@Anonymní píše:
Anonymko, v rodině to máme úplně stejné… s tím rozdílem, že já mám mladšího bráchu, je mu 25, bydlí stále u rodičů, což mě osobně přijde hrozné, ale nikdy jemu konkrétně jsem to nedala najevo, naopak, už odmalička, cokoliv potřeboval, chtěl, tak jsem pro něj udělala, toužila jsem mít fajn bráchu, fajn sourozence, protože sestřenice měli super vztah. Bohužel nikdy nic, sem pro něj pouze trapná starší sestra, která má až příliš zodpovědnosti, v praxi to znamená, že když něco potřebuje, udělat, koupit, okamžitě jednám a zařídím, když potřeboval vytáhnout z průseru, pomohla jsem mu. Chtěla jsem, je to můj brácha a tak nějak jsem i doufala, ne v to, že by mi to oplatil, ale, že by se náš vztah posunul někam dál, že bysme se sblížili jako sourozenci. Nic z toho se nikdy nestalo, vždy jsem mu byla dobrá jen na chvíli a pak těžkej ignor. Nezavolá, nenapíše, nestaví se, když přijedem k našim a na něco se ho zeptám, jak se má, co a jak, tak odpoví dobře, to je celé. Dokonce vím, že mě velice rád prezentuje jako hloupou sestru k ničemu, před svými kamarádkami, respektive slečnami, které tak rád oblbuje. Hodně mě to mrzí a vždycky jsem si říkala, že to je věkem, jsme od sebe 3 roky, že až dospěje, bude to jiné, ale čim je starší, tím je to horší. Tím je arogantnější, nafoukanější a žije někde na měsíci. Nikdy jsem mu nic neudělala, možná nějaké hádky v dětství, ale asi jako u všech, když bylo potřeba, tak jsem ho bránila, i když to moc nepotřeboval, byl hodně rozmazlovaný. Nevím proč mu vadím, proč mou defakto pohrdá, přitom je to směšné… já bydlím sama, ve své domácnosti, mám poměrně slušnou práci, mám príma chlapa a plánujeme rodinu, užíváme si jeden druhého, chlap má slušnou práci, nemáme se nejhůř a bratr? Je mu 25, v podstatě nic nedokázal, jen hubou postavil eiffelovku, práci nemá, bydlí u rodičů, kamarády také neoplývá, holku nemá, měl 3, 2 ho poslali do kytek a ta třetí, to nevím, to je taková záhada jak to dopadlo, neřekl to, ale to beru, je to jeho věc. Co myslíte holky? Opravdu mě to mrzí, ale myslím, že lepší to nebude Anonym píše: Více
tak u nas je to prave to same pres kopirak, snad do puntiku se vsim co jsi napsala… akorat nemam brachu ale segru… anonym 1
tak u nas je to prave to same pres kopirak, snad do puntiku se vsim co jsi napsala… akorat nemam brachu ale segru…
anonym 1