Jak vycházíte s mateřskou?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19494
3.7.12 16:51
@Anonymní píše:
Moc děkuji… Nemá tu trvalé bydliště, ani není ve smlouvě jako spolubydlící..

Tak pryc s ním, s debilem, až si sežere ten svůj i-phone :-p

• načítám...
1130
3.7.12 16:52

Tak tím lépe a radostněji:) držím ti palce aby si se zbavila takové přítěže, jen doufám že nic takovýho me nepotká vubec ti nezávidím…

• načítám...
1130
3.7.12 16:53
@careynka píše:
Tak pryc s ním, s debilem, až si sežere ten svůj i-phone :-p

tak aspon si zavolá ne??:)

• načítám...
Anonymní
3.7.12 16:57
:palec:
  • Upravit
6077
3.7.12 17:13
@Anonymní píše:
To závidím, ale měli jsme to stejně… nvm kdy se to zlomilo a hlavně proč.. :| prostě třeba včera jsme byli nakupovat… tak koupil chleba, mléko, malej banán na sváču a pak sobě vodu do práce, sobě salám (kterej nejím),sobě májky, a pak řekl skoro u kasy: „Tak si taky něco vem, no!“ :,( prostě nevím, už je mi i snad nepříjemný vedle něj chodit, protože nevím…mateřskou dám na nájem, z toho mi zbývá nějaky 2tis.,tak za ty něco koupim malej a tak a končím…
Včera mi po práci volal, jestli si pojedeme teda s ním koupit telefon, a opět jsem vedle něj jen šla a koukala. Přitom vždy mi něco kupoval…zbylo mu v peněžence 16.000 pro nic za nic…a nic prostě! U trafiky mi řekl, jestli chci časopis. :( :|

Mě to přijde, že se mu líbí ti takhle ubližovat. Souhlasím s @Lynette sbal mu kufry, vyměň zámky a nazdar. Soud mu stanoví vyšší výživné a budeš se mít zdaleka líp. A pokud se nepletu, měl by platit výživný i na tebe. Nenech ho, aby stebou takhle zametal. :cert:

• načítám...
1130
3.7.12 17:44

@veny1 taky si myslím že by te mel podporovat do dvou let dítete:) zeptej se na to, a příplatky na bydlení je taky slušná částka, na uřade ti jiste poradí:)

• načítám...
Anonymní
3.7.12 18:56

Ou, aha, to jsem ani nevěděla. Na sociálce? :potlesk: Teď přemýšlím…že mu řeknu o 2000,– na hadry…ale asi to bude zbytečný… :nevim:

• Upravit
19494
3.7.12 19:12
@Anonymní píše:
Ou, aha, to jsem ani nevěděla. Na sociálce? :potlesk: Teď přemýšlím…že mu řeknu o 2000,– na hadry…ale asi to bude zbytečný… :nevim:

Rekni si co nejvíc, oni ti to sníží, tak ať máš nějaký slušný peníze. Navíc do dvou let ditete mas narok na výživu i pro sebe

• načítám...
Anonymní
3.7.12 19:17

A to funguje i když bere nějakých 13.000 čistého třeba a z toho platí cca4000,– dluhy.?

• Upravit
1130
3.7.12 19:20

Mno ajsne že jo, bere se jen jeho čistý příjem, jeho závazky se nezapočítavají musí mít minimální mzdu. hele uvidíš každymu to daj pokaždy jinak ale alespon se zbavíš přítěže a dostaneš nejaký davky a tak… musíš si to oběhat mno

• načítám...
Anonymní
3.7.12 19:25
@dadasik píše:
Mno ajsne že jo, bere se jen jeho čistý příjem, jeho závazky se nezapočítavají musí mít minimální mzdu. hele uvidíš každymu to daj pokaždy jinak ale alespon se zbavíš přítěže a dostaneš nejaký davky a tak… musíš si to oběhat mno

Jojo, to je jasné, oběhám to a poptám se :) Moc děkuju, zlepšila se mi tím nálada. :dance:

• Upravit
19494
3.7.12 19:30
@Anonymní píše:
Jojo, to je jasné, oběhám to a poptám se :) Moc děkuju, zlepšila se mi tím nálada. :dance:

Dluhy jsou jeho problém :-)

• načítám...
2901
11.7.12 18:26
@simoušek píše:
Ale jista jsem si tim ze v tom neni jina, protoze sex mame 5krat dene za noc jeste 2krat. nevim co s nem je.

Uaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
pst007
11.7.12 18:46
@baghira píše:
Uaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

taky se bavím… viz zamčená diskuze.

• Upravit
29350
11.7.12 20:31
@simoušek píše:
Ahojky nejaka maminka tišnov,okoli,nebo brno venkov?my bydlime v tišnove,mam 18mesicni holcicku a 3letou.nikoho tady nezname jsme porad zalezli doma,našla by se maminka s detmi na ruzne akce pro deti na ruzne vylety,na prochazky s detmi ,na popovidani posezeni u kavy?uz me nebavi vecne cekat az manzel prijede vecer s prace a ja cely dny jen uklizim a sedime doma na zadku.uz bych za ten rok co tady jsem nekam vyrazila s holkama ale neni s kym:.(najde se nejaka maminka?

Pětkrát denně přes den, když je pořád v práci… tak to by mě zajímalo, s kým…
Holka, ty jsi buď notorická lhářka, nebo jsi hodně nešťastná a pěkně se v tom topíš… ale všechno se dá napravit, kdybys chtěla skutečnou radu a pomoc, tak se ozvi… nebo založ jinou diskuzi, klidně i anonymní, ale zkus jednou napsat jen tu holou pravdu, nevymýšlet si a nelhat, tady se najde vždy dost hodných a ochotných lidí, co by ti poradili…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat