Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Jo jo, taky berem fialové.
Ty ultratenke jsou totiz ty nase fialovemozna proto, ze?
víc záleží na materiálu než na znače = Más latexové, z přírodního latexu a z Polyisophrene ty jsou nejlepší navíc potřebuji = extra šíroké. Takové ma třeba SKYN pokud na velikosti nezáleží tak se dájí koupit z polyisophrene koupit i durexové. PS Kdysi jsem skoušel i BIOKONDOMY ..... parnerka byla trochu trhlá
bylo to divny dat si na nej střivka ale byl to ten nejpohodlnějsí kondom.
Vyzkoušeli jsme kde co, včetně těch zdrsněných, s proužky, chladivé (ty byly fajn). Kupovali jsme v drogerii, marketu i na eshopu. Za nás asi nejlepší Durex, ty tenké, rozdíl byl znát. Oblíbené jsme měli z Německa, jen teď nevím, jaká to byla značka, u nás nejsou, kupovali jsme je tam potom ve velkém ![]()
Glyder - levný a super a jedině přes e-shop kvůli ceně
https://e-kondomy.cz/…e-jako-darek
Teď už žádný, ale předtím jsme kupovali ty sensitive z Lidlu.
Když jsem před lety kupovala kondomy, tak jedině Durex bez vroubku, buď v drogerii nebo v různých obchodech podle ceny. Zjistili mi alergii na latex, takže jestli je budu ještě někdy používat, tak jedině bezlatexove.
už jsme zkusili víc - lidl, durex, pepino. Jako tenké durex nejlepší, ale ta cena… Pepino ušly, lidl by byl z těhle tří asi nejníž. Teď máme Pasante na doporučení
a blíží se durexu a cena slušná.
Durex nebo Pasante, výjimečně Primeros. Objednáváme na e-shopu velký balík (vyplatí se to finančně a nemusíme pořád kupovat v obchodech). Používáme většinou tenčí (každá značka má na to trochu jiné označení, tudíž si je nepamatuji), ovocný nám nevadí, vroubkové zas tak moc necítím.
My kupujeme sensitive z Lidlu, jinak jsme vyzkoušeli x značek a ty lidlovske nám vycházejí cena/výkon nejlépe. Durex, Pepino, teď jsme kupovali na dovce v Německu nějaké drahé, nejdražší přitáhl chlap nějaké spesl hodně drahé z Japonska, skončili jsme u sensitive z Lidlu…
EXS Airthin. Pasante, Durex…
Levné jsme zkoušeli jednou (Lidl) a hrozně smrděly
I na dotek jsou jiné.
Bezne pouzivame tenke a ultratenke Durexy, dobre jsou ruzove Primeros a nemecke kondomy Einhorn.
My jsme zase objednávaly na e-kondomy vždycky nějaký speciální, s vroubkama, svítící a tak různě, když už, tak už
Durex ruzne typy. Prijdou mi ovsem vsechny stejne, rozdil jsem nepoznala. Classic mi prijde stejny jako ty nejtenci. Manzel rika to same. A bezlatexove jeste praskly a rozdil jsme necitili ani jeden.
Ty ultratenke jsou totiz ty nase fialove
mozna proto, ze?