Jaké tetování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.6.21 19:23

@Leenvecka Ty dvě sedící kocky bych chtěla nad kotník, a ty zbyly dvě nad loket nebo zepředu na paži.

• Citovat
  • Upravit
2250
6.6.21 19:30
@Anonymní píše:
@Leenvecka Ty dvě sedící kocky bych chtěla nad kotník, a ty zbyly dvě nad loket nebo zepředu na paži.

tak bych dala ty kocky a nad kotnik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2380
6.6.21 19:41

Líbí se mi ty dvě kočky vedle sebe. Kočka s motýlem taky není špatná. Ale vybrala bych si určitě jen jedno z nich. Mít na sobě tři tetování koček ve stejném stylu mi přijde moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
6.6.21 19:43

První. A nad loket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
6.6.21 19:44

Já teda nejsem odborník, ale první, co mě napadlo je, že bych si nechala udělat návrh od tatéra a dala bych si záležet, aby to byl někdo, kdo opravdu umí. Neptala bych se lidí na netu, budeš to mít na těle ty, ne oni. A v neposlední řadě, bych na Tvém místě opravdu hodně popřemýslela o umístění a velikosti, (za pár let se ti to třeba rozleží v hlavě, přestane se ti to líbit, budeš to chtít předělat a hlavně, na některých částech těla se to potom blbě schovává).

Ty obrázky co si sem dala nejsou nějak ošklivé, ale na permanentní tetování mi přijdou mimo mísu. Takový celkem o ničem a na jedno brdo. To už bych u milovníka koček čekala, že bude mít nějak umělecky vytetovanou podobiznu svojí vlastní kočky, než tohle. :nevim:

Příspěvek upraven 06.06.21 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.6.21 19:44

Mi se líbí první dvě. Ale předpokládám, že je to pouze nákres. Že si s tím v reálu někdo víc vyhraje.
Takže klidně obě na různá místa. Ale vytunit je. Já nemám ráda barevné tetování. Tak to bych nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.21 19:46

@annali Chci jen jedno, nejsem zas takovej blázen abych měla 3 tetování koček na sobě :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.21 19:47

@Ms.Ragdoll To se mi zase nelíbí, chci opravdu takové nenápadné linkované tetování. Je to už hotovej nákres, jinak to vylepšovat neplanuju

• Citovat
  • Upravit
a12
61088
6.6.21 19:50
@Ms.Ragdoll píše:
Já teda nejsem odborník, ale první, co mě napadlo je, že bych si nechala udělat návrh od tatéra a dala bych si záležet, aby to byl někdo, kdo opravdu umí. Neptala bych se lidí na netu, budeš to mít na těle ty, ne oni. A v neposlední řadě, bych hodně popřemýslela o umístění a velikosti (za pár let se ti to třeba rozleží v hlavě, přestane se ti to líbit, nebo to budeš to chtít předělat, a hlavně, na některých částech těla se to blbě schová).Ty obrázky co si sem dala nejsou nějak ošklivé, ale na permanentní tetování mi přijdou mimo mísu. Takový celkem o ničem a na jedno brdo. To už bych u milovníka koček čekala, že bude mít nějak umělecky vytetovanou podobiznu svojí vlastní kočky, než tohle.

ty jo, podobizna svych mazlíčků mi vždycky přijde děsná :oops: ještě když je to obr obrázek..
mně se tyhle docela líbí, je to jednoduchy, nic co by bylo hned na první pohled videt, takový decentní..
pokud ty kočky nebudou mit 15cm teda :mrgreen:
udělala bych je fakt maličký, třeba jen 5cm a nad ten kotnik.
Já mám známýho tatera, sleduju jeho práci, co se týče uměleckýho dojmu, tak krásný, je šikovnej.. ale lev přes celý záda, domácí mazlíček přes cely stehno, tygr přes pul prd.ele atd. fakt není muj šálek čaje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
6.6.21 20:00
@a12 píše:
ty jo, podobizna svych mazlíčků mi vždycky přijde děsná :oops: ještě když je to obr obrázek..
mně se tyhle docela líbí, je to jednoduchy, nic co by bylo hned na první pohled videt, takový decentní..
pokud ty kočky nebudou mit 15cm teda :mrgreen:
udělala bych je fakt maličký, třeba jen 5cm a nad ten kotnik.
Já mám známýho tatera, sleduju jeho práci, co se týče uměleckýho dojmu, tak krásný, je šikovnej.. ale lev přes celý záda, domácí mazlíček přes cely stehno, tygr přes pul prd.ele atd. fakt není muj šálek čaje..

Však já ji taky proto píšu, aby hodně přemýšlela o umístění a velikosti. Z mého pohledu je taky lepší něco decentního, co se v případě potřeby dá schovat bez problémů pod oblečení, vlasy atd… A pro osobní návrh jsem už z toho důvodu, že tyhle kočky, co sem dala zakladatelka, může mít každej druhej. Mě to připadá trošku jako ty samolepky na zeď, než jako tetování :mrgreen: Ale chápu jak to myslíš a souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
6.6.21 20:17

Pokud nevíš jaký, tak počkej, až si budeš jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
6.6.21 20:51

Máš ráda kočičky :).To druhé, ty dvě kočky hledici do dáli se mi líbí nejvíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9289
6.6.21 21:03

To druhé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
6.6.21 21:09

První

• Citovat
  • Upravit
63
6.6.21 21:14

Rozhodně ne nic z netu. Správný tatér Vám udělá návrh na míru a nebude nic kopírovat z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová