Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProDenny pěkná fotečka, tohle opírání u nás už skončilo, malá začala chodit, takže s tátou „fízlujem“ jak jen to jde
je to už prča, ale někdy to je na palici ![]()
Jinak mobily, noviny, ovladače a prostě všechno zakázaný ovoce frčí asi všude
![]()
Chtěla jsem Vám holky jen napsat ještě k tý pláštěnce
že jsem z ní nakonec ty postranní tyčky vytáhla a na kočárku drží tvar docela dobrej. Není to teda úplně napnutý, ale ani to nijak nepadá, takže to tak nechám. Hned je skladnější
Tak jen pro ty, co mají problém s místem ![]()
Sharis, šikulka…já o tom taky uvažovala, ale my s tou pláštěnkou vyjíždíme už rovnou…no uvidím
Každopádně jsem ráda, že vím, že to jde ![]()
maminky pokud by někdo zháněl Jane unlimit budu prodávat byla sem velmi spokojená
maja: prosím můžu se poptat na pár věcí?U nás to teda ještě není aktuální,ale plánujem tak ani né za půl roku jít do druhého mimča a tak už tak trošičku sonduju abych pak zase nemusela řešit kočárky na poslední chvíli…
Unlimit se mi líbí,ale u nněj je ta korba asi malá ne?Vejde se tam v pohodě i tří leté dítko? Nemohla by jsi mi ho změřit?Ty kola jsou nafukovací?Jaký je v terénu (na kostkách atd.?) korbičky jdou nasadit i jiné od Jané nebo jen tyhle moderní ošklivé?
Denny kočárek mám jetý asi 10 krát podvozek bez škrábanečku záleží jaký máš kola nesjetá pokud bys ho měla v pěkném stavu tak bych mohla skusit nabídnout slalom pokud by někdo chtěl tak bych ho možná stebou vymněnila ale až podle zájmu
3 leté nevým,kola plastová,projede vše co sem jezdila ale mi jeli jen párkrát malí už jezdit nechce korby dou i starší
Majo, já ho mám jetý už hodně, jezdíme prakticky každý den a škrábance už taky jsou, takže by toby lovůči tobě nefér ![]()
nebo ještě uvažuji o výmněně muj unlimit za jane 2009
pokud by někdo měl zájem
ale su já už ho nepotřebuji ale sestra zhání jane 2009 tak by ho popř vyměnily nám už stačí jen golfky na takové to popojíždění když bolí nožky ![]()
Aha ![]()
No měmrzí,ženejde ta výměna,docelabych ráda změnu, a hlavně i kvůli rozměrům
Zkoušela jsem to i na MMB,ale nic ![]()
denny- pokud můžeš pošli mi fotky konstrukce a kol abych věděla v jakém je stavu
Sharis,jámyslím rozměry podvozku ![]()
Majo,jsi strašně mco chodná,ale já mám na konstrukci v předu velký škrábanec…Kuba to jaksi nevybral u sloupků v Tescu
Ale klidně nafotím, kola jsme dostala nová teď při servisu