Jaká gesta dělá váš partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
2.9.13 08:50

Muehehe, když jsem četla „gesta“ tak se mi vybavil leda tak fakáč :mrgreen: Ten ale používám já, zejména pokud po mně někdo něco žádá v pracovní oblasti :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.9.13 08:51

@Seizdra Jenom jednu? To ten můj tak tři měsíčně, což je ale k naštvání, že mu šéf nedá prachy najednou :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.9.13 08:56
@Kakika píše:
@Seizdra Jenom jednu? To ten můj tak tři měsíčně, což je ale k naštvání, že mu šéf nedá prachy najednou :cert: :mrgreen:

Jedmou oficialne :mrgreen: pak prubezne kdyz potrebuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
2.9.13 08:56
@Sandra752 píše:
Miluju, když je nasraný, má špatnou náladu :mrgreen: HNED BYCH PO NĚM VÁŠNÍ SKOČILA :oops: :mrgreen:

Vid! Taky jsem mu kolikrát řikala, at se tolik nerozčiluje, protože mu pak nechtěně podkopávám autoritu a ubírám na vážnosti celé zapeklité situace!

• Citovat
  • Upravit
8151
2.9.13 08:57

@Seizdra jj jen já to vyřešila tím že mi jednou dal kartu když se mu nechtělo do bankomatu a už jí mám dva roky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.9.13 08:57
@Seizdra píše:
Dvanactyho stojku…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.9.13 09:07

Zrovna teď ho miluju proto, že mám parádní nevolnosti a on se stará o malého a mě nechává odpočívat. Dokonce i uvaří 8) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.9.13 09:11
@anickadomnik píše:
@Seizdra jj jen já to vyřešila tím že mi jednou dal kartu když se mu nechtělo do bankomatu a už jí mám dva roky :lol: :lol:

A PIN dal? Nebo nepindal? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
2.9.13 09:14

Momentalne ma rymicku, takze bych vrazdila, jelikoz ja jsem nemocna s detmi uz tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
2.9.13 09:23
@t-jani píše:
jak dlouho jste spolu? :)

5,5 roku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
2.9.13 09:33

@Gina108 jasně že dal:o) i když abych řekla pravdu tak dnes mi udělal největší radost tím že šel po 14ti dnech dovolený do práce :lol: :lol: :lol: celých 14 dní si myslel jak mi dělá radost když furt uklízel apod. a já teď akorát všechno hledám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
2.9.13 09:36

Ja na nem miluju, ze vydrzi ty moje nalady, hlavne pred ms :oops: :lol: A jeste kdyz hoo naseru, tak mi donese jen tak velkou kytku :* Taky kdyz je nekde na parbe a vecer mi nekolikrat vola co delame, a necha parbu parbu a povida si se mnou :* a ze jsme celej den v kontaktu kdyz je v praci. A hlavne to, ze prijal kluky jako vlastni :srdce:

• Citovat
  • Upravit
16077
2.9.13 10:25

@MiskaKosa tak to vám přeju, já takového obskakujícího chlapa ještě nepotkala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna766
2.9.13 10:30
@Seizdra píše:
Dvanactyho stojku…

U nás dělám 12týho stojku já, to mám invalidní důchod. :jazyk: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2256
2.9.13 10:33
@t-jani píše:
@MiskaKosa tak to vám přeju, já takového obskakujícího chlapa ještě nepotkala :-)

Děkujeme :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria