Jaký make-up k rezavým vlasům?

Anonymní
30.10.16 00:49

Jaký make up k rezavým vlasům?

Ahoj holky, hlavně zrzky. Je to povrchní téma pro někoho, ale potřebovala bych poradit. Nechala jsem se přebarvit na rezavo, vlasy mám něco pod lopatky, oči hnědé. Cítím se dobře, změna se mi líbí, jen nevím jak se nalíčit. Lépe řečeno jaké barvy zvolit? Jaká barva rtěnky a jaká barva očních stínů? Nějak nevím, jak to sladit. Poradíte? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3230
30.10.16 02:12

Zeptej se Pazderkové :lol:
Mrkni na google obrázky na rezavé vlasy a uvidíš, že se nijak výrazně nelíčí. Rtěnku bych ani nedávala a na oči jen klasicky řasenka a popřípadě jemné oční linky. Tím vedle nešlápneš. :) Ale nevím, zrzka nejsem, mám pár kamarádek a všechny se líčí decentně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
30.10.16 02:16

Ja volim- ale licim se vyrazne- svetle hnede stiny na oboci, cerna rasenka, a miluju barvu jako na pavim peri, takze tmava modra, zelena, mam rada stiny s hodne velkou pigmentaci, kde jednou naneses a barva je hodne inzenzivni, rok mi vydrzi ze Sephory, tvarenku bezovou az svetlounce hnedou, rty si nemaluji. Jinak ti bude sluset i fialova, zlata, hneda, cerna, zminena tmava zelena a modra… nebo zvol jen rasenku a linky, bez barev, zkus co se libi tobe, zaexperimentuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.16 10:29

@AndelaCerna já jsem si koupila zelené stíny, že zelená zrzkám sluší. Ale na mně se mi to nelíbí. Mám hnědé oči, tak myslím k vůli tomu mi to nejde. Jemnou rtěnku jsem si dávávala. Nemám moc výrazné rty, tak proto. Jinak tvářenky apod. si nedávám.

• Citovat
  • Upravit
823
30.10.16 10:29

@Mexie @Mexie podle Pazderkové? No fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.16 11:07

@kerrankin tak děkuji.:-) aanonymní proto, že sem chodí švagrová a ona je taková…má teď dost problémy, nechci aby viděla, že tu řeším takové nedůležité věci. Jinak pleť mám přes zimu světlou a to. K zrzkám jde. Proto jsem ji zvolila. Přes léto jsem tmavá, ale hrozně rychle vyblednu. Jinak mám vlasy hnědé, tak obočí i řasy mám výrazné. Obočí si nikdy nelíčím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.16 11:26

@kerrankin no jasně :-). Mám práci, kde musím dobře vypadat, tak to řeším. :-)

• Citovat
  • Upravit
3230
30.10.16 13:39
@Klaarynka píše:
@Mexie @Mexie podle Pazderkové? No fuj.

Zřejmě ti nedošlo, že to nebylo myšleno vážně, no nevadí ;) Příště raději - mlčeti zlato :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
30.10.16 15:58

@Mexie došlo a má reakce byla taky myšlena vážně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie