Jaký názor máte na hodně potetované lidi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
10.5.18 14:19

@radkka fajn tak budu pokrytec..mě to neva :nevim: srovnávat tetování přes velké plochy těla s umělýma řasama nebo makeupem přijde blbý zase mě..ale neva ;)

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
10.5.18 14:21
@Paola21 píše:
No ono to většinou moc originální není - čínské nápisy, ostnatý drát, kytičky, hvězdičky, ptáčci, nějaké moudro z netu, jména dětí a jejich narození.. - to moc za originální nepovažuju.

Proč soudíš ostatní lidi? Nemůžeš prostě akceptovat jejich vkus a názor?

• Citovat
  • Upravit
72725
10.5.18 14:23
@Paola21 píše:
Ale musíš počítat přeci s tím, že když máš takový extravagantní účes, tetování apod, že budeš středem pozornosti - to ti to neva, že na tebe lidi koukají? Fakt se jen ptám, já jsem uťáplý introvert, takže já chci splynout :)

Ne a, já si lidí nevsimam, když se chtějí podívat, ať se kouknou. Vadí mi jen to, když mi onehda dáma řekla, že lidi jako já, by neměli lézt na ulici a měli by je zavřít do ustavu. To jsem se fakt neudržela a řvala jsem smíchy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
10.5.18 14:24

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 22:17

• Citovat
  • Upravit
72725
10.5.18 14:26
@Čičorečka píše:
Lepší za rok brečet u motýlka na prdeli, než u orla ve výstřihu :lol: :D
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
10.5.18 14:27
@Kobliha51 píše:
Proč soudíš ostatní lidi? Nemůžeš prostě akceptovat jejich vkus a názor?

Však ať mají co chtějí, ale tady byla otázka, jestli bych je přijala do práce, tak říkám, že nepřijala - na vysokou a seriózní pozici prostě ne - to je zase můj názor, který by byl jako názor šéfa klíčový. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
10.5.18 14:28
@martina.se píše:
Ne a, já si lidí nevsimam, když se chtějí podívat, ať se kouknou. Vadí mi jen to, když mi onehda dáma řekla, že lidi jako já, by neměli lézt na ulici a měli by je zavřít do ustavu. To jsem se fakt neudržela a řvala jsem smíchy :lol:
:lol: no člověk, co tohle dokáže říct do očí na ulici cizímu člověku, by měl skončit v blázinci sám pomalu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
10.5.18 14:29

Mám pár počmáraných kamarádů a mám je moc ráda. Oni vědí že jsem konzervativní zapšklá bytost a vždycky si ze mě dělají srandu a vykládají mi co a kde si mám nechat vytetovat. A já jim zase vždycky říkám: taková pěkná holka a tak hnusně počmáraná… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Včelička992 píše:
A me zase prijde pokrytecke odsuzovat jakekoliv lidi, at uz maji kerku pres pulku ksichtu nebo jsou maly, velci, tlusti, fialovy zeleni. Jsou to stejni lidi jako my vsichni ostatni a vidim, ze je tu dost lidi, kteri NEUZNAVAJI tetovani :lol: ja neuznavam zase lidskou omezenost…

Líp bych to nenapsala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
@Včelička992 píše:
A me zase prijde pokrytecke odsuzovat jakekoliv lidi, at uz maji kerku pres pulku ksichtu nebo jsou maly, velci, tlusti, fialovy zeleni. Jsou to stejni lidi jako my vsichni ostatni a vidim, ze je tu dost lidi, kteri NEUZNAVAJI tetovani :lol: ja neuznavam zase lidskou omezenost…
Že jo. Je to jejich tělo, jejich věc. Já jsem stará jak černý uhlí a čím víc o tetování vím, tak tím víc se mi zdá, že do toho opravdu nikomu nic není a to ani mě. Taky se mi to kdysi nelíbilo, ale člověk nesmí zůstávat na místě a musí se snažit ty ostatní pochopit i když tomu třeba moc nerozumí. Může být člověk vymydlený, vystajlovaný a jak otevře pusu, měl by přes ní dostat. Tetování nikomu inteligence nepřidalo a ani neubralo. Ať si každý dělá co chce. :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
72725
10.5.18 14:30
@Paola21 píše: :lol: no člověk, co tohle dokáže říct do očí na ulici cizímu člověku, by měl skončit v blázinci sám pomalu.

Mi přijde k smichu, ale setkávám se s tím celkem často. Nekomentuju, protože s omezencem nemá smysl vést debatu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
10.5.18 14:30
@martina.se píše:
proto se ptám.. mám záda, rukáv, břicho, chystam se na nohy.. xicht ne, to se mi nezamlouvá, ale respektuju.. kde by měl být ten psychický problém? pro mne je spíš směšné, když si někdo dá motýlka nebo srdíčko a myslí si, jak je in :think:

Jako kdybych to psala já, taky mám rukáv, břicho, část druhy ruky, krk, obě stehna, pater a nart :lol: a necítím se nějak divná nebo tak :lol: ale to stim srdickem, vždy když někdo přidává na FB foto ze jde na,,kerku,, a pak tam naloží tohle, to je po mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.5.18 14:31
@Paola21 píše: :lol: no člověk, co tohle dokáže říct do očí na ulici cizímu člověku, by měl skončit v blázinci sám pomalu.
Mi přijde k smichu, ale setkávám se s tím celkem často. Nekomentuju, protože s omezencem nemá smysl vést debatu :pankac:
@Kajjjla píše:
Jako kdybych to psala já, taky mám rukáv, břicho, část druhy ruky, krk, obě stehna, pater a nart :lol: a necítím se nějak divná nebo tak :lol: ale to stim srdickem, vždy když někdo přidává na FB foto ze jde na,,kerku,, a pak tam naloží tohle, to je po mě :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pecka, neasi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
10.5.18 14:32
@Moncicak22 píše:
Ahoj všichni dělám takový průzkum do školy a zajímalo by mě jak vnímáte hodně potetované lidi, jak na ně všeobecně nahlížíte, co vás nejdříve napadne, pro příklad když budete šéfem a povedete pohovor a přijde „normální člověk“ s dobrým životopisem a vedle bude sedět potetovaný člověk s ještě lepšími výsledky jak byste se rozhodli. Díky předem za odpovědi :)

První co mě napadne: feťák. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.5.18 14:33
@Paola21 píše:
Však ať mají co chtějí, ale tady byla otázka, jestli bych je přijala do práce, tak říkám, že nepřijala - na vysokou a seriózní pozici prostě ne - to je zase můj názor, který by byl jako názor šéfa klíčový. :)

Určitě se to lépe hodí v kreativních a volnějších povoláních. To máš určitě pravdu. S tím ten člověk, který se nechá tetovat tak, aby to bylo hodně vidět, určitě počítá. A nebo se ti tam opravdu hlásí i lidé potetovaní opravdu hodně?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze