Jak vycházíte s mateřskou?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Simi baraček tu má kdekdo, jogurty kupují všichni a blbosti taky a pokud bych měla měřit partnera od toho kolik mi dává penez tak mi ten metr ani nestačí:) naštěstí mám chlapa který si to moc dobře uvědomuje a radeji mě rozmazluje jinými věcmi. Treba taková snidane do postele pro nej není problem, uprednostnuje mě před svymi koníčky a nikdy nekouká na to co jsem doma neudělala a když mám v noci poslíčky? tak se sám od s sebe vzbudí a čeká co z toho bude. Podle mých měřítek idealní chlap je ten o koho se mužu kdykoliv opřít a muzu mu věřit, to že mi koupí na co ukážu je pouze moje rozmařilost. jestli se tu chceš vytahovat majetkem tak ti jen řeknu že když přítel chce tak snída křepelčí vajíčka na všechny zpusoby, a takovy volsky oka z 25 vajíček vypadá fakt zajímavě ![]()
Ja se nevytahuju majetkem, o nas se manzel taky stara nemysli si a verim mu ve vsem.
Vari, taky uklidi, o deti se postara, da je spinkat, atd, a jeste nas vezme na vylety a krasnou dovolenou, ze nekteri chlapy jsou jiny, za to ja nemuzu.
Hele a ja to mam v hlave uplne normalni a jsem chytra, to si myslite jen vy ze jsem blba,
@simoušek Nějak mi hlava nebere že jste doma s dovolené!?..to tady míníš taky valit klíny holkám do hlavy? ![]()
@simoušek Protože tak píšeš, samé lži, výmysli atd..se potom divíš?..vlastně ty nemáš čemu že? ![]()
Ja jsem na dovce jeste do srpna jen dneska jsem nemohla spat tak uz jsem vzhuru brzo.
@simoušek
Běž se prosím léčit, páč to by ani chocholoušek nepobral
doufám, že už na tebe nikde nenatrefím, jinak bych si ukroutila hlavu ![]()
A na to ze mame penize neznamena ze musim nosit a kupovat znackovy veci.jako urcite znackovyho mam neco ale nepotrebuju to.
@simoušek píše:
Ja jsem na dovce jeste do srpna jen dneska jsem nemohla spat tak uz jsem vzhuru brzo.
hele a kdo se ti zatím stará o slepice? Nebo letěly s vámi?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat