Jaký názor máte na hodně potetované lidi?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Moncicak22 Tak ten potetovaný vypadá drsněji a asi mu to při pracovním pohovoru moc nepomůže
…jinak mě osobně se tetování líbí u mužů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím že jsem celkem tolerantní ale když nad tím uvažuju, tak bych asi nechtěla aby mou firmu reprezentoval někdo, kdo je úplně celý potetovaný, nebo tam, kde se to nedá skrýt pod oblečením.. a mít vyholenou půl hlavy nebo každou půlku jinak nabarvenou, to bych asi taky nechápala proč má někdo tu potřebu na sebe takhle upozornit ![]()
- Citovat
- Upravit
@Moncicak22 Je mi to jedno. Žiju ve městě, kde je pomalu výjimka nějaké tetování nemít
Zaleží, jak je ten člověk reprezentativní. Pokud je potetovaný i za ušima a k tomu ještě vyšperkovaný 20 piercingy a koženou bundou s cvočky, tak ne, už by ani nesplňoval nároky. Pokud je oblečený jako každý jiný uchazeč, tetování by se mnou nehlo. Beztak to schová oblek a košile. Opět, pokud jde o normální tetování a ne nějakou velkou kontroverznost. Třeba hákáč, když to přeženu ![]()
Příspěvek upraven 10.05.18 v 13:31
- Citovat
- Upravit
@Doe_Jane píše:
Já myslím že jsem celkem tolerantní ale když nad tím uvažuju, tak bych asi nechtěla aby mou firmu reprezentoval někdo, kdo je úplně celý potetovaný, nebo tam, kde se to nedá skrýt pod oblečením.. a mít vyholenou půl hlavy nebo každou půlku jinak nabarvenou, to bych asi taky nechápala proč má někdo tu potřebu na sebe takhle upozornit
Jo to si kolikrát taky říkám, jestli jsou to takoví exhibicionisti nebo se tím snaží něco vyjádřit - v tom případě by mě zajímalo co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moncicak22 jasně že záleží na pozici. Nicméně od hlavy po paty potetovaný člověk, i kdyby měl tři vysoké školy, ve mně nikdy nevyvolá tolik důvěry, jako člověk s menšími zkušenostmi, zato s čistým tělem. Pokud budu hledat kreativce, je mi to fuk, pokud budu hledat recepční, nesmí mít viditelné tetování. Bohužel, v tomhle jsem zoufale nemoderní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
i prezentovat firmu s tim můžeš.. né všude jsou tak zapšklý.. většina mých kámošů jsou vysocí manažeři, právníci, jsou např i učitelé a pod.. dneska už se na to naštěstí tak nehledí..
„Tyhle lidi“ bývaj většinou rozumný a nechávaj se kérovat tam, kde se to dá dobře schovat. Ono že někdo pracuje ve firmě, kde nejsou zapšklí, neznamená, že jako vysoký manažer nebude muset jednat s firmou, kde zapšklí jsou… kvádro schová skoro všechno…
S tatérem jsem chvíli žila… a co si lidi nechávali udělat…
nebo s čím přišli na předělávku…
párkrát jsem se celkem zasmála… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paola21 píše:že… mám jednu kamarádku, je fakt krásná, měla krásné dlouhé vlasy a nechala si asi čtvrtku hlavy vyholit, ale má to udělané tak, že se to dá skrýt, že to nemá úplně do půlky, spíše to jde vidět až když si to dá do culíku, ale taky nechápu proč… se jí musím zeptat
Jo to si kolikrát taky říkám, jestli jsou to takoví exhibicionisti nebo se tím snaží něco vyjádřit - v tom případě by mě zajímalo co.
- Citovat
- Upravit
Podle toho co je hodně
Vůbec nijak je neškatulkuju (nikoho), ale člověk co to moc přehání se vším ať už piercing, tetování, extrémní líčení nebo se hodně výstředně obléka - nevyniká jako obyčejný člověk, myslím tím, že je nezajímavý svou osobností a upozorňuje na sebe prostřednictvím těchto věcí.. To, že někdo nechce být ovce je zase věc úplně jiná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Čičorečka píše:
@Moncicak22 jasně že záleží na pozici. Nicméně od hlavy po paty potetovaný člověk, i kdyby měl tři vysoké školy, ve mně nikdy nevyvolá tolik důvěry, jako člověk s menšími zkušenostmi, zato s čistým tělem. Pokud budu hledat kreativce, je mi to fuk, pokud budu hledat recepční, nesmí mít viditelné tetování. Bohužel, v tomhle jsem zoufale nemoderní.
Tak to je… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moncicak22 píše:
Ahoj všichni dělám takový průzkum do školy a zajímalo by mě jak vnímáte hodně potetované lidi, jak na ně všeobecně nahlížíte, co vás nejdříve napadne, pro příklad když budete šéfem a povedete pohovor a přijde „normální člověk“ s dobrým životopisem a vedle bude sedět potetovaný člověk s ještě lepšími výsledky jak byste se rozhodli. Díky předem za odpovědi
Nelíbí se mi to a kidně přiznám, že jako šéf si vyberu „normálního člověka“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moncicak22 nemám žádný názor. Každý ať si se svým tělem udělá co uzná za vhodné když se mu to líbí a tetování přece charakter nebo pracovní schopnosti neurčuje. Sama mám tetování a z toho jedno velké a dosti viditelné, takže kdyby se to posuzovalo všude tak seženu práci možná na záchodcích na nádraží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevadí mi to, naopak uznávám určitou originalitu, bohužel většina společnosti stále nahlíží na lidi, kteří se nějak liší jako na spodinu, kriminálníky, narkomany apod
je to škoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jako je rozdíl mezi tetováním do třeba 5cm..někde na místě které se dá třeba schovat, a rozdíl v tetování přes celé lýtko, ruku, předloktí, záda atd..