Jaký důvod pobytu v nemocnici si vymyslet pro rodinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
851
5.8.21 19:29

@Luboš P A jak by podle tebe zněl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
5.8.21 19:35
@stín katedrál píše:
Je to jejich soukromá věc, ostatním je do toho kulové.

Rodičům možná, ale manželovi a dětem? Zakladatelce je 45 let, nevím kolik je jejím dětem, ale to že maminka otěhotněla s nějakým pánem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.8.21 19:38
@Luboš P píše:
Já s tím nesouhlasím, ale připusťme to. Proč teda to těhotenství tají? A proč otec dítěte se k tomu nepostaví tak: „já jsem otcem dítěte, bohužel nás postihlo neštěstí a já svou PŘÍTELKYNI do nemocnice doprovodím a budu ji tam oporovou“, proč se vymýšlí žlučník?

Neni to jedno, proc?
To je kazdeho vec.

@Luboš P píše:
Tak jsem se vrátil k původnímu příspěvku zakladatelky a tam je, že jde na potrat kvůli vážným vývojovým vadám. Nechci být za každou cenu v opozici, ale neznamená to, že se dítě narodí postižené?

Dite se narodi mrtve, proto potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.8.21 19:44
@Luboš P píše:
Já s tím nesouhlasím, ale připusťme to. Proč teda to těhotenství tají? A proč otec dítěte se k tomu nepostaví tak: „já jsem otcem dítěte, bohužel nás postihlo neštěstí a já svou PŘÍTELKYNI do nemocnice doprovodím a budu ji tam oporovou“, proč se vymýšlí žlučník?

Hele, Luboši, az budeš cekat dítě a v polovině těhotenství zjistíš, ze neni v pořádku a ze ho budeš muset porodit mrtvé, tak přijď a oblaž nas tím, jak ses k tomu postavil a komu všemu jsi o tm chtěl vykládat. Do ty doby mlč a šoupej nohama, víš hovno, o co jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78280
5.8.21 19:47
@Ba-stet píše:
Hele, Luboši, az budeš cekat dítě a v polovině těhotenství zjistíš, ze neni v pořádku a ze ho budeš muset porodit mrtvé, tak přijď a oblaž nas tím, jak ses k tomu postavil a komu všemu jsi o tm chtěl vykládat. Do ty doby mlč a šoupej nohama, víš hovno, o co jde.

@Luboš P ano, přesně tak, nemáš vůbec právo do něčeho tak bolestného a citlivého rýpat - nech si svoje paragrafy a práva do jiné diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.8.21 19:52
@Luboš P píše:
Rodičům možná, ale manželovi a dětem? Zakladatelce je 45 let, nevím kolik je jejím dětem, ale to že maminka otěhotněla s nějakým pánem?

Ano, v tomto konkrétním smutném případě je jim do toho kulové, pokud si to tak zakladatelka přeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
5.8.21 19:55

Manželé by si měli být věrni a neměli by se podvádět a lhát se nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
5.8.21 20:01
@stín katedrál píše:
Ano, v tomto konkrétním smutném případě je jim do toho kulové, pokud si to tak zakladatelka přeje.

Takže až tady jedna 16 letá napíše: mamka taťku podvádí, s milencem otěhotněla a musela na potrat, tak ty ji odpovíš: do toho co dělá tvoje matka, je ti kulové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.8.21 20:02
@Luboš P píše:
Manželé by si měli být věrni a neměli by se podvádět a lhát se nemá.

Ty jsi fakt bezohlednej a bezcitnej de.bil.

• Citovat
  • Upravit
4666
5.8.21 20:03
@Luboš P píše:
Takže až tady jedna 16 letá napíše: mamka taťku podvádí, s milencem otěhotněla a musela na potrat, tak ty ji odpovíš: do toho co dělá tvoje matka, je ti kulové?

Odpovím jí, že je jí do toho kulové s přehazovačkou.
A teď už dost krmení trolla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20908
5.8.21 20:14

@Luboš P dobrý den,

vaše necitlivé příspěvky jsou v této diskuzi OT, čímž porušujete pravidla. Nechte toho prosím, nebo budu nucena vám udělit ban.

děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
5.8.21 20:16
@Luboš P píše:

A leky sis dnes uz vzal? Manzele po rozchodu si nemusi byt verni a lez je nekdy lepsi nez pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.8.21 20:20
@Luboš P píše:

ty jses nejak postizeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
5.8.21 20:30

Vim, ze nechces zadnou “intimni” diagnozu, ale ja bych asi rekla, ze mi delali kyretaz kvuli dlouhymu nepravidelnymu krvaceni - v tvym veku (pardon) nic podezrelyho, vykon je planovanej, navic po tom se dodrzuje taky sestinedeli, hygienicky pomucky taky nejaky jsou potreba (jestli budete teda bydlet u rodicu) a aspon je nebudes muset pasovat tajne na zachod a ze zachoda. Vzhledem k situaci asi uplne stastne vypadat nebudes, tak kdyby cmuchali, tak muzes rict, ze se nervujes, jestli budou vysledky v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.21 20:34

Děkuju, holky, všem za podporu. Ale jak říkám, ubožáci ubližují hlavně sobě.

@Luboš P
S manželem jsme se rozešli asi před pěti lety. S přítelem jsme se sešli asi před dvěma. Rozvod nijak zvlášť neřešíme, myšleno s manželem, protože nám jsou tyhle věci zcela jedno, navíc jsme stále milující rodiče, oba dohromady, můžeme být tedy klidně manželé, nikomu a ničemu to zatím nevadilo.
Děťátko, které se bohužel opravdu narodí mrtvé, protože má vadu neslučitelnou se životem, by samozřejmě nebylo manželovo, protože ještě před jeho narozením by se to jednak všichni dozvěděli - já obvykle čekám, až jsou hotové všechny velké testy, tj. tak minimálně do pátého měsíce, než tuhle radostnou novinu oznamuji blízkým, což bohužel teď nenastalo ani nenastane - a jednak bychom sepsali uznání/popření otcovství, zcela jednoduše.
To jen pro doplnění toho, co ti už holky vysvětlily, a to zcela správně, několikrát.

Přála bych ti, abys z téhle diskuse vyšel o něco moudřejší, chápavější… Je fajn, když je chlap fajn. Pro sebe, i pro ostatní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty