Jaké kupujete kondomy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.8.18 16:13
@zelená7 píše:
Přesně tak. Je tam rozdíl obrovský. Já HA nesmím, tak už několik let jedeme Durex. Zkusili jsme i jiné, ale nedá se srovnat.

Ty ultratenke jsou totiz ty nase fialove :) mozna proto, ze?

• Citovat
  • Upravit
1388
7.8.18 16:16
@Anonymní píše:
Ty ultratenke jsou totiz ty nase fialove :) mozna proto, ze?
Jo jo, taky berem fialové. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.18 16:28

víc záleží na materiálu než na znače = Más latexové, z přírodního latexu a z Polyisophrene ty jsou nejlepší navíc potřebuji = extra šíroké. Takové ma třeba SKYN pokud na velikosti nezáleží tak se dájí koupit z polyisophrene koupit i durexové. PS Kdysi jsem skoušel i BIOKONDOMY ..... parnerka byla trochu trhlá :) bylo to divny dat si na nej střivka ale byl to ten nejpohodlnějsí kondom.

• Citovat
  • Upravit
284
7.8.18 16:30

Vyzkoušeli jsme kde co, včetně těch zdrsněných, s proužky, chladivé (ty byly fajn). Kupovali jsme v drogerii, marketu i na eshopu. Za nás asi nejlepší Durex, ty tenké, rozdíl byl znát. Oblíbené jsme měli z Německa, jen teď nevím, jaká to byla značka, u nás nejsou, kupovali jsme je tam potom ve velkém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.18 16:36

Glyder - levný a super a jedině přes e-shop kvůli ceně
 https://e-kondomy.cz/…e-jako-darek

• Citovat
  • Upravit
6534
7.8.18 16:36

Teď už žádný, ale předtím jsme kupovali ty sensitive z Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
7.8.18 16:41

Když jsem před lety kupovala kondomy, tak jedině Durex bez vroubku, buď v drogerii nebo v různých obchodech podle ceny. Zjistili mi alergii na latex, takže jestli je budu ještě někdy používat, tak jedině bezlatexove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
7.8.18 16:45

už jsme zkusili víc - lidl, durex, pepino. Jako tenké durex nejlepší, ale ta cena… Pepino ušly, lidl by byl z těhle tří asi nejníž. Teď máme Pasante na doporučení ;) a blíží se durexu a cena slušná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
7.8.18 16:47

@_0812_ zkusilas bez silikonu? ten je i v těch lubrikantech,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
7.8.18 17:02

Durex nebo Pasante, výjimečně Primeros. Objednáváme na e-shopu velký balík (vyplatí se to finančně a nemusíme pořád kupovat v obchodech). Používáme většinou tenčí (každá značka má na to trochu jiné označení, tudíž si je nepamatuji), ovocný nám nevadí, vroubkové zas tak moc necítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
7.8.18 17:14

My kupujeme sensitive z Lidlu, jinak jsme vyzkoušeli x značek a ty lidlovske nám vycházejí cena/výkon nejlépe. Durex, Pepino, teď jsme kupovali na dovce v Německu nějaké drahé, nejdražší přitáhl chlap nějaké spesl hodně drahé z Japonska, skončili jsme u sensitive z Lidlu…

• Citovat
  • Upravit
24798
7.8.18 18:08

EXS Airthin. Pasante, Durex…
Levné jsme zkoušeli jednou (Lidl) a hrozně smrděly :nevim: I na dotek jsou jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5245
7.8.18 18:28

Bezne pouzivame tenke a ultratenke Durexy, dobre jsou ruzove Primeros a nemecke kondomy Einhorn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.9.20 20:20

My jsme zase objednávaly na e-kondomy vždycky nějaký speciální, s vroubkama, svítící a tak různě, když už, tak už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
25.9.20 08:18

Durex ruzne typy. Prijdou mi ovsem vsechny stejne, rozdil jsem nepoznala. Classic mi prijde stejny jako ty nejtenci. Manzel rika to same. A bezlatexove jeste praskly a rozdil jsme necitili ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí