Jaký názor máte na hodně potetované lidi?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Moncicak22 Kdyby ses ptala, jestli se mi to líbí, tak ti řeknu, že ne, ale lidi podle toho neposuzuju. V práci mě zajímá, jestli ten člověk umí a obecně mě zajímá, jak se ten člověk chová, jak vystupuje. V okolí třeba bydlí jeden tatínek dvou dětí. Celkem dost potetovaný, s více piercingy, prapodivné vlasy, oblečení bych ohodnotila jako něco mezi feťákem a motorkářem. Co se týká chování, tak vystupuje velmi příjemně a inteligentně a co mě hlavně zaujalo, tak jaký má přístup k dětem. Jeho děti, například na hřišti, pozdraví, poprosí, poděkují, pokud chtějí něco půjčit, menší děti pustí na houpačku nebo mu pomůžou, když vidí, že to potřebuje. Sami k sobě se chovají moc hezky. Nebrečí, neječí, nekňourají, nervou se. V tramvaji pouští sednout. Líbí se mi, jak s dětmi tatínek mluví, poslouchá je, vysvětluje jim, dělá s nimi srandu. Takže tohle je člověk, kterého vždycky ráda potkám, i když čistě po vizuální stránce by na mě mohl působit negativně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nelíbí se mi to, ale není to moje starost. Když bude mít lepší výsledky, tak beru jeho. Jediné, co mne napada je, jak budou ti lidé vypadat třeba o dvacet kilo starší s tím tetováním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka píše: člověk jako Franc který si potetuje obličej, že nemá psychický problém? dobře no.. já to vnímám jinak..
jako je rozdíl mezi tetováním do třeba 5cm..někde na místě které se dá třeba schovat, a rozdíl v tetování přes celé lýtko, ruku, předloktí, záda atd..
proto se ptám.. mám záda, rukáv, břicho, chystam se na nohy.. xicht ne, to se mi nezamlouvá, ale respektuju.. kde by měl být ten psychický problém? pro mne je spíš směšné, když si někdo dá motýlka nebo srdíčko a myslí si, jak je in ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Doe_Jane píše:
Já myslím že jsem celkem tolerantní ale když nad tím uvažuju, tak bych asi nechtěla aby mou firmu reprezentoval někdo, kdo je úplně celý potetovaný, nebo tam, kde se to nedá skrýt pod oblečením.. a mít vyholenou půl hlavy nebo každou půlku jinak nabarvenou, to bych asi taky nechápala proč má někdo tu potřebu na sebe takhle upozornit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:![]()
vyholená půlka hlavy, každá strana jinou barvou? to jsem já.. a proč to mam? prostě proto, že se mi to líbí
víc za tím nehledej.. jako se někomu líbí např vlasy po zem a pod, tak já ujíždím na tomto..
by mě zajímalo jak vypadáš
neumím si to moc představit že to je pěkné a zároveň mě to nevyděsí ![]()
- Citovat
- Upravit
@Paola21 píše:
Jo to si kolikrát taky říkám, jestli jsou to takoví exhibicionisti nebo se tím snaží něco vyjádřit - v tom případě by mě zajímalo co.
nic.. osobně nejsem exhibicionista ani nic podobného.. a nevyjadřuju tim taky nic.. prostě a jednoduše se mi to líbí
proč lidi hledají problémy a důvody, kde nejsou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
proto se ptám.. mám záda, rukáv, břicho, chystam se na nohy.. xicht ne, to se mi nezamlouvá, ale respektuju.. kde by měl být ten psychický problém? pro mne je spíš směšné, když si někdo dá motýlka nebo srdíčko a myslí si, jak je in
TŘEBA BYCH si myslela že se člověk sám sobě nelíbí a snaží se to nějak zakrýt..( tetováním zakrýt tělo )..já vyjadřuju jen svůj názor, podle mě prostě ten člověk není v pořádku když si chce takto ničit tělo..( a ano tím myslím velká tetování přes velké kusy těla i když třeba ne hlavu )..přijde mi to nevkusné i kdyby tam měl obraz od DaVinciho.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Asi záleží, odkud jste. Lidi na malým městě mají ty potetovane pořad zaskatulkovane jako kriminalniky, kdežto ve velkém městě je to už každému šumák.
Ja mám 75 zaměstnanců a potetovaní jsou skoro všichni
A to dělají všichni s lidma.
Akorát naše účetní je bez tetování (asi teda). Ale te je už skoro 60 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stánina píše:
„Tyhle lidi“ bývaj většinou rozumný a nechávaj se kérovat tam, kde se to dá dobře schovat. Ono že někdo pracuje ve firmě, kde nejsou zapšklí, neznamená, že jako vysoký manažer nebude muset jednat s firmou, kde zapšklí jsou… kvádro schová skoro všechno…
S tatérem jsem chvíli žila… a co si lidi nechávali udělat…nebo s čím přišli na předělávku…
párkrát jsem se celkem zasmála…
tak o těch předělávkách a pod, to chápu - to jsou většinou právě Ti, co chtějí být in.. pokud jsi žila s tatérem, tak o „komunitě“ něco víš, a 90 % lidí přesně ví, co chce a proč to chce atd.. a nevim.. můj chlap musí mít kérky na zakrytelných místech, ale např kámoš je manažer, jeden z top a je potetovaný fakt hodně, ani to nezakrývá.. a obchody šlapou jak sviňa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:Čili pokud někdo nechce mít obří tetování, ale líbí se mu to, tak si nechá vytetovat něco decentního, tak je směšný?
proto se ptám.. mám záda, rukáv, břicho, chystam se na nohy.. xicht ne, to se mi nezamlouvá, ale respektuju.. kde by měl být ten psychický problém? pro mne je spíš směšné, když si někdo dá motýlka nebo srdíčko a myslí si, jak je in
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Doe_Jane Mně se třeba hrozně líbila slečna v bance - měla půl hlavy naholo, a půlku dlouhé světlé vlasy a moc jí to slušelo. Jen to tetování na té půlce jí chybělo - a to prý nechce. Milá sympatická slečna. At si každý chodí, jak se mu líbí, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@zrcadlo můžu se zeptat, co myslíš satanistickým motivem? nácky chápu, to mi přijde taky hnus, ale toto mne zajímá..
Tak třeba jsem viděla chlápka, který měl přes předloktí obří nápis Satan přichází a u toho takového hnusného ďábla s vyplazeným jazykem a na tom 666. Obecně všichni ďáblové a motivy, které primárně děsí třeba děti, mi přijdou dost šílené a moc nechápu, proč si to někdo nechá udělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja sama mam asi 8 docela velkych kerek,4 piersy v xichte a nikdy nikde to nikomu nevadilo, nepoburovalo, nic
.Clovek jako clovek a je jedno, jestli ma sem tam nejakej obrazek, nausnici
tedy, kdyz to neni fakt extrem (nekteri tateri, piercingeri) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
.
Příspěvek upraven 31.05.20 v 22:18