Jaký názor máte na hodně potetované lidi?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@martina.se to jo, ale ty brázky se deformují - a navíc taková třeba metráková žena s kérkou na něžném kotníčku, v sedmdesáti - prostě už to nebude pěkné. A mně se líbí to akvarelové tetování, nevím, jak se tomu správně říká, ale vypadá to jako lehce nahozený akvarel - třeba ptáci jsou takto ohromní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Doe_Jane píše: že… mám jednu kamarádku, je fakt krásná, měla krásné dlouhé vlasy a nechala si asi čtvrtku hlavy vyholit, ale má to udělané tak, že se to dá skrýt, že to nemá úplně do půlky, spíše to jde vidět až když si to dá do culíku, ale taky nechápu proč… se jí musím zeptat
Zeptej a pak mi prosím poreferuj, taky by mě to zajímalo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka píše:
TŘEBA BYCH si myslela že se člověk sám sobě nelíbí a snaží se to nějak zakrýt..( tetováním zakrýt tělo )..já vyjadřuju jen svůj názor, podle mě prostě ten člověk není v pořádku když si chce takto ničit tělo..( a ano tím myslím velká tetování přes velké kusy těla i když třeba ne hlavu )..přijde mi to nevkusné i kdyby tam měl obraz od DaVinciho..
A máš takové mínění i o ženě, která používá makeup, barví si vlasy nebo má dokonce umělé řasy? Proč to asi dělá, asi protože není se sebou spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@inkakřivák no manžel má na břiše docela dlouho moje jméno, už tenkrát to bylo velkým písmem a ted ty písmena jsou ještě většíjinak to tvar nemění jen se to zvětšilo na výšku
- Citovat
- Upravit
@Kriss Tina píše:
Nevadí mi to, naopak uznávám určitou originalitu, bohužel většina společnosti stále nahlíží na lidi, kteří se nějak liší jako na spodinu, kriminálníky, narkomany apodje to škoda.
No ono to většinou moc originální není - čínské nápisy, ostnatý drát, kytičky, hvězdičky, ptáčci, nějaké moudro z netu, jména dětí a jejich narození.. - to moc za originální nepovažuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Doe_Jane prý až bude mít ztrátu paměti tak koukne na břicho a hned bude vědět jak se jmenuji
Jsem mu už tenkrát říkala že když se rozvedem tak chudák jeho budoucí partnerka nejenom jméno ale na lýtku má i můj obličej
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dojcanis píše:
Ja sama mam asi 8 docela velkych kerek,4 piersy v xichte a nikdy nikde to nikomu nevadilo, nepoburovalo, nic.Clovek jako clovek a je jedno, jestli ma sem tam nejakej obrazek, nausnici
tedy, kdyz to neni fakt extrem (nekteri tateri, piercingeri)
TŘEBA TI to jen někdo neřekl do očí..jako já bych to taky nikomu jen tak nevykládala pokud by se přímo nezeptal co si myslím, což se mi ještě nestalo aby se na to potetovaný člověk zeptal..myslet si můžu něco jiného. proč bych to říkala nahlas, když to nikdo nechce slyšet ![]()
- Citovat
- Upravit
@Markéta80 píše:
@Doe_Jane prý až bude mít ztrátu paměti tak koukne na břicho a hned bude vědět jak se jmenujiJsem mu už tenkrát říkala že když se rozvedem tak chudák jeho budoucí partnerka nejenom jméno ale na lýtku má i můj obličej
![]()
- Citovat
- Upravit
@Agneth píše:
Už mnohokrát jsem si ověřila, že hodně potetovani lidé (tim myslím opravdu hodně potetovani), jsou bez výjimky lidé, kteří si přes tetování léčí sva psychicka traumata. Všichni takto extremne potetovani, ktere znám, meli buďto těžke dětství nebo dospivani (většinou šikana, týrání, problémy v rodině, deprese,…). Takže to je to první, co mě napadá. Jinak s nimi problém nemám, většina na mě i přes to působí vcelku sympaticky.
asi tak jsem to myslela ![]()
- Citovat
- Upravit
@martina.se píše:
nic.. osobně nejsem exhibicionista ani nic podobného.. a nevyjadřuju tim taky nic.. prostě a jednoduše se mi to líbíproč lidi hledají problémy a důvody, kde nejsou..
Ale musíš počítat přeci s tím, že když máš takový extravagantní účes, tetování apod, že budeš středem pozornosti - to ti to neva, že na tebe lidi koukají? Fakt se jen ptám, já jsem uťáplý introvert, takže já chci splynout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mi to fuk. Vzala bych rozhodne potetovanyho s lepsimi vysledky a to i na reprezentovani firmy. Chovani a inteligence neni o tetovani. Mam jednu kerku cca 15 cm na miste, kde se snadno schova.
Edit. Osobne se mi nelibi kerky v obliceji a neuznavam extremisticky znaky. Takovyho cloveka bych samozrejme nevzala
Příspěvek upraven 10.05.18 v 14:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paola21 no to je možná tak 10-20 let zpátky ale co znám lidi tak mají pěkný originální kousky, pak je zas treba rozlišovat lidi co se tím prezentují jako osobnost a lidi co si nechají udělat právě nejakyho motýla apod protože je to právě v módě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Čičorečka píše: Čili pokud někdo nechce mít obří tetování, ale líbí se mu to, tak si nechá vytetovat něco decentního, tak je směšný?Špatně pochopeno… ???? je to každého věc, ale pokud např za rok brečí, jakou chybu udělal a pod, tak mi to přijde fakt směšné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit