Jaký kojící polštář doporučíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
27.11.16 21:42

OBNOVUJI DISKUZI:
Mohly byste mi doporučit polštář, se kterým máte opravdu dobré zkušenosti? Koupila jsem si na základě hodnocení na Heurece kojicí polštář Womar s antialergickým vláknem a nejsem moc spokojená. :( Při kojení si ho musím neustále něčím podkládat, různě si ho musím štelovat a jsem z toho zkrátka strašně otrávená a přenáším to na malou, která se u kojení vzteká a vzteká :?… bez kojicího polštáře mi kojit zatím moc nejde :( (v porodnici mi to ukázali jen s kojo polštářem a laktační poradkyně taky - což zpětně lituju, že jsem nelpěla na důkladném naučení i bez něj… to mi sice jde, ale jistá si v tom nejsem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2009
27.11.16 21:46

Kojila jsem bud vleze v posteli nebo s kojicim polstarem MY BREST FRIEND. Klasicka obyc podkova mi vubec nevyhovovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.11.16 21:51
@dana.dv píše:
Kojila jsem bud vleze v posteli nebo s kojicim polstarem MY BREST FRIEND. Klasicka obyc podkova mi vubec nevyhovovala.

Ten zvažuji také. Myslíš, že se skutečně vyplatí? A je vhodný i na větší miminko? (nemyslím zrovna roční dítě, ale řekněme tak do půl roku)… já zatím kojím buď vleže (to v noci) anebo na polštáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
27.11.16 22:12

My breast friend :palec: Kojila jsem do osmi mesicu, a az tak posledni mesic se pod mimcem prohybal vic. Jen jsem ho musela vozit vsude s sebou, jinak jsem mela s drzenim mimina problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.11.16 15:51

Já taky můžu doporučit My brest friend - koupila jsem ho na bazaru za poloviční cenu v dobrém stavu, není na něm snad co zničit :)Kojila jsem na něm cca do roka, možná i déle a v pohodě, sice všude lezly nohy a ruce, ale dalo se to. Ale pak už to dítě normálně sedí v klíně, takže samozřejmě není polštář potřeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.11.16 18:40

@femin: na bazarove uz jsem koukala, ale nevedela jsem prave, jestli se ten molitan nemuze slehnout. Jakou mas zkusenost ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.11.16 19:06

@kaja-88 Myslím, že se jen tak neslehne. Je to takový pevný molitan a na něm jsou nalepené ty výstupky. Jako když jsem sundala potah, abych ho vyprala, říkala jsem si, že jako tolik peněz za kus molitanu… :cert: No ale platí se za nápad, že :) Prostě ten náš slehnutý nebyl a ani po mém používání se neslehl a ještě jsem ho v dobrém stavu prodala dál. Nevím, co by kdo s ním musel dělat, aby se slehl - možná nějak nešetrně zacházel, seděl na něm… :) Ale malé miminko ho podle mě neslehne ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.4.18 21:26

Ahoj, obnovuji diskuzi. Mate nekdo zkusenost s kojenim na polštáři ve tvaru malého C? Na spani ted kojici polštář nepotrebuji a moc se mi nechce kupovat ten velký polstar… a nemate někdo zkušenost s pametovou penou? Cenove mi prisel ok tento - a ten je prave s paměťovou penou… https://www.mall.cz/…ametove-peny?…

Pripadne mate nekdo zkušenost s Lucky Pillow? https://www.kojici-polstar-luckypillow.cz/…ta---duhova/

Příspěvek upraven 21.04.18 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
21.4.18 21:30

@Salejla
mně tento tvar vyhovoval, byl tvrdší, pod mimi se nepropadl…Měla jsem i ten dlouhý, co mohou používat i maminky na spaní a ten byl hrozný. Kuličky se v něm vždycky sesunuly tam, kam jsem nepotřebovala, hrozně dlouhý, na nic. Ale je fakt, že jsem ho měla půjčený a už by asi bylo potřeba kuličky přidat. Malé C mi vyhovoval úplně, první dítě jsem bez tohoto polštáře nebyla skoro schopná nakojit. Na druhé mi ale spíš překážel, toho jsem raději kojila bez polštáře. Zajímavé. Na kila a rozměrově byli kluci skoro na stejno.

Příspěvek upraven 21.04.18 v 21:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
21.4.18 21:34

@Salejla měla jsem tenhle malý a vyhovoval mi maximálně. Ještě v těhu jsem si koupila ten klasický velký, ale v porodnici mi kojení šlo mnohem líp s tím menším, tak sem ho pak pořídila i domů. Pamětovou pěnu neměl, tak v tom ti neporadim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
23.4.18 10:57

@Salejla vypadaji oba dobre :palec:
Ja rozhodne nedoporucuji vypln kulickami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
4.6.18 09:26

Take koukam po nejakem opravdu dobrem.
S prvnim ditetem jsem investovala velke penize do dlouheho zaobleneho s kulickami: kulicky rychle spleskly, snad behem 1. mesice, polstar pod miminem propadaval, kulicky sustely, presouvaly se jinam a syna to lekalo-tvaril se u toho vydesene a brecel strachy uz jako malinke mimco. Takze polstar okamzite sel pryc. Vazne na houby :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.6.18 15:28

Ja nakonec poridila ten s pametovou penou a spokojena moc nejsem. Je moc pevny, tvrdy, prcek se do nej ani trochu nezabori. Kojim nejcasteji v poloze tanecnika a prcek mi propadava mezi telo a polstar (polstar se vzdycky odsune). Premyslim nad nejakou maslickou, abych si ho mohla privazat za zady… ale stejne. Nejlip se mi koji s perovym polstarem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák