Jaká slova a výrazy nesnášíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanullka
4.4.13 07:57

Nesnáším, když někdo mluví o dětech jako fakanech 8o, to je hrozný :cert:.
Z pravopisných : teť, mi jsme byli, napiš my, pořát…

• Citovat
  • Upravit
30556
4.4.13 07:57

Zajímavé, jak opravdu každý je zvyklí na něco jiného…
můj přítel je z Valašska a to opravdu kolikrát na něj řvu ať mluví normálně :zed:, aby náš prcek nemluvil jak tatar :lol:
no co si tak vzpomenu:
rožni, vylíčit (vymalovat), koťuhy (srnky nevím jak se to píše),erteple (brambory :roll:),žufan, žlícu, to je granát (místo to je bomba), a teď jeho oblíbené : tak určitěěěěěěě :cert:

a moje prababička zas dětem říká haranti - ostatní nechápou, ale já jsem na to zvyklá a nepřijde mi to zlé…

moje mamka je zas ZE Z PLZNĚ a z jejích výrazů taky kvetu: na kolikapátou, v kolipa, s kýmpa :pocitac:

jo a na prcinu (zde myšleno jako zadek) jsem si zvykala hodně dlouho a když jsme jeli k našim musela jsem upozornit, aby říkal zadek, jinak by naši asi dost koukali :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
4.4.13 07:58
@Pettule69 píše:
@Hanullka to taky nesnáším…dobře ty, dobře ona atd…vždycky jak mi to někdo napíše, tak div neroztřískám klávesnici :D

Nějaká vymoženost poslední doby, stejně jako wšechno, wole, newím… 8o.

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
4.4.13 07:59

Jdu na kutě :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
4.4.13 08:00

A moje dcera teď začala říkat jejky :mrgreen:. Je jí šest, tak to zatím přehlížím :lol:.

• Citovat
  • Upravit
36504
4.4.13 08:04

Socka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624

Za mě

• prdízna :roll:
  • v souladu se zakladatelkou knedle, ať jsou hnedle  :|
  • jak tu někdo už psal manža 8o
  • jinak zdrobnělinky, které se v daném kontextu absolutně nehodí :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626

Nesnasim pozdrav ACHOJKY :pocitac: :pocitac: :pocitac: a je toho vic z ceho „kvetu“,ale vetsinou bylo jiz zde zmineno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
4.4.13 08:06

Tak já jdu do vrtule když slyším nebo vidím slova : podpáždí( jako bych měla paždi a ne paži), cyrka (ani nevim jak se to píše ale naše třídní ve škole to použivala furt), a hlavně mazeeec, rachooot a podobný vymysly mláděže :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
4.4.13 08:06
@Pettule69 píše:
@Hanullka to taky nesnáším…dobře ty, dobře ona atd…vždycky jak mi to někdo napíše, tak div neroztřískám klávesnici :D

Známá to běžně používá mluvě. :mrgreen:

Na FB mě dostal výraz sdílejte a líbinkujte. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.4.13 08:07
@locika píše: :mrgreen: přesně :lol:

Ha, vidím, žes mě se zglýňáním předběhla, jsem si ani včera už nevšimla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.4.13 08:07

Nemám ráda pubertální slovník u dospělých lidí. Bohužel, tady je ho požehnaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
4.4.13 08:08

@Hanullka jo to je taky výživný :D známá takhle neustále píše na FB nebo ještě všude místo K cpát G :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599

Když jde někdo nakupovat do krámu :lol: já beru krámek jako nějaký malý obchůdek, ale když někdo řekne že jde do krámu a jde třeba do Tesca tak to mi přijde uhozený :mrgreen:
Přijdu dýl (snad později ne :?: ), pantofle, famózní, můj mladej/moje mladá (myšleno jako můj přítel nebo kluk/přítelkyně, holka), rejže, kaj deš - to říká rád manžel, nevím kde to slyšel :zed: mno, kord místo kór, samozdřejmě, to mě točí (snad vytáčí) a co nesnáším když se mi něco nepovede, jsem naštvaná a manžel mi s klidem řekne: musíš být šikovná :zed: :pocitac: to ho vždycky probodávám pohledem :lol:
ještě bych zapomněla na ahojky a čauky :cert:

Příspěvek upraven 04.04.13 v 08:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622

Tak já když slyším slovo sopel :poblion: tak se mi chce :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Příspěvek upraven 04.04.13 v 08:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová