Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProBianco, já mám Cybexy stabilně v autě nebo si tak převážím Ondru z auta/ do auta, když jedu sama abch ho nemusela tahat pacholka ![]()
Jsou super, prostorné, polohovací a bezva boudička. jestli plánuješ golfky k moři, tak tyhle mají tu boudičku bezva velkou ![]()
maminky co říkáte na tento golfáček,znáte ho quinny senzz šli byste doněj
majo, za mě ne
tenhle tip se mi vůbec nelíbí. Ale já s nám jezdit nebudu,záleží, jestli se líbí tobě ![]()
Denny, stále víc se přikláním k Topazu nebo Ruby. Malý už má přes rok a půl a tak nám bude stačit jen něco jednoduššího. Musím to ale omrknout naživo, abych viděla, jak moc mi bude vadit to polohování/nepolohování u Rubyho.
Majo, tento golfáček taky není moje krevní skupina, ale to je jen individuální názor. Quinny bude mít asi kvalitní kočárky, ale mně moc dizajnově k srdci nepřirostly. Taky záleží, jestli ho budeš používat jen jako golfáč pro starší dítě-pak mi příjde 7-8 tisíc moc peněz, nebo pokud ho chceš používat i jako sporťák.
Bianco, musíš si to omrknout jak píšeš
Ale jestli to plánuješ na dovču, tak u těch Callisto je opravdu lepší boudička ![]()
maja - quinny senzz mě taky zaujal, tohle je teda blbá fotka, na té mu to „nesluší“, na živo se mi líbí. je to zase trošku něco jiného. Hlavně se skvěle skládá. Ale zkusila bych do něj dát mimčo, aby člověk viděl, jestli se tam vejde i za půl roku. Mně taky (kromě ceny) odradila ta střecha, taková trochu na nic, asi moc nechrání před větrem ani před sluncem. Ale zajímalo by mě, jak se s ním jezdí.
a ještě jsem chtěla napsat, že tak také vozím tašku s nákupem!!! Ten háček se tam fakt hodí, i když je myšlený na držák na pití (který mám taky, ale pořád se mi naklání, to moc nedomysleli)
![]()
já ho mám taky, ale ještě jsem ho nestačila použít. Tak jak vidím, asi na něj ani nedojde
![]()
Holky nevíte jestli existuje nějaká spešl svítilna,lucernička nebo baterka ke kočárku?Jezdíme i po tmě a malej vříská a moc se mu nelíbí, když nic nevidí.Jasně, můžu koupit normální baterku, ale zajímalo by mě jestli není něco extra pro maminy ke kočárku ![]()
to je zajímavý dotaz a nedivila bych se, kdyby bylo:) Ale je mi líto, o ničem nevím…jen vím, že jsem někde viděla baterky pro děti ve tvaru zvířátka, bylo to v některém eshopu s hračkama. To by se mohlo líbit a být bezpečné pro mimi.
My máme malou svítilničku/baterku na čtení pro Kubu ve tvaru autíčka MC Qeena a ta se připevňuje na klips na knížku…dá se ale prakticky připevnit kamkoliv. Koupili jsme jí v Pompu, ale viděla jsem to všude a mají to i jako mašinku Tomáše a další postavičky ![]()
Denny tak ta je suprová
a jak říkáš dá se přidělat prakticky kamkoliv.Paráda, díky opět za radu ![]()
maminky nemáte některá buggster odpružený jak ste spokojené doporučíte mi ho nebo rači cybex calisto
Příspěvek upraven 02.02.11 v 13:53