Jaký kojící polštář doporučíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1655
29.10.14 10:46
@Lisa_Qr píše:
Nějak mě to nedalo, koukam se jeste jednou na stránky motherhoodu, ty polstare s vzajemne nejak liší?

Polštáře se liší ve vnějším povlečení. Ten levnější je z bavlny a premium má povlak z veluru, který je měkoučký a velmi příjemný. Volila jsem druhou variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.10.14 13:16

Já mám taky „velurák“ a je to luxus. Při praní se ani barva neseprala, což je fajn. Nevýhoda ale je, že se na to lepí každičký smítko :roll: To by asi ta bavlna nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
30.10.14 17:32

Holky pujdu do toho matyska, to C je obrovský. zatím se vycpu dospodu pod břicho peřinou a na kojeni stačí menší. A tech 170 taky neni uplne málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
30.10.14 17:34

@Lisa_Qr Jo? Já nad tím zase přemýšlím, když jsem se dozvěděla, že to C je vyráběné v Polsku a Mates u nás v ČR… Ale zase se mi líbí, že se dá dát pod hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
30.10.14 17:56

@veveruschka : to je pravda, ale i v Polsku se dají sehnat pekne kousky, taky jsem chtela vybavu jen od českých výrobců, pak jsem prisla na tržnici a osahala si jejich kvalitní bavlnu a mam nekolik kousku bodýček a polodupek a jsou krásny, ze jsem je ani v obchode u nas nevidela. Také tedy radeji podporuji českého vyrobce.

Nekdo také psal, ze je moc vysoký, to bych musela hodne vyhazet ven té naplne. Pod hlavou se mi to taky líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
30.10.14 18:03

@Lisa_Qr Já vím, já jen že opravdu radši právě podporuji české výrobce… Jinak se asi taky pojedeme pak do Polska kouknout na trhy, co tam mají a tak… Ještě asi chvíli nad těmi polštáři budu přemýšlet :D Jinak se mi líbí to pod hlavou, ale u matese zas mají hezčí vzory… asi si budu muset napsat seznam pro a proti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
30.10.14 19:18

@veveruschka seznami pro a proti písu moc rada :-D. Jako Rory v Gilmorovkách :-D. Zbytek vybavy uz v ceském mít chci :) tj. Vzory maji krasne a opravdu vypadaji jako ve skutečnosti. :) zdají se mi také skladnejsi. Ja mam moznost za levnejsi peniz toho matyska od kamaradky - nevyuzili ho, byl pro ne velkej do postele.

Skoda ze si ho nikde nemuzeme osahat ten motherhood. Opravdu mi prijde hoodne vysokej na tu relaxaci. Mam tu na vyzkoseni molitanovej, a na opreni dobry, na kojeni asi taky, ale na spaní, bych si musela vzit zebrik abych na nej vylezla :-D-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
30.10.14 19:24

@Lisa_Qr :lol: No, vyzkoušení by bylo super! Moje kamarádka má akorát jeden kuličkový a to jediné vím, že ten nechci :D Jo jo, tak tak - jak Rory… fakt si to budu muset pěkně napsat…Já mám zas strach, že právě na kojení bude moc obří ten Motherhood… ale prostě pořád ty polštářky pod hlavou mě tak lákají :D A vypadá tak pohodlně.. :think: No a jsem zas u seznamu - ale za to C dostane asi dva body na seznamu, ne jen jeden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
30.10.14 19:33

@veveruschka : v kolikátém jsi týdnu?

Já jsem si rikala, kdybych vedela ze je fakt super uzasne mekoučkej, tak si ho koupím. Hlavne kdybych musela treba hodne lezet. Zas takova cena to není.

A nebo dva jedno C a jednoho matyska standard :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
30.10.14 20:01

@Lisa_Qr No, já jsem ještě na začátku - teda pomalu na začátku druhého trimestru, ale polštář chci už dlouho :D Od té doby, co jsem ho viděla v jednom filmu. No a asi bych si ho právě nechala nadělit… jsem doma na neschopence a většinou si ležím na gauči, tak by se mi už hodil :D I když teda břicho podkládat zatím nepotřebuji… To víš, jak jsem doma, tak vymýšlím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
2.11.14 12:26

@veveruschka prosímtě, tak me to C ted tak vrtá v hlavě :-D. Taky jsem doma, ale uvazana na postel nejsem. nevim presne jak se tim to bricho podepře. fakt mi prijde hodne velký. ale kojit se s nim pak dá to snad jo. Ted ho potrebujeme na ten relax hlavne ze, a samozdrejme bych ho taky uz mela rada doma :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
2.11.14 12:41

V záložním plánu meli neco podobného jako Motherhood :-D. Ten film mam rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
2.11.14 12:45

@Lisa_Qr Jo, to byl přesně ten film :D Byla na polštáři závislá a od té doby jsem muži říkala, že takový veliký polštář chci :D Já teda taky úplně na postel uvázaná nejsem, ale je to pro mě nejpohodlnější, moc sedět nevydržím… tak spíš pololežím :D Jsem pořád spíš pro ten Motherhood… tak uvidíme, kdy ho budeme objednávat :D Musím vydržet do manželovy výplaty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
3.11.14 13:39

@veveruschka @Lisa_Qr Já ho mimo jiné pořizovala právě na to podložení břicha při ležení na boku, ale to se mi nepovedlo, protože je polštář moc vysokej. Ale možná, že někdo s velkým břichem by ho nahoru na polštář dostal :) Já ho do něj jenom zabořila, ale i to bylo příjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
4.11.14 16:39

@femin - asi pujdu taky do toho motherhoodu

mam ted doma toho matyska od kamaradky, na podlozeni bricha bude asi dobry, ale stejne poslouzí i deka. Na kojeni mi prijde nizkej. Mam tu jeste jeden vyssí molitanovej, na vyzkousení, je delsi a jeden konec ma jako to C zahnutý, ovinu ho kolem sebe líp. A pohodlnej mi prijde taky dost.Ale chci ho vrátit, mam ho jen abych porovnala (aspon jsem si to rekla, chci mit svuj na zniceni od mlika, slintama a tak :-D).

Prijde mi ze to cokoliv, co by vypodkládalo brisko muselo byt stejne hodne tenký, zas takova mezera tam není. Navic myslim, ze se na tom motherhoodu musi dat pekne kojit a relaxovat, mam pravdu? vzala bych si taky ten velur, jeste musim rozhodnout barvu. A pak ho vyuzijeme na koberec na opření, jako mantinel. Praktický doplněk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák