Jaký těhotenský test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2637
8.11.21 14:44
@Niky7700 píše:
@Bubllenka určitě pošlu děkuji chci se ještě zeptat jsou nějaké zřetelné příznaky.. co bych měla z pozorovat kromě bolesti v kříži a občasnymi křečemi podbřišku a bodavou bolesti v obou bocích jakoby ve vaječnících?

Ne, někdo nemá příznaky žádné, někdo má už od 6tt… Nepodstatná informace, když může jít o těhotenství stejně jako o blížící se ms. Tak šup :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
8.11.21 14:47
@Niky7700 píše:
@Kriss Tina právě je mi divné že meškám 5tý den a mám bolesti v kříži a v podbřišku?

Tak může být, ty první příznaky bývají třeba pobolivani břicha, většinou to má stejné příznaky jako před ms, ale takové ty velké příznaky jako jsou nevolnosti chodí až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.11.21 14:49

@Bubllenka každopádně zkusím testnout a uvidíme výsledek necháme se překvapit ☺️️ i když si sama říkám že to je blbost aby jsem měla nějaké bolesti ale mám no nejsou časté jen zřídka sem tam jak říkám uvidím seznámím vás s výsledkem 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
8.11.21 22:00
@Niky7700 píše:
Ahoj holky vím že to je docela hloupá otázka ale chtěla bych vás poprosit o radu.
Jaký těhotenský test je nespolehlivější? Díky

Dr.Maxx, Mamatest..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.11.21 12:22

@Bubllenka ahoj holky takže dneska jsem testla zhruba tak před 10 min spátky výsledek negativní tak nevím no jestly mám testnout ještě v průběhu dneška a nebo až zítra ráno každopádně nevím co stím zítra zkusím testnout ještě jednou a pak když budeš test i nadále negativní objednám se na gynekologii a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.11.21 13:06

@Niky7700 Testuje se z ranní moci.
Nicméně pokud tam 5 dní po nic není, tak těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.11.21 14:06

@Svistice děkuji zkusím zítra a dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69130
9.11.21 17:55

Pokud tam není nic zítra, s dalším testem nespěchej, tak za tři dny nejdřív. Ale po pětidenním meškání mají dálnice naběhnout okamžitě v libovolnou denní dobu. Do zítra se nejspíš nezmění nic. A s doktorem bych taky nespěchala, zpoždění se stát můž, tak uvidíš. Nemáš-li jiné potíže, klidně týden (já i dva) ještě vyčkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí