Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mazlik85 píše:
Tak hlavní problém všech těchto seznamek je hlavně nadbytek mužů a nedostatek žen.
dále velká vybíravost žen. tím, že jim chodí stovky nabídek denně, získávají nereálné nároky a vlastně už si ani nejsou schopné vybrat.
dále i když už si vás vyberou, stejně tam chodí dále, a zkouší zda by se nenašel lepší.pokud nejste opravdu atraktivní a nemáte krásné fotky, seznamky vám jen ztratí čas a zničí sebevědomí.
To souhlasím. Vybíravost je někdy taková, že některé z nich požadují, aby zájemce už někdy s nějakou ženou dříve žil… ty jo, to si připadám jak u výběrového řízení při hledání práce, kde zaměstnavatel také předně vezme toho, kdo už nějakou tu praxi má
.
S fotkami mám všelijaké zkušenosti. Když si ji do profilu nedám, tak se lidé ozvou a třeba si pár týdnů povídají, když ji pak pošlu, odpoví, že se sejít nemůžeme
. A když fotku do profilu dám… skoro nikdo mi nenapíše
. Já ale třeba podle fotky nevybírám, protože to by mě asi nezaujal nikdo
.
@VladS píše:
Kdyz treba zena v obchode vybira zeleninu, tak neni nic lehciho nez rict neco ve smyslu, ze by to tak moc s tou zdravou vyzivou nemela prehanet. Kdyz se zepta proc, tak muzes treba rict, ze je treba v zivote i hresit, nebo ze s takovym mnozstvim zeleniny ji nezustane na taliri misto pro poradny kus masa a pak uz muzes dal v rozhovoru snadno pokracovat.
To stejne kdyz kouka nekde po nejakych tech ovesnych vlockach, musli a podobnych jedech, tak ji muzes rict, ze cokolady jsou tamhle, protoze tohle je podezrele zdrave.
Tak teď už vím, ze mě v obchodě nikdo neoslovi. Většinou jdu pro něco sladkého a fráze „slecno, s tou cokoladou byste to neměla přehánět…“ by asi nebyla tím osudovym výrokem. IKdyž možná, jak pro koho. ![]()
@tramvaj píše:
Tak teď už vím, ze mě v obchodě nikdo neoslovi. Většinou jdu pro něco sladkého a fráze „slecno, s tou cokoladou byste to neměla přehánět…“ by asi nebyla tím osudovym výrokem. IKdyž možná, jak pro koho.
@tramvaj píše:
Tak teď už vím, ze mě v obchodě nikdo neoslovi. Většinou jdu pro něco sladkého a fráze „slecno, s tou cokoladou byste to neměla přehánět…“ by asi nebyla tím osudovym výrokem. IKdyž možná, jak pro koho.
mělo by to být spíš v pozitivním slova smyslu. tj. netřeř má narozeniny, jakou čokoládu byste doporučila?
nevíte jak poznám, jaká jsou dobrá rajčata? snažím se přejít na zdravou snahu.
tyhle zesměšnování a urážky jsou jen pro skutečné arogantní alfa samce, ale u nich je většinou jedno, co řeknou
Umím si představit, ze takový samec by se chtěl spíš ukázat, tak by řekl třeba "slečno, tu čokoládu si nekupujte. Ta váš udělá šťastnou jen na chvíli, kdežto já bych vás udělal šťastnou na celý život…nebo alespoň dnes v noci. " ![]()
Ale obyčejná otázka by byla asi v pohodě. Akorát já bych zrudla a snažila se to maskovat koukanim všude jinde a snahou o rychlý útěk a tím bych naděje pohřbila. ![]()
to je přirozené. pak prostě záleží na vzájemných sympatiích, zda byste samci stála o delší uhánění a on naopak pro vás přecijen nebyl atraktivní.
seznamování ve skutečnosti je sexy. je škoda že dnes už se vše děje jen přes seznamky
@tramvaj píše:
O cokolade je zname, ze to je afrodiziakum, tak Te treba nejaky odvazlivec oslovi, ze kdyz se pripravujes na vasnivy vecer, tak ti muze pomoct vybrat i nejake vhodne vino pro navozeni nalady ![]()
Ale ted vazne.
Co se tyce sladkeho, tak neni nic tezkeho se napriklad zeptat co se bude pect dobreho, ze si kupujes na to zdobeni.
A pokud obchodem probihas rychlosti blesku, tak nemusis vubec zoufat, protoze k seznamovani v obchodech nejsou potreba jen regaly.
Vsak si te muze nekdo odchytit treba ve fronte u pokladny, kde je taky prilezitosti docela dost.
Kdyz si zminila ty sladkosti, tak tech je vetsinou kolem pokladen dost jakozto lakadlo na deti, ktere pak ruzne zkousi na sve rodice, aby jim neco koupili, kdyz to tam tak maji na ocich a maji moznost na to dlouho koukat nez prijdou na radu, tak to je idelani zaminka k osloveni.
Jak clovek nejakou takovou situaci zahlidne, tak se to da celkem snadno vyuzit.
Pokud to je nejaka hlasita scena, ktere si kazdy vsimne, tak to je naprosto idealni, protoze to neni potreba nejak komentovat a jen ti nekdo muze rict. Koukam, ze vy se na tohle uz trenujete dopredu, ze kupujete sladke i bez deti.
Pripadne.
Vam jako male rodice sladke kupovat nechteli, tak si to ted vynahrazujete, co?
Vidím, tvoří se tu docela dost zajímavých návrhů, jak někoho oslovit
. Já občas také koukám po děvčatech u nás v závodní jídelně. Nemá někdo tip, jak tam někoho oslovit během oběda? Problém bývá v tom, že většina lidí chodí na oběd ve skupince a vedou si tam svoje téma, já jsem doufám slušný člověk a nechci jim prostě jen tak skočit do hovoru…
Tak si dotycnou odchytni ve fronte na jidlo, kde neni problem navazat konverzaci na tema co si dneska dobreho narazila na obed (pokud mate na vyber vic jidel), nebo proste jestli to bude dobre/hnusne jako minule, kdyz to jidlo varili.
Nebo si ji pak muzes odchytnout pri vraceni nadobi a bud neco ve stylu jak ji to chutnalo, nebo pokud nebude mit vse dojezeno, tak ji nejak vtipne pokarat, ze nesnedla vse. Neni nutne vymyslet zert, ale tonem hlasu, nebo usmevem dat najevo, ze se jedna o zert.
No teda, test jsem sice nedělal, ale kouknu-li na ty všeobecné výsledky, tak můj typ bude už „rozebraný“, není divu, že stále narážím jen na zadané
.
Hhh, tak můj typ odhadli docela dobře. tmavooký, tmavovlasý. Tak PROČ jsem teda doteď chodila s modrookýma a převážně blondatýma chlapama???
![]()
Tak jsem ten test zkusil. Bože, no teda… často mi chyběla možnost „nelíbí se mi ani jedna“
. A můj typ tedy odhadli možná tak z poloviny
.
@D. C. píše:nebuť pišnej, tyvle.
Tak jsem ten test zkusil. Bože, no teda… často mi chyběla možnost „nelíbí se mi ani jedna“. A můj typ tedy odhadli možná tak z poloviny
.
@D. C. píše:nebuť pišnej, tyvle.
Tak jsem ten test zkusil. Bože, no teda… často mi chyběla možnost „nelíbí se mi ani jedna“. A můj typ tedy odhadli možná tak z poloviny
.
. Kdyby něco. Tak SZ
Seznamky jsou naprosto k ničemu. A nebo já???