Jaké dárky vás zaručeně nepotěší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4706
13.12.17 16:02

Ještě jsem si vzpomněla, ze pravidelně dostáváme sisku lovecaku, jediné stesti je, ze dlouho vydrží, něco za tu dobu se nám podaří snist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.12.17 16:27

Co by za to děti v Africe daly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
13.12.17 16:29

Od babiček jsem dostávala spodní kalhotky, nebo spíš bombarďáky a noční košile velikosti xl… Holt to vždy skočilo v kontejneru na textil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
13.12.17 16:30

Cokoli z lékárny bych vyhodila, případně vrátila, ale to nedostanu, to se nebojím, všichni to o mně vědí :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
13.12.17 16:44

@Petra67 Mně peníze neva :mrgreen:.
Tcháni mi dali ke kulatinám 20 000, dobrý, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.17 16:52

Vzhledem k tomu, že již přes 25 let nedostávám žádné dárky (Vánoce, narozeniny, prostě nic), tak mě by potěšilo cokoli (no, snad asi sloní trus, slušně řečeno ne), ale jinak asi vše.

• Citovat
  • Upravit
20514
13.12.17 17:11

Mne nikdy nepotěší (a vím, že to zaručeně opět dostanu) různé pracholapy)jsem minimalista),bižuterie(nenosím nic krom snubáku),voňavky(mám léta svou oblíbenou vůni a fakt nevím, co s nimi mám dělat, tak to vyhazuji, protože si netroufám někomu takový dárek dávat),knihy(bože já fakt nečtu romány od Jojo moyesové má drahá tchyně :zed: )a teplé fusekle(no dobrý, za ty roky bych si s nimi mohla otevřít vlastní stánek :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
13.12.17 17:27
@Anonymní píše:
Vzhledem k tomu, že již přes 25 let nedostávám žádné dárky (Vánoce, narozeniny, prostě nic), tak mě by potěšilo cokoli (no, snad asi sloní trus, slušně řečeno ne), ale jinak asi vše.

Jak to? Nemáš žádné blízké lidi kolem sebe? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
13.12.17 17:49
@Poustevnice píše:
TO je výživná diskuse, já bych mohla povídat:))))
K 50tinám jsem dostala od teď už ex tchýně vaničku zkvašené ninové pomazánky a maso na guláš, co bylo v akci, také ve vaničce:)))
JInak jsem dostala v průběhu let: půllitr na pivo s kresleným vtipem od Pivrnce, pozvánku (ne poukázku) na hubnutí, svetr na pletení - abych když ráda pletu - tomu dotyčnému upleta svetr…
Teď naposledy jsem po domluvě s jednou starou paní, které dělalo potíže dostat se na náš hřbitov, tak od ní jsem dostala za odvoz a dovoz 30 korun…Abych nebyla škodná.
Nevěděla jsem, jestli se mám smát, nebo brečet.
V dětství moje generace dostávala zase věci do „výbavy“ - takže cíchy, ručníky, skleničky…
Ono se furt něco najde:))))
:P :P :P
Opravdu jsi me pobavila. Nejlepsich je tech 30 kc za odvoz. A svetr „na pleteni“ je taky hustej.Jen nevim, jestli dotycny clovek je tak drzy nebo tak bl. y?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
13.12.17 17:56
@Anonymní píše:
Vzhledem k tomu, že již přes 25 let nedostávám žádné dárky (Vánoce, narozeniny, prostě nic), tak mě by potěšilo cokoli (no, snad asi sloní trus, slušně řečeno ne), ale jinak asi vše.
:hug:
Jses ve vanocnim kolotoci tady na em?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
13.12.17 17:57
@Detsa píše:
Třeba tedle rok dostaneš nějaký vytahaný svetr :roll:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
13.12.17 18:02
@Detsa píše:
Třeba tedle rok dostaneš nějaký vytahaný svetr :roll:

Myslíš, že vytahanej svetr bude originálnější než obří bombarďáky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
13.12.17 18:34

Nemám ráda žádný dárky, který si nevyberu sama a když si vyberu sama, tak zas chybí to překvapení, takže nemám ráda vánoce, výročí, narozeniny,… ale když už, tak ať se to dá spotřebovat - zrovna před chvilkou jsem jeden vánoční parfém umístila na záchod, tam se užije ;-) a peníze mně taky neurazí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.17 18:55

Mě teda kosmetické balíčky nevadí (pokud to není levná kosmetika od Vietnamců).Mám rada sady se sprchovými gely a houbou :oops:
Ponožky mi taky nevadí, těch není nikdy dost.
Nemám ráda čajové svíčky, reklamní předměty a různé lapače prachu.
Kapitolou samo o sobě jsou doma vyrobené dárky. Ty mám moc ráda a oceňuju jakou si s nimi dal někdo páci. Poslední dobou dostávám připálené musili, zkažené marmelády a pečené čaje, plesnivé jídlo… Směsi na pečení ve sklenici, které sice vypadají hezky, ale chuťově nejsou vůbec dobré. Je mi pak líto dárek vyhodit, když vím že nemají moc peněz. Opakuje se to každý rok. Najde recept na internetu splácá nějaké suroviny dohromady. Nikdy jídlo neochutná ani nezkontroluje. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
13.12.17 19:52

Kosmetické balíčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie