Jaký důvod pobytu v nemocnici si vymyslet pro rodinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
4.8.21 15:33

Je mi to moc líto.
Já bych rodině řekla pravdu, ale napadá mě žlučník, slepák nebo záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2252

Rekni ze jsi snedla neco spatnyho nebo chytla nekde neco mela jsi bolesti na brichu a prujem jak alik… ja s timhle pred dvema rokmi skoncila na tri noci na infekcnim, Puvodni podezreni slepak se nepotvrdil :) crp jsem mela 150 a nakonec to telo zvladlo i bez atb… takze nejaky gastro problemy a pak jen ze vysledky krve a steru byly nejednoznacny a pomohli nakonec kapacky, nejaka dieta a klid na luzku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320

Je mi to moc líto. Zažila jsem totéž. Nejde, že by hlídal manžel a rodina nic nevěděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
4.8.21 15:37

Moc mě mrzí, co tě potkalo a rozumím tomu, že to rodině nechceš říct, zachovala bych se stejně. Ohledně výmluv - jak dlouho musíš být v nemocnici? Napadá mě z „neškodných témat“ spánková laboratoř - podezření na apnoe (hospitalizace na 24h), případně by se daly uhrát i dva dny, že se měření nepodařilo. Případně na delší hospitalizaci kýla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
4.8.21 15:46

Je mi to lito.

Neslo by to uhrat na sluzebku nebo skoleni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11895
4.8.21 15:57

Záda jsou docela dobrý, nemusí to být vždycky akutní hospitalizace…ty se třeba nějakou dobu rozhaneji doma praskama a když to nepomůže tak pak na kapačky do nemocnice a tam se může dávat 3-5 i 10 kapacek..a kdyby náhodou „nepomohly“ tak se může dát i 20.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
4.8.21 16:02

Předně chci říct, že je mi to moc líto a přeji ti hodně sil.
Cp říst třeba cysta na vaječníku? Ale to je gyn. zákrok, a nebo pravdu?
Třeba by se ti tím i ulevilo a mohla by ses svěřit.
Na pozorování ti někdo jen tak neskočí..

Příspěvek upraven 04.08.21 v 16:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
4.8.21 16:03

Rekla bych pravdu. Jednou se stejne nekdo prorekne a budou z toho jen neprijemnosti. Nebo bych rekla, ze musim do nemocnice, ale nechci zatim rikat proc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
4.8.21 16:05

Matka: „Děti, zítra jdu do nemocnice, budou mně tam operovat žlučník“
Synek: „To je ale komplikace, potrat a k tomu ještě žlučník“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.21 16:07
@Anonymní píše:
Děkuju za tipy a chápu další připomínky, ale asi nechci úplně zapřádat diskusi, jestli si to nechat pro sebe, nebo ne. mám svoje důvody, do kterých nevidíte a které není potřeba tady zveřejňovat.
ale teď mě napadlo, jestli by nakonec nebylo lepší říct, třeba že mám antibiotika - angínu? - a že mám ležet…
ono je to stejně celé neuvěřitelné, protože já nemám nikdy nic, ale těhotenství by bylo pro všechny opravdu šok, to bych fakt neustála slyšet všechny hloupé poznámky a otázky, a že by byly… Mám toho už tak naloženo…

Chápu a navrhuju plánovanou operaci žlučníkových kamenů - doba zákroku a náročnost rekonvalescence zhruba odpovídá

• Citovat
  • Upravit
34322
4.8.21 16:17
@divine woman píše:
@Lucie_Sx Jo a všichni to z ní budou páčit. Navrhuji ledvinovou koliku nebo ta záda.

Stejne se ona nebo nekdo jiny prokecne :nevim:.

Nebo nekoho potka v nemocnici, kdo tam ma znamyho, svet je malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
4.8.21 16:19
@Anonymní píše:
Děkuju za tipy a chápu další připomínky, ale asi nechci úplně zapřádat diskusi, jestli si to nechat pro sebe, nebo ne. mám svoje důvody, do kterých nevidíte a které není potřeba tady zveřejňovat.
ale teď mě napadlo, jestli by nakonec nebylo lepší říct, třeba že mám antibiotika - angínu? - a že mám ležet…
ono je to stejně celé neuvěřitelné, protože já nemám nikdy nic, ale těhotenství by bylo pro všechny opravdu šok, to bych fakt neustála slyšet všechny hloupé poznámky a otázky, a že by byly… Mám toho už tak naloženo…

Já bych řekla, že jsem měla delikátní problém (naznačila bych třeba hemoroidy) a hotovo, v tom se podle mě nikdo pitvat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
4.8.21 16:21

Řekla bych část pravdy rovnou s tím, že o tom zatím nechci mluvit a nechci to rozebírat, protože je to pro mě citlivé. Lež strašně obtěžuje.

• Citovat
  • Upravit
36556
4.8.21 16:22
@Lucie_Sx píše:
Stejne se ona nebo nekdo jiny prokecne :nevim:.Nebo nekoho potka v nemocnici, kdo tam ma znamyho, svet je malej.

Jasně, to se to tak většinou stane, že ti v běžné konverzaci ujete „jo, to tenkrát, jak jsem byla na potratu ve 20 týdnu“ :roll: Ty by sis fakt měla cvičit empatii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.21 16:29

Ale děvčata (a chlapci), lhát prostě budu. je to nejlepší řešení. nemá se kdo prokecnout. víme to jen dva. navíc bydlíme v zahraničí, takže ani sousedka, zdravotní sestřička, sestřenice…
a dětem to taky ušetří trápení, už jsou docela velké, aby je mrzelo, že mohly mít brášku…
prostě pustit to do oběhu by pro mě znamenalo dvojnásobné peklo. stačí to, co prožívám.
děkuju za všechny tipy a slova útěchy :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty