Jaké tetování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3047
6.6.21 21:28

Za mě ani jedno. Nechala bych si udělat návrh od tatéra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
6.6.21 21:40

První

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
6.6.21 21:53

Jako milovnik tetování tohle moc nechápu. Nevím, ptát se na názor cizích lidí na netu, to je přece každého věc. Já mam ke svým kerkám vztah a jsou součástí mě, tak si moc nedovedu představit, že si na sebe nechám namalovat něco, co mi poradí druzí. Prijde mi to neosobní. Ale abych odpověděl na otázku i když se mi nelíbí ani jedno, přijde mi to jako maluvka žáka třetí třídy, ale z těchto je nejlepší dvojka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
6.6.21 21:56

První.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
6.6.21 22:16

A nechces si nejaky navrh spis vymyslet? :kytka:

Ja mela takovychhle inspiraci spoustu, ale kdyz jsem si to nechala rozlezet v hlave, tak ke me nakonec vubec nepromlouvaly. Tak jsem si zacala navrhy vymyslet sama, jsou to originaly z me hlavy. Aktualne mam jedno drobne, protoze jsem chtela prvne otestovat jestli tu bolest vydrzim. Druhe mam na papiru uz vytvorene, na podzim si ho planuju nechat udelat. Treti mi lezi jako idea v hlave, na to uz asi budu potrebovat pomoc nekoho, kdo umi kreslit nejak vice. Vsechno jsou to minimalisticke navhy vychazejici vicemene z meho zivota a mam pocit, ze toho nikdy nebudu litovat. Tyhle navrhy z netu me kolikrat sice zaujaly, ale necitila jsem z nich tu myslenku.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
6.6.21 23:02

Nech si udělat návrh, když si nejsi jistá, tak bych ještě počkala :wink: 🐈

• Citovat
  • Upravit
7296
6.6.21 23:25
@Parninas píše:
A nechces si nejaky navrh spis vymyslet? :kytka:Ja mela takovychhle inspiraci spoustu, ale kdyz jsem si to nechala rozlezet v hlave, tak ke me nakonec vubec nepromlouvaly. Tak jsem si zacala navrhy vymyslet sama, jsou to originaly z me hlavy. Aktualne mam jedno drobne, protoze jsem chtela prvne otestovat jestli tu bolest vydrzim. Druhe mam na papiru uz vytvorene, na podzim si ho planuju nechat udelat. Treti mi lezi jako idea v hlave, na to uz asi budu potrebovat pomoc nekoho, kdo umi kreslit nejak vice. Vsechno jsou to minimalisticke navhy vychazejici vicemene z meho zivota a mam pocit, ze toho nikdy nebudu litovat. Tyhle navrhy z netu me kolikrat sice zaujaly, ale necitila jsem z nich tu myslenku.

Přesně tak, mam to dost podobně, akorát jedno(ze tří) jsem si udelal komplet sám ostatní dvě jen navrhl, jsou to originály a přesně vychází ze zivota a z mé osoby, s nima jsem to prostě já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
7.6.21 06:01

To prostřední se mi líbí nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
7.6.21 08:27

Hlavne ne to treti. To vypada jako kdyz kocce rikas, cuchni a hadej, kde jsem ten prst mela :lol:

Jestli mas deti, nech si kocku nakreslit od nich. Jestli ne, nech si navrh od tatera.
Tohle je sice minimalisticke, ale zaroven moc detske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
7.6.21 10:09
@zrnko píše:
Hlavne ne to treti. To vypada jako kdyz kocce rikas, cuchni a hadej, kde jsem ten prst mela :lol:Jestli mas deti, nech si kocku nakreslit od nich. Jestli ne, nech si navrh od tatera.
Tohle je sice minimalisticke, ale zaroven moc detske.

Dětsky tetování je náhodou moderní :lol: znamej teď dělal nádhernou ariel, potetovanou :lol: a chlapovi na nohu pohádkový postavičky, Rákosníček a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LenkaPírko
9.6.21 08:52

To první nad kotník, pak bych si už jiné kočičí jinam nedávala :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová