy typ je vztahovy, potrebuje k sexu i nejake ty city, je zodpovedny, vetsinou nezahne.
Pokud mas doma tento typ chlapa, tak on to bez sexu i zvladne, ale zoufale mu chybi vzajemna intiminita, souzneni, tvoje pochopeni, doteky, sex v jine forme, ktery jde.
On zjistil, ze ti na nem nezalezi, netouzis po nem, nechces blizkost, dva roky je pro tebe po tehle strance vzduch. To je snad horsi nez absence sexu.
Tak se citove oprostil. Uz te nechce.
@luka.1990 píše:
Rizikove tehotenstvi a pak ke konci uz velke bricho a celkove jsem byla rada ze jsem se dokazala pohnout. Do sprchy nechodime, radsi se koupeme ve vane a do koupelny si ovykle nelezeme. Rikam, neni na to moc cas. Chlap ma hodne prace a konicku, dite je narocne, chodim cvicit, mam sve konicky a taky si obcas potrebuju odpocinout.
Možná nejvyšší čas začít ![]()
@Sisika9 píše:
Možná nejvyšší čas začít
Já vám nevím ale můj se třeba v koupelně zamyka.
@Lucie_Sx píše:
Jsou dva druhy muzu.Ti, co pro ktere je sex potreba a sport, ti opravdu potrebuji sex furt a sezenou si na to proste milenku.
Druhy typ je vztahovy, potrebuje k sexu i nejake ty city, je zodpovedny, vetsinou nezahne.
Tak se citove oprostil. Uz te nechce.
Pokud mas doma tento typ chlapa, tak on to bez sexu i zvladne, ale zoufale mu chybi vzajemna intiminita, souzneni, tvoje pochopeni, doteky, sex v jine forme, ktery jde.
On zjistil, ze ti na nem nezalezi, netouzis po nem, nechces blizkost, dva roky je pro tebe po tehle strance vzduch. To je snad horsi nez absence sexu.
Můj milenec je vztahový typ. Bez sexu a intimit doma vydržel 6 let.
![]()
Pak ale do toho se mnou vlítnul takovým způsobem, že vzplála vatra a pořád teda hoří dost vysokým plamenem i po roce. S emocemi, nádhernou intimitou i skvělým sexem. Nevím, jestli my dva spolu zůstaneme, ale vím, že se svojí ženou tohle nikdy nezažil a už ani nezažije. Tam je to po této stránce už úplně mrtvé. Možná s ní kvůli dětem zůstane, ale tenhle jejich vztah už vzkřísit nepůjde, tím jsem si jistá.
@Beruska97 píše:
Hele ale víš že ten vztah není jen o tobě? Že se musíš snažit trochu i ty a ne jen chlap. To jsou nároky na to aby chlap doma uklízel staral se o děcko a donesl dom dost peněz ale že ty jsi studený čumák to má být v pohodě protože „proč se přemáhat“
Takze se prodavate? Chlap uklidi, vydela, postara se o decko a za odmenu dostane sex? To je smysl partnerstvi? Platba sexem?
@Venetia píše:
no ja reagovala na to, ze protějšku to zjevně, zadny problem nedela
Jako muži? Jak kdy, i to je individuální, ale většinou se to pro ně asi snazší, no… ![]()
@luka.1990 píše:
Takze se prodavate? Chlap uklidi, vydela, postara se o decko a za odmenu dostane sex? To je smysl partnerstvi? Platba sexem?
Je to marny, je to marny, je to marny tady neco vysvetlovat
@Anonymní píše:
Můj milenec je vztahový typ. Bez sexu a intimit doma vydržel 6 let.![]()
![]()
Pak ale do toho se mnou vlítnul takovým způsobem, že vzplála vatra a pořád teda hoří dost vysokým plamenem i po roce. S emocemi, nádhernou intimitou i skvělým sexem. Nevím, jestli my dva spolu zůstaneme, ale vím, že se svojí ženou tohle nikdy nezažil a už ani nezažije. Tam je to po této stránce už úplně mrtvé. Možná s ní kvůli dětem zůstane, ale tenhle jejich vztah už vzkřísit nepůjde, tím jsem si jistá.
A tusis proc mu to doma vyhaslo? Zena nechtela? Nemel zajem?
@Anonymní píše:
Můj milenec je vztahový typ. Bez sexu a intimit doma vydržel 6 let.![]()
![]()
Je to tak, no.
Ted ma na vztah+sex tebe, manzelka je tam uz jen formalne bez citu.
Jako zakladatelka.
@luka.1990 píše:
A tusis proc mu to doma vyhaslo? Zena nechtela? Nemel zajem?
Nechci tě zklamat, ale bylo to trochu jak u vás. Nejdřív dlouho nechtěla ona, asi se kvůli tomu občas hádali, doma byl neklid a nervozita, pak už nechtěl ani on. ![]()
Teď mi říká, že už po těch letech si nedokáže představit, že by s ní měl sex, ani kdyby ona chtěla. Naštěstí pro mě ona nechce.
@Lucie_Sx píše:
Je to tak, no.
Ted ma na vztah+sex tebe, manzelka je tam uz jen formalne bez citu.Jako zakladatelka.
Ano, u nich to taky začalo po dětech. Po porodu prvního už to šlo hodně dolů a po druhém to ustalo definitivně. Ona byla protivná, podrážděná, odmítala sex i intimitu.
A je to přesně jak píšeš. Vím, že mě miluje a vím, že takový sex, jak má se mnou, nikdy neměl. A s ní je kvůli dětem, protože ty miluje taky. Až děti víc odrostou, už to bude na něm. Vím, že se na odchod trochu připravuje, ale pokud se nic nestane, tak k tomu dojde v horizontu několika let, ne hned.