Jak zvládáte nákupy s malým dítětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
12.6.16 10:09

@tatranka1 Já právě moc neušetřím. Na nákupy jsem s dětmi nejezdila, byl to takový nějaký zvyk zavedený po porodu dcery, že nakupuje manžel. Dcera mi první půl rok po porodu pořád jen řvala, neměla jsem nervy na to tahat vřeštící mimino po obchodě, nakupovat a snášet nesouhlasné pohledy okolí :zed: A manžel nakoupí jenom to, co je na nákupce, a na nákupku jsem psala jen to, co je opravdu potřeba, ne to, na co jsem měla zrovna chuť. Takhle když si to nakupuju přes internet, tak si tam občas přihodím i něco pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
12.6.16 10:21
@Tamtama píše:
@blumen ježiši 8o tak to mám asi ještě zlatý dítě :lol:
@Fofrník jak vozíš dva vozíky naráz? Si to nějak neumím představit. :think: :lol:

Jeden jsem tlačil před sebou a jeden táhnul za sebou. Nic složitého. :D No ale tohle období máme už za sebou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.6.16 10:22

@Fofrník aha, já sotva odřídím jeden :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
12.6.16 10:24
@Tamtama píše:
@Fofrník aha, já sotva odřídím jeden :lol: :oops:

Léta praxe. Pokud bys měla troje dvojčata bez babiček tak by ses to taky fofrem naučila. Ono by ti nic jiného nezbylo. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
12.6.16 10:50

Holky, také jsem nakupovala se 3-mi dětmi. Měla jsem 2 vozíky - v jednom sedělo 1. dítě a leželo nejmladší ve vajíčku a prostřední sedělo ve 2. vozíku a do něj jsem nakupovala. Šlo to zvládnou dobře, spíše mi vadily ty komentáře dalších nakupujících a prodavaček. Někdy jsem na ně vážně neměla náladu :roll: Bohužel nás nešlo přehlednout :roll: Ale tenkrát ještě nebyly dovážky potravin jako dnes. A manžel zásadně nenakupoval a víkendy trávil na stavbě, takže to jinak nešlo :?

Ale se 4. dítkem jsem si nákupy vážně vychutnávala. Starší děti už byly ve škole a já si V KLIDU nakupovala. A nikdo neměl žádné komentáře na počet dětí!!! Všichni se jen usmívali :D Jako na „normální“ jednomatku. Protože je přeci normální mít jedno dítě (max. 2), že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
12.6.16 11:19
@Fofrník píše:
Jeden jsem tlačil před sebou a jeden táhnul za sebou. Nic složitého. :D No ale tohle období máme už za sebou. ;)

Ja takhle vozivala tandemovy kocarek a za sebou tahla nakupni kosik :palec: Protoze jinak bych nakup nemela kam dat, nebot kosik se mi tam nejak nevesel :lol: Pak jsem cast nakupu naskladala do batohu na zada a zbytek do kosiku pod kocarkem, ale tam hrozilo, ze to dite dole bude vytahovat (mam phil and teds) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
12.6.16 11:23

@Eveelin Jak kde :D Zrovna nedavno jsem si libovala, jak tady u nas je normalni byt rodina se tremi detmi. (Kdyz dorazime k rodicum, jsme za exoty.) A to podotykam, ze tady neni zadna socialni oblast, jsme klasicka „vesnice“ kousek od Prahy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
12.6.16 13:04

@Amys náš nejstarší má už 15 let. Také jsem kousek od Prahy a už je tu „normální“ mít 3 děti. Ale tenkrát jsem byli na čele pelotonu se třemi dětmi :?

Je fajn, že doma nejste za exoty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
12.6.16 14:07

@Fofrník prosimte a to jste nasekali troje dvojky prirozene? To jsem snad jeste neslysela 8o Predstavuju si tvou zenu na prvnim ultrazvuku, jak si bruci Jen pockej, Fofrniku, jestli tam zas budou dvojky, ty dostanes! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
12.6.16 14:56

Tak já taky chodím nakupovat s celou posádkou - tři kluci - 7, 5 a necelé 2… V kočárku nejmenší, ani o něm nevím, nejstarší v pohodě radí, co by se dalo ještě koupit, případně přihazuje a prostřední košík veze, ten menší pojízdný… Toho musim teda korigovat, protože by s nim podjel i někomu nohy jak je nadšený z nakupování, ale jinak ok :nevim: :nevim: Co se týká pojídání potravin, tak to fakt nedávám. V nejzazším případě svolím otevřít pití a loknout si, ale to je vše. :nevim: Jinak i tady, v celkem větším městě, se setkávám občas s pohledy, že jako tři děti… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
12.6.16 17:05
@zuzouš píše:
@Fofrník prosimte a to jste nasekali troje dvojky prirozene? To jsem snad jeste neslysela 8o Predstavuju si tvou zenu na prvnim ultrazvuku, jak si bruci Jen pockej, Fofrniku, jestli tam zas budou dvojky, ty dostanes! :lol:

No potřetí to bylo beze slov. Manželka jen ukázala dva zdvižené prsty a bylo jasné že místo posledního benjamínka na rozmazlení bude doma zase fofr. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
12.6.16 18:29
@Fofrník píše:
No potřetí to bylo beze slov. Manželka jen ukázala dva zdvižené prsty a bylo jasné že místo posledního benjamínka na rozmazlení bude doma zase fofr. :lol: :lol:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
12.6.16 18:44

Dneska jsme zvládli nákup oblečení pro mě, tři dospělí na dvě malé děti a bylo to tak akorát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
12.6.16 18:51

@pufik20 Ahoj, malá má 18,5 měsíce a kočárek v obchodě zaparkujeme a dám malou do vozíku. Když se začne po něčem sápat, tak ji to vysvětlím, proč ano a proč ne. A jde to.
Takže za mě vysvětlování, malá si to pobere po svém a jde to v klidu, aniž bych musela zvýšit hlas. Sem tam pichnu něco do ruky a nebo to vezmem formou hry. Třeba s vozíkem zrychlím, otočím se s ním, malá se směje, nebo někoho pozdravíme a když už zase něco chce a vypadá, že se bude vztekat, tak ji to zase vysvětlím proč to nejde a zase je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
12.6.16 21:02
@Fofrník píše:
No potřetí to bylo beze slov. Manželka jen ukázala dva zdvižené prsty a bylo jasné že místo posledního benjamínka na rozmazlení bude doma zase fofr. :lol: :lol:

To jste ale dobri 8o ja mit dvojcata, tak uz treti dite snad ani neplanuju :oops: :lol: :mrgreen: chtela bych vas nekdy potkat na ulici :lol: ted si vzpominam, nedavno jsem potkala matku se 4 malymi detmi a zdalo se mi, ze ma 2× dvojcata, ale nechtelo se mi tomu verit, ze je to mozne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí