Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mišuno, taky jsem velký fanda brněnských muzikálů, už dlouho se toužím dostat na nějaký přímo k nim, zatím jsem viděla Sny i Bastarda v Praze., ale do Brna mám ropoblém se dostat. Nevíš, jestli budou něco hrát v Praze zase?
Jinak mě kdysi uchvátil „muzikál“ Veslo a růže o svatém Vojtěchovi v břevnovském klášteře, fakt bomba!
Mě se líbila Kleopatra i Angelika.V Brně jsme byly na West Star Story(nevím zda jsem to napsala dobře) a byl super.My jezdíme na muzikál parta holek 2× ročně. ![]()
Mě se moc líbila a Kleopatra a Tři mušketýři
.
Teď si dělám zálusk na Děti ráje skoro všichni kdo viděli byli nadšeni ![]()
Ahojky, mě se líbil Drákula a Krysař - toho bych dala klidně znova.
Nedávno jsem byli i na Ježíšovi a upřímně, slova písniček nebyla vůbec slyšet, ale třeba jsem měla jen smůlu na zvukaře.
Jo jo…Krysar
,to bych taky znovu dala.Proto me laka to Tajemstvi..pisnicky uz si hraju peknou dobu,ale nevidela jsem..
naposledy jsem viděla Robina Hooda, moc se mi líbil, je to akce i humor, doporučuju ![]()
taky napisu svuj nazor.
Jezis: byla jsem minuly vikend, ve spirale jsem nebyla. Uprimne, mne se to moc nelibilo, jako hudba super-vo tom zadna, ale treba Jidasovi skoro nebylo rozumet(za me), Noid Barta(ten ho hral) mi prisel strasne urvanej a celkovy dojem byl zkazeny. Ale treba jsme meli zrovna smulu.
Tajemstvi: muzu jen doporucit. Jako prvni dojem z toho byl divny, ale druhy den se to rozlezelo a ty pisnicky si poustime porad doma na cedu. Landa to proste umi.
Nejlepsi muzikal, co jsem zatim videla byl Malovane na skle, bohuzel se ted nehraje, sla bych na to klidne zas - perfektni pisnicky, super dej a neuveritelny humor. Skoda.