Jaký kočárek - trojkombinace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
493
17.10.13 10:54

@prcekniky - právě to jsem si pak taky našla, a to byl poslední hřebíček do rakve… Jó není to sranda vybrat „TEN SPRÁVNÝ“ kočárek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
17.10.13 11:01

@jajusenka To mi povídej :lol: Já už dlouhé týdny hledám ten správný, ale vždycky se vynoří nějaké podstatné ALE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
17.10.13 11:09

Ale v tom testu nebyl FIRKON Verano… takový test může být spíš jen vodítko na co koukat ale znám několik holek s „poláky“ a žádné dítě si tam nikde prst neskříplo… :nevim: Nejsem tedy příznivce poláků… takže možná ani kdyby vyhrál tak bych byla na vážkách… a potřebovala bych hodně argumentů pro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
17.10.13 11:15

@sweet78 jj, ale tím, že tam byla ta značka, tak se pro mě stává nevěrohodným.
Každopádně si o Polsku myslím své a fakt bych do toho nešla. Neříkám, že bych tam nekoupila nic, to ne, ale tady jde o bezpečí dítěte a to je pro mě vážná věc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
17.10.13 11:18

@prcekniky no.. ale před pár roky zpátky byl na stupních vítězů… právě proto jsem o FIRKONU ještě před dvěma roky uvažovala… konkretně o Veranu.. ale jen do doby než jsem uviděla jak vypadá sportovní sedačka… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
17.10.13 11:18
@jajusenka píše:
Mohli by třeba udělat doprodej minulého modelu o pár tisícovek levnější, to by nebylo na škodu :lol: Já se právě u toho ojetého bojím hlavně té zničené konstrukce. Přeci jen, když se zničí, v záruce nebude a já stejně budu muset koupit nový. Asi hold našetřím a bude. Původně jsem chtěla koupit Firkon Verano Long, ale kamarádka ho má, nedávno jsem měla to „potěšení“ ho řídit a je takový tuhý, jednou rukou ani nápad. A taky je to Polsko že… :roll:

v nekterych obchodech s detskym zbozim vykupuji zpet u nich koupene kocarky a pak je prodavaji jako ojete primo tam, tak treba by se tam naslo neco ;)
jinak co vim, tak celkem dobry hodnoceni mel treba Dorjan, ale ja s nim zadne zkusenosti nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
17.10.13 11:22

@jane-e danny sport má známá… koupila ho protože jí ho doporučila jiná majitelka dorjanu… no.. zhodnotila že nestál moc peněž… takže dobrý… ale aby mohl odvozit druhé dítě bude to chtít zručného manžela který slíbil pospravit konstrukci… problém s netočícíma se kolečkama… nefungující brzda… :zed: ale je to prostě poměr cena/kvalita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
17.10.13 11:37

Manžel je prostě proti použitým z toho důvodu, že kočár už byl bůhvíjakdlouho namáhaný a může se po pár měsících klidně rozflákat… Když se mi to stane s novým, tak ho vyreklamuju, ale ojetý můžu pak hodit do popelnice a stejně budu kupovat nový… a vím, že nový pak prodám za polovinu ceny, ale těch peněz teď na začátku 8o :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
17.10.13 11:39

@sweet78 ja prave ten Dorjan zminuju, protoze je cenove dostupny, ale ono je to tezko, dokonaly kocar asi neexistuje a kazdemu sedi neco jineho :nevim: proste to neni jednoduchy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
17.10.13 11:59

@jajusenka u pouziteho je zaklad ho videt, pak poznas, v jakym je asi stavu, muzes si ho ozkouset..u lepsich znacek bych se toho fakt nebala, ale je to vase vec, kdyz chce manzel novy, tak si holt zaplati, ale abyste nedelali kompromisy a pak z toho byli nestastni ;) a hlave nezapomen, ze vybiras prevazne pro sebe, ty budes jezdit porad, tak si do toho od chlapa nenech moc kecat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
18.10.13 09:03

Tak jsme to včera s manželem probrali a prostě si hold našetříme na nový. Zatím mě tedy okouzlil ten Easy walker qtro, ale mám ještě hodně času na rozmyšlenou, tak kdoví, co nakonec vybereme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
18.10.13 09:10

@jajusenka
To ja uz jsem pevne rozhodnuta. :-)plno kocarku me zklamalo.napr.kolestra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
18.10.13 09:11

@Lucie 85 - já jsem se do něj taky zamilovala a myslím, že nic lepšího asi nenajdu :-) Kdy máš termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
18.10.13 11:42

@jajusenka
1.5. :-) dnes mi přiel nový fusak do kočárku s rukávníkem k tomu zdarma :-) od emitexu a je boží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
18.10.13 11:43

@Lucie 85 - tak to kupuješ kočárek docela brzy, já si to ještě zakazuju :lol: já mám termín 13.5., takže budem rodit skoro stejně tyjo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí