Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
OBNOVUJI DISKUZI:
Mohly byste mi doporučit polštář, se kterým máte opravdu dobré zkušenosti? Koupila jsem si na základě hodnocení na Heurece kojicí polštář Womar s antialergickým vláknem a nejsem moc spokojená.
Při kojení si ho musím neustále něčím podkládat, různě si ho musím štelovat a jsem z toho zkrátka strašně otrávená a přenáším to na malou, která se u kojení vzteká a vzteká
… bez kojicího polštáře mi kojit zatím moc nejde
(v porodnici mi to ukázali jen s kojo polštářem a laktační poradkyně taky - což zpětně lituju, že jsem nelpěla na důkladném naučení i bez něj… to mi sice jde, ale jistá si v tom nejsem)
Kojila jsem bud vleze v posteli nebo s kojicim polstarem MY BREST FRIEND. Klasicka obyc podkova mi vubec nevyhovovala.
@dana.dv píše:
Kojila jsem bud vleze v posteli nebo s kojicim polstarem MY BREST FRIEND. Klasicka obyc podkova mi vubec nevyhovovala.
Ten zvažuji také. Myslíš, že se skutečně vyplatí? A je vhodný i na větší miminko? (nemyslím zrovna roční dítě, ale řekněme tak do půl roku)… já zatím kojím buď vleže (to v noci) anebo na polštáři.
My breast friend
Kojila jsem do osmi mesicu, a az tak posledni mesic se pod mimcem prohybal vic. Jen jsem ho musela vozit vsude s sebou, jinak jsem mela s drzenim mimina problem.
Já taky můžu doporučit My brest friend - koupila jsem ho na bazaru za poloviční cenu v dobrém stavu, není na něm snad co zničit
Kojila jsem na něm cca do roka, možná i déle a v pohodě, sice všude lezly nohy a ruce, ale dalo se to. Ale pak už to dítě normálně sedí v klíně, takže samozřejmě není polštář potřeba ![]()
@femin: na bazarove uz jsem koukala, ale nevedela jsem prave, jestli se ten molitan nemuze slehnout. Jakou mas zkusenost ty?
@kaja-88 Myslím, že se jen tak neslehne. Je to takový pevný molitan a na něm jsou nalepené ty výstupky. Jako když jsem sundala potah, abych ho vyprala, říkala jsem si, že jako tolik peněz za kus molitanu…
No ale platí se za nápad, že
Prostě ten náš slehnutý nebyl a ani po mém používání se neslehl a ještě jsem ho v dobrém stavu prodala dál. Nevím, co by kdo s ním musel dělat, aby se slehl - možná nějak nešetrně zacházel, seděl na něm…
Ale malé miminko ho podle mě neslehne ani náhodou.
Ahoj, obnovuji diskuzi. Mate nekdo zkusenost s kojenim na polštáři ve tvaru malého C? Na spani ted kojici polštář nepotrebuji a moc se mi nechce kupovat ten velký polstar… a nemate někdo zkušenost s pametovou penou? Cenove mi prisel ok tento - a ten je prave s paměťovou penou… https://www.mall.cz/…ametove-peny?…
Pripadne mate nekdo zkušenost s Lucky Pillow? https://www.kojici-polstar-luckypillow.cz/…ta---duhova/
Příspěvek upraven 21.04.18 v 21:30
@Salejla
mně tento tvar vyhovoval, byl tvrdší, pod mimi se nepropadl…Měla jsem i ten dlouhý, co mohou používat i maminky na spaní a ten byl hrozný. Kuličky se v něm vždycky sesunuly tam, kam jsem nepotřebovala, hrozně dlouhý, na nic. Ale je fakt, že jsem ho měla půjčený a už by asi bylo potřeba kuličky přidat. Malé C mi vyhovoval úplně, první dítě jsem bez tohoto polštáře nebyla skoro schopná nakojit. Na druhé mi ale spíš překážel, toho jsem raději kojila bez polštáře. Zajímavé. Na kila a rozměrově byli kluci skoro na stejno.
Příspěvek upraven 21.04.18 v 21:36
@Salejla měla jsem tenhle malý a vyhovoval mi maximálně. Ještě v těhu jsem si koupila ten klasický velký, ale v porodnici mi kojení šlo mnohem líp s tím menším, tak sem ho pak pořídila i domů. Pamětovou pěnu neměl, tak v tom ti neporadim ![]()
@Salejla vypadaji oba dobre ![]()
Ja rozhodne nedoporucuji vypln kulickami.
Take koukam po nejakem opravdu dobrem.
S prvnim ditetem jsem investovala velke penize do dlouheho zaobleneho s kulickami: kulicky rychle spleskly, snad behem 1. mesice, polstar pod miminem propadaval, kulicky sustely, presouvaly se jinam a syna to lekalo-tvaril se u toho vydesene a brecel strachy uz jako malinke mimco. Takze polstar okamzite sel pryc. Vazne na houby ![]()
Ja nakonec poridila ten s pametovou penou a spokojena moc nejsem. Je moc pevny, tvrdy, prcek se do nej ani trochu nezabori. Kojim nejcasteji v poloze tanecnika a prcek mi propadava mezi telo a polstar (polstar se vzdycky odsune). Premyslim nad nejakou maslickou, abych si ho mohla privazat za zady… ale stejne. Nejlip se mi koji s perovym polstarem ![]()