Můj muž se chová divně

285
18.8.19 08:38

Asi to nechces slyset ale podle me nekoho ma. V jakem oboru podnika ze musi vecer ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122304
18.8.19 08:39

Taky si myslím, že se ti jedná o jasnou nevěru. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
18.8.19 08:40

Rekla bych mu at se k ni rovnou odstehuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21369
18.8.19 08:40

@Cekk Co s tim telefonem dela ve sprse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
18.8.19 08:42

Někoho má, to je asi jasný. Ale jak bych postupovala, to nevím. Záleží na tobě, co chceš. Co uděláš když budeš mít jistotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
18.8.19 08:52

Nemáš někoho, kdo by byl ochoten ho večer sledovat? Kamarádka, kamarád..nebo i někdo z rodiny, komu bys mohla zavolat, že právě odchází z domu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
18.8.19 08:57

@truelly Chtěl by se k tomu někdo snižovat?
Asi tam nějaká jiná žena bude. I když nechápu chlapa, který dělá vše tak okatě… Kdyby byl trochu chytřejší, tak si maže sms a hovory a nemusí se tak odkopávat :roll:
Záleží na tobě, co chceš a hlavně, jestli víš, jak by ses zachovala při provalení případné nevěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
18.8.19 09:00

@Halamka ona potřebuje co nejvíce důkazů, budou se jí hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
18.8.19 09:00

Taky si myslim, ze nekoho ma :( a mrzi me to. Ja osobne bych se ho zeptala co mu na tobe vadi nebo schazi, ze ma potrebu chodit jinam a podle toho bych pak pokracovala dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
18.8.19 09:02
@truelly píše:
@Halamka ona potřebuje co nejvíce důkazů, budou se jí hodit.

A k cemu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
18.8.19 09:02
@Cekk píše:
Ahoj, tak hned vam to popisu: Neustale na telefonu, ten si i na noc dava pod polstar, chodi snim i na wc, do sprchy a dokonce i do lednice. Nekolikrat ihned polozil hovor kdyz jsem prisla. Porad nekam musi. A protoze podnika tak ma najednou i zakazky vecer. Kdyz jsem se ho zeptala co se deje tak nic. Jak by jste postupovali v tomhle vy? :?
…a ty mu to všechno žereš…prostě se zamiloval..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
18.8.19 09:03

No jde o to ze jsem 5mesici tehotna takze se bojim dal patrat a zjistovat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.8.19 09:04
@Halamka píše:
@truelly Chtěl by se k tomu někdo snižovat?
Asi tam nějaká jiná žena bude. I když nechápu chlapa, který dělá vše tak okatě… Kdyby byl trochu chytřejší, tak si maže sms a hovory a nemusí se tak odkopávat :roll:
Záleží na tobě, co chceš a hlavně, jestli víš, jak by ses zachovala při provalení případné nevěry.

Ono bez jasného důvodu se nikam neposuneš a nic nevyřešis. Ona se ho zeptá, on to zatluce a ještě z ní udělá krávu. Že si nedává pozor znamená, že je z nového objevu úplně mimo a to už se těžko přechází jako že o ničem nevíš. Někde o nějakou jednorázovku. Takže jo, já bych se k tomu snížila, tady mám důkaz a pojďme to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
18.8.19 09:05
@malákráličice píše:
@Cekk Co s tim telefonem dela ve sprse?

ma ho polozeny zamudlany schovany pod vecma na umyvadle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
18.8.19 09:07

@Cekk Tak to je celkem na prd. Jestli na to máš nervy, vyčkej. Pozoruj a třeba se to odhalí samo. Pořád přemýšlím nad důvodem, který by toto mohl vysvětlovat, ale nemůžu přijít na žádný…
Osobně si myslím, že teď ti nic nepřizná, pokud nemá vysloveně zaječí úmysly, že by chtěl odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí