Jaký názor máte na hodně potetované lidi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3662
10.5.18 14:09

@smurfka no,jasne ze se nebudu ptat lidi,,hele je to dobrý?„,,neni to moc?“ Nedelam to pro lidi, ale protože se mi to líbí a chci to já. Ale mám na mysli, třeba kdyz jedu MHD, nebo v lete, kdy to je vsechno pekne videt. Nikdo tak nepokukuje, jako ze,,co to je za blazna" nebo tak, jestli mi rozumis :-) mozna jednou se mi to stalo, nebo dvakrat.Ale to bylo u seniorů, což je docela pochopitelný :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.5.18 14:09
@radkka píše:
A máš takové mínění i o ženě, která používá makeup, barví si vlasy nebo má dokonce umělé řasy? Proč to asi dělá, asi protože není se sebou spokojená.

nemyslím tento druh spokojenosti..spíše něco takového až opravdu psychického..jakože tohle musím zakrýt nebo se raději poškrábu žiletkou aby to nebylo vidět..( něco jako anorektičky, které si vidí pořád tlustě i když mají třicet kilo i s postelí, ) taková ta psychická nespokojenost..
ne to že mám malý řasy, tak si udělám větší.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1709
10.5.18 14:11

@martina.se Taky to tak mám, prostě se mi to líbí, možná tím vyjadřuji svůj životní styl a nenechat si kecat do toho jak mám vypadat. Já se taky ne starám, ze má někdo nalepené hnusne nehty do špičky. To mě osobně přijde horší nez potetovane tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
10.5.18 14:12
@martina.se píše: Špatně pochopeno… ???? je to každého věc, ale pokud např za rok brečí, jakou chybu udělal a pod, tak mi to přijde fakt směšné

Lepší za rok brečet u motýlka na prdeli, než u orla ve výstřihu :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Markéta80 píše:
jo srdíčko, motýla a delfína. To mají tatéři rádi :mrgreen: :mrgreen: Ale manžel když tam byl tak tam zažil chlapa co tam přivedl kluka cca 10 let a at mu udělá tetování 8o, tatér že děti netetuje :lol: a jestli má písemný souhlas, tak vytáhnul papír a tatér že ještě podpis matky dítěte a chlap se skoro rozbrečel že ta to nikdy nepodepíše :mrgreen: :mrgreen:

Bože, to je vůl, takový otec.. tohle je rozhodnutí na celý život, to si musí každý nechat udělat sám. Nikdo ze známých tateru děcko nepotetuje ani s 10 souhlasy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426

@Doe_Jane :mavam: :mavam: osobně bych se nechtěla dívat na břiše na cizí jméno a tohle by těžko předělal :mrgreen:, jedině by si musel najít ženskou se stejným jménem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.5.18 14:13
@Enicka píše:
@martina.se Taky to tak mám, prostě se mi to líbí, možná tím vyjadřuji svůj životní styl a nenechat si kecat do toho jak mám vypadat. Já se taky ne starám, ze má někdo nalepené hnusne nehty do špičky. To mě osobně přijde horší nez potetovane tělo.

To me taky :lol: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
10.5.18 14:13
@Kriss Tina píše:
@Paola21 no to je možná tak 10-20 let zpátky ale co znám lidi tak mají pěkný originální kousky, pak je zas treba rozlišovat lidi co se tím prezentují jako osobnost a lidi co si nechají udělat právě nejakyho motýla apod protože je to právě v módě :think:

Právě no, co mám spolužačky ze střední, tak jedna má houslový klíč na krku, další jména dětí na pažích a další stupidní anglický moudro z netu no - originalita hadr. :nevim: Pokud ale někdo má tetování, které, jak říkáš, dokresluje jeho osobnost, tak ok, ale i tak bych ho jako bankovního úředníka nevzala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.5.18 14:14
@Čičorečka píše:
Lepší za rok brečet u motýlka na prdeli, než u orla ve výstřihu :lol: :D
:potlesk: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
59426
10.5.18 14:16

@martina.se magor to byl, tatér pak říkal že chudák dítě. Tatínek mu nejspíš řekl že to nebolí tak mu ukázal jak strojek funguje a kluk utekl a otec za ním :mrgreen: Vali tam jde příště s tatínkem, prý se bude koukat, bude tam vybarvovat obrázky a sní všechny bonbony co tam strejda má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Kriss Tina píše:
@martina.se taky nechápu co pořád lidi za vším hledají, každýmu se líbí něco jinyho, sama mám třeba teď modré vlasy, loni sem měla hlavu oholenou, předtím zas zelenou :mrgreen: tříletý syn měl zas pres zimu zelenýho pankáče :lol:
mě teda mnohem víc pohorsi, když je někdo špinavý, zapáchající, s mastnou hlavou, když už Teda řeším ten vzhled, jinak mě zajímá spíš jak se ten člověk chová a co má v hlavě :nevim:

Přesně. Starší nosil ciro, zelenou, modrou, teď je do hola. Já měla pár let zpět po pr+el dlouhé zelené vlasy, ale neznám barvu, co bych neměla, teď mám ciro, když nacesu. No jsem líná, tak culik. Malý to bere v klidu, vždy jen říká, že mám jinou barvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
@Dojcanis píše:
@smurfka no,jasne ze se nebudu ptat lidi,,hele je to dobrý?„,,neni to moc?“ Nedelam to pro lidi, ale protože se mi to líbí a chci to já. Ale mám na mysli, třeba kdyz jedu MHD, nebo v lete, kdy to je vsechno pekne videt. Nikdo tak nepokukuje, jako ze,,co to je za blazna" nebo tak, jestli mi rozumis :-) mozna jednou se mi to stalo, nebo dvakrat.Ale to bylo u seniorů, což je docela pochopitelný :mavam:

tak já taky takto nehledím na potetované..jakože s ohrnutým pyskem, nebo otevřenou pusou atd..nebo že bych si je prohlížela jako " postižené "..přesto to nemusí znamenat, že ten člověk na to nemá názor negativní..člověk nemusí grymasit ;)

• Citovat
  • Upravit
20767
@smurfka píše:
nemyslím tento druh spokojenosti..spíše něco takového až opravdu psychického..jakože tohle musím zakrýt nebo se raději poškrábu žiletkou aby to nebylo vidět..( něco jako anorektičky, které si vidí pořád tlustě i když mají třicet kilo i s postelí, ) taková ta psychická nespokojenost..
ne to že mám malý řasy, tak si udělám větší.. :nevim:

Ale umělý řasy si nechám udělat, protože jsem se sebou nespokojená, duševně spokojený člověk si řekne, no a co, ale mám pěkný… třeba nehty nebo cokoli a je mu to fuk. Je to úplně stejné, jako všechno, co popisuješ, akorát se ti to nehodí do krámu. ;)

A ne, já žádné vytetované rukávy nemám, ale to, co píšeš je pokrytecké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24288
10.5.18 14:18

@Moncicak22 určitá velikost tetování se mi líbí, jednu dobu jsem si i tetování chtěla nechat udělat - malé, na rameni. Tak jsem si jej nechala nejdříve namalovat. Přiznám se, že toto mě celkem z nějakého tetování vyléčilo. Uplynul tak měsíc a už se mi to na rameni nelíbilo. Takže jsem usoudila, že pokud budu chtít nějaké zpestření na léto, nechám si to namalovat barvou, ale trvale ne. Vadila by mi ta „tvalost“.

Co se týče ostatních, tak mi nevadí co kdo má na sobě namalovaného, ale při pohovoru bych se celkově, krom životopisu, orientovala na celkové chování, vystupování a působení. Do toho to tetování také spadá. Takže nedokážu jednoznačně říci, zda bych takového člověka přijala či ne, jsou také pozice na které určitě ne, např. již tu v diskuzi zmiňovaná recepční apod. pozice. Ale u většiny normálních pozic to asi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.5.18 14:18
@Čičorečka píše:
Lepší za rok brečet u motýlka na prdeli, než u orla ve výstřihu :lol: :D
:lol: :palec:

Jinak teda švagrová si nechala odstranit tetování na ruce a je to ok, není to vidět, nebylo to šíleně drahé a prý to ani tak nebolelo, akorát to teda trvalo dlouho. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze