Jaký koupit iPhone?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
5.8.18 18:26

právě si nedokážu představit, že telefonuju někde, kde je rušno… jinak mi přijde super, funguje krásně, celou dobu byl v obalu a s předním nalepeným origo sklíčkem, vypadá fakt hezky, tak zatím to vypadá, že si ho nechám a zkusím nechat pročistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
5.8.18 19:37

Můžeš ho i jemně zkusit vyčistit měkkým kartáčkem. Myslím, že to bude nečistotou, ale profi čištění určitě neuškodí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamila44455
13.5.19 21:02

jaký je podle vás nejvýhodnější Iphone?

Ahoj holky, mohu se vás zeptat jakej je podle vas momentálne nejvýhodnejsí iphone a proc? :D

• Citovat
  • Upravit
13955
13.5.19 21:04

Jako financne? Asi Iphone 7/7s do nizsi rady bych uz nesla. Samozrejme je nejlevnejsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
13.5.19 21:28

8 a novejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
13.5.19 21:39

Mám 7+, partner už třetí SE - v žádném z případů nebyla chyba v telefonu. Jezdí závodně na skatu a SE je jediný model, který se vejde do kapsy a netlačí při dřepu, ohybu, a kdovíčem. Kdyby byla nová řada ve velikostech SEčka, ale takhle je to fakt jediná možnost. Škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
13.5.19 22:46

Mám první iPhone asi 5 týdnů a mám s6 a jsem spokojená. Pokud vím, tak vyšší model má akorát rozpoznání obličeje namísto jen prstů. Nicméně pokud si můžeš dovolit utratit více, tak určitě jdi do toho vyššího modelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
14.5.19 07:31

Jak myslíš nejvýhodnější? Osobně bych už nešla pod radu 7. A tedy nový telefon, použity bych nebrala vůbec. Já mám X a zatím je to pro mne za ta léta nejprijemnejsi iPhone. Docela mne i překvapila baterie, drží solidně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák