Jaký názor máte na hodně potetované lidi?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jo a vždycky začnou vyprávět co která čmáranice znamená a proč si ji vybrali, ale většinou jsme tak zťatí, že vlastně nikdy nevím proč to mají a co to znamená. Já prostě vidím čmáranice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moncicak22 Záleží na pozici, kteoru bych poptával. A na zemi, či zemeě obchodních partnerů, které by potkával.
ono zatímco v ČR a středozápadní Evropě je z větší části tetování znakem módy (z menší pak nař. politické, chuligánské apod. příslušnosti), v takové jižní Itálii je tetování znakem toho, že daný člověk patří do nějaké,,rodiny," rozuměj ve smyslu příslušnosti k tradičním klanům či mafiím. Největší cenu tam pak mají lidé mladí netetovaní.
Takže kdybych hledal třeba správce sítě, je mi to jedno. Kdyby člověka, který přijde do styku s lidmi mimo firmu, tak bych to zvažoval podle konkrétní situace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se mě se líbí pohled na holku s rukavem
a klidně za ni i jdu a řeknu ze fakt dobrý a vůbec mi to není blby
a jinak já nemám půl hlavy vyholeny ale měla sem oranzovorezate, červené a teď se chystám na šedou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kobliha51 píše:
Určitě se to lépe hodí v kreativních a volnějších povoláních. To máš určitě pravdu. S tím ten člověk, který se nechá tetovat tak, aby to bylo hodně vidět, určitě počítá. A nebo se ti tam opravdu hlásí i lidé potetovaní opravdu hodně?
Mně se to práce nehlásí nikdo, nejsem šéf. Nemám šajn, kolik potetovaných se hlásí na pozici bankovního úředníka, ale nějací určitě jo a to bych pak dala přednost nepotetovanému, jakkoli je to pokrytecké. Ale beru to tak, že na většinu lidí působí solidněji člověk bez kérek a zvlášť v bance by mělo jít o solidnost a serióznost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jaké tetování a kde a co by mel za práci. Pokud by mel reprezentovat, tak decentni, jemne, symbolicke tetování by mi nevadilo. Barevne, kriklave, na prvni pohled viditelne by mi vadilo. Kdyby mel sedet v kanclu, bylo by mi to fuk, hlavně at dobře plni svou praci.
Mimochodem, ja ho taky malinko zvazovala, drobny symbol za kotnik, ale asi bych se jako 70leta s necim podobnym necitila a ted se obejdu, tak to slo k ledu ![]()
Příspěvek upraven 10.05.18 v 14:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nečetla jsem celkou diskusi, ale tetovani obecne se mi nelibi a hodne potetovani lide uz vubec ne. Tim to ale tak nejak konci, nemyslim si o nich, ze jsou mene schopni nebo fetaci nebo ja nevim co… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak barevné vlasy jako ve stylu prostě úlet mi přijdou příšerné a fakt nechápu jak se to může někomu líbit, ale chodí tak docela dost holek u nás ve městě, tak je to asi v kurzu. Dceři bych asi ve spánku vyholila hlavu kdyby s tím přišla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paola21 píše:
Mně se to práce nehlásí nikdo, nejsem šéf. Nemám šajn, kolik potetovaných se hlásí na pozici bankovního úředníka, ale nějací určitě jo a to bych pak dala přednost nepotetovanému, jakkoli je to pokrytecké. Ale beru to tak, že na většinu lidí působí solidněji člověk bez kérek a zvlášť v bance by mělo jít o solidnost a serióznost.
Aha, já myslela, že to máš přímo z praxe.
- Citovat
- Upravit
@Kobliha51 píše:
Aha, já myslela, že to máš přímo z praxe.
Ne, ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Včelička992 píše:
A me zase prijde pokrytecke odsuzovat jakekoliv lidi, at uz maji kerku pres pulku ksichtu nebo jsou maly, velci, tlusti, fialovy zeleni. Jsou to stejni lidi jako my vsichni ostatni a vidim, ze je tu dost lidi, kteri NEUZNAVAJI tetovanija neuznavam zase lidskou omezenost…
at si mají co chtějí, at se hyzdí jak chtějí..svoboda je svoboda..otázka byla zda bych takového člověka přijala do práce - ne, to je zase moje svoboda. Samozřejmě otázka diskriminace je dneska velká moda, takže přijala bych prostě " toho lepšího který vyhovuje mým kritériím "
- Citovat
- Upravit
Tetování a kérky mě nenadchly natolik, abych si nějakou nechala udělat. A přesto si pro tenhle názor nepřipadám jako ovce…
Je to každého věc, zda má nebo nemá „malůvky“.
Ovšem pokud chtějí lidé s kérkou, aby je jiní respektovali, měli by oni sami respektovat, že se to někomu nelíbí anebo je to důvod, proč kvůli tomu nedostanou nějakou práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Včelička992 píše:
A me zase prijde pokrytecke odsuzovat jakekoliv lidi, at uz maji kerku pres pulku ksichtu nebo jsou maly, velci, tlusti, fialovy zeleni. Jsou to stejni lidi jako my vsichni ostatni a vidim, ze je tu dost lidi, kteri NEUZNAVAJI tetovanija neuznavam zase lidskou omezenost…
Mám stejný názor…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka píše:
@radkka fajn tak budu pokrytec..mě to nevasrovnávat tetování přes velké plochy těla s umělýma řasama nebo makeupem přijde blbý zase mě..ale neva
Jenže tetováním nic neschováš, a i kdyby, tak schovat si rameno? To je fakt děs. Ale schovávat před lidmi ksicht, to je v pořádku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radúna píše:
Tetování a kérky mě nenadchly natolik, abych si nějakou nechala udělat. A přesto si pro tenhle názor nepřipadám jako ovce…
Je to každého věc, zda má nebo nemá „malůvky“.
Ovšem pokud chtějí lidé s kérkou, aby je jiní respektovali, měli by oni sami respektovat, že se to někomu nelíbí anebo je to důvod, proč kvůli tomu nedostanou nějakou práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit