Jak zvládáte nákupy s malým dítětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85544
12.6.16 21:04
@Tamtama píše:
@blumen ježiši 8o tak to mám asi ještě zlatý dítě :lol:
@Fofrník jak vozíš dva vozíky naráz? Si to nějak neumím představit. :think: :lol:

Driv ji nevadilo byt v kocarku, ale jak ted chodi (jen 2 tydny), tak sileny :-( nebo mi normalne propadava spodkem kocaru. Vyvlikne se ten dil mezi nohami, spusti ramena a udela ze sebe tycku a sesunuje se pri jizde k zemi :cert: a to mame hartan s petibodpvym pasem. A nahanet ji po obchode fakt nebudu, to radeji s krikem nakoupim. Mame tu v nemecku same pristehovalce a chci ji mit pod dohledem. No mam se jeste na co tesit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
12.6.16 21:21
@blumen píše:
To jste ale dobri 8o ja mit dvojcata, tak uz treti dite snad ani neplanuju :oops: :lol: :mrgreen: chtela bych vas nekdy potkat na ulici :lol: ted si vzpominam, nedavno jsem potkala matku se 4 malymi detmi a zdalo se mi, ze ma 2× dvojcata, ale nechtelo se mi tomu verit, ze je to mozne :)

Chtěli jsme velkou rodinu a tak jí máme. ;) Ale troje dvojčata je fakt fofr. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
12.6.16 21:24
@blumen píše:
Driv ji nevadilo byt v kocarku, ale jak ted chodi (jen 2 tydny), tak sileny :-( nebo mi normalne propadava spodkem kocaru. Vyvlikne se ten dil mezi nohami, spusti ramena a udela ze sebe tycku a sesunuje se pri jizde k zemi :cert: a to mame hartan s petibodpvym pasem. A nahanet ji po obchode fakt nebudu, to radeji s krikem nakoupim. Mame tu v nemecku same pristehovalce a chci ji mit pod dohledem. No mam se jeste na co tesit…

No Merklovou vám nezávidím. :) A teď si vem, že jeden běží doprava a druhý doleva. :D Koho zachraňovat dřív?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
13.6.16 07:04
@Fofrník píše:
No Merklovou vám nezávidím. :) A teď si vem, že jeden běží doprava a druhý doleva. :D Koho zachraňovat dřív?! :think:

:mrgreen: jo mas pravdu, mohlo by byt jeste hur :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
13.6.16 13:34
@blumen píše: :mrgreen: jo mas pravdu, mohlo by byt jeste hur :lol:
Řekl bych že rozhodně bude. Tohle je jen začátek. :( :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek