Jaké dárky vás zaručeně nepotěší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
875
13.12.17 21:35
@Pajka89 píše:
Ja se divim, kolik lidi by tady ohrnulo nos nad kosmetikou :nevim: Ted si rikam, ze kdyz posilam kamaradce kazdy rok neco z kosmetiky a vanocni svicku, jestli nejsem trapna :?

Taky bych ohrnula :nevim: Kosmetiku používám jen non toxic a hodně resim bezobalovy způsob života, takže dárkové balení Nivei nebo Dove by pro me bylo za trest… Kosmetika mi přijde az jako úplně nejkrajnejsi řešení, to už raději (o dost! :)) tu svíčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
13.12.17 21:39

Tak jasně, v časech hubených je prášek fajn. Ostatně sama to teď poslední 3 roky poržívám. Ale když ti ho někdo dá darem v lepších časech, je to takové…no, neosobní, když pak v tom pereš fusekle a podvlíkačky ostatním. V tom svém daru:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
13.12.17 21:53

My jednou dostali jako darek susicku na ovoce, ve ktere uz nekdo susil.
Tusim zbytky bananu jsme tehdy objevili a u ni navod na pouziti z kopirky.
Original navod asi nekdo potřeboval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
13.12.17 22:03

Za mě dneska kamarádka zaplatila na veřejném záchodku… prej to mám k narozeninám… :mrgreen:
Je prostě jedinečná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.12.17 23:08
@Romilda píše: :( Jak je to možné? Napiš mi adresu, něco Ti pošlu :srdce:

hrnek, svíčku a toaletak :lol: :mrgreen: :P

vtip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.17 23:48
@Bubla_Bučková píše:
hrnek, svíčku a toaletak :lol: :mrgreen: :Pvtip…
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.17 23:49
@Bubla_Bučková píše:

On to podle tebe možná vtip je, ale já jako dítě jsem od matky dostávala k Vánocům Solvinu, žárovky a mýdlo, co fasovala v práci. :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
3780
13.12.17 23:55

Kámoška dostala záchodový prkýnko - prej pěkný, dřevěný - už je s dárcem rozvedená ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
14.12.17 06:54
@divine woman píše:
@Poustevnice Cíchy, prostěradla, ručníky, ubrusy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: v 17 jsem zuřila :cert: :cert: a dnes zamačkávám slzu v oku, protože některé kousky slouží více než 20 let. Takovou kvalitu už dneska neseženu. A s jakou láskou na babičky vzpomínám :srdce: a jinak se s pokorou řídím heslem " Darovanému koni na zuby nekoukej" a pro jistotu píšu Ježíškovi hódně dlouhý seznam, aby si mohli všichni vybrat. Začínám sprcháčem za pár korun a končím červeným VW broukem :mrgreen:

Ted jsi mi pripomnela. Kdyz jsem kdysi v osmnacti vypadla z domova bez koruny, babicka prede mne polozila 2000 kc se slovy: Tady mas a kup si nejakou poradnou, teplou perinu. :srdce: Moje babicka byla velmi moudra zena, nejhodnejsi clovek na svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
14.12.17 07:35

Nemám ráda lapače prachu - sošky, zvonečky a tak. A krémy a tělová mléka, to prostě nikdy nevyužiju. Jinak svíčky, hrnky, mejdla, to je všechno víceméně v pohodě:). Nejvíc WTF dárky bych ovšem nevymyslela, kdybych je nedostala. Například k Vánocům „zlatou“ plechovku od Hery (vánoční provedení). Prázdnou, samozřejmě. Nebo vyřezávanou krabičku-šperkovničku, akorát se zkrouceným víkem, takže nejde dovřít. Štůček staré látky „na sukni“. A hitovka letošního léta: syn, 2r, dostal k svátku snad 10 minitubiček dětské zubní pasty. Takhle originálního obdarovávače mám ve své tchýni:D

Všechno to ale slouží. Hera-krabice dřív na cukroví, dnes na izolepy, šperkovnička na náušnice, látkou jsem vystlala jednu polici, pastu užíváme… Nicméně další prázdná reklamní plechovka by mě fakt nepotěšila (ani první ne, ale tam byl nejsilnější ten šok:D).

• Citovat
  • Upravit
860
14.12.17 10:07
@Bubla_Bučková píše:

Nebudeš mi to věřit, ale ta paní se mi včera skutečně ozvala a dala mi svou adresu. Takže jsem poslala dárek. A opravdu to není hrnek, toaleťák, ani svíčka. A nejlepší na tom je, že jsem si zrovna včera přála, udělat někomu radost dárkem. A ono si mě to našlo. Třeba to paní nepotěší, to já fakt nevím, ale snažila jsem se poslat dárek, který by ji udělal radost. A jestli se to podaří, tak budu mega šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
14.12.17 10:13

@růžový achát Ono to podle diskuze vypadá, že si dárků nevážíme a jsme nevděčné. Já jsem ale při zakládání diskuze psala, berme to s nadhledem. Mně taky potěší v podstatě jakýkoli dárek, když je daný s láskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
15.12.17 18:36

Cokoliv, co se pouziva k praci (zehlicka, nacini, nadobi…). Jeden rok jsem od manzela dostala sadu naradi na zahrádku. Sice zn. Fiskars, fakt kvalita, ale obrecela jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21213
15.12.17 18:41

Základní pravidlo je:

Když dáte manželce k vánocúm motorovou pilu tak zásadně bez benzínu. Nemuseli byste to přežít. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
15.12.17 19:30
@KalamityJohn píše:
Základní pravidlo je:Když dáte manželce k vánocúm motorovou pilu tak zásadně bez benzínu. Nemuseli byste to přežít. :mrgreen: :mrgreen:

Jojo, manzel mi takhle nabizel brokovnici, rikala jsem mu, ze to neni, uz kvuli nemu, inteligentni napad… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová