Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
7.2.11 15:34

Denny pěkná fotečka, tohle opírání u nás už skončilo, malá začala chodit, takže s tátou „fízlujem“ jak jen to jde :-) je to už prča, ale někdy to je na palici :zed:
Jinak mobily, noviny, ovladače a prostě všechno zakázaný ovoce frčí asi všude :roll: :lol:
Chtěla jsem Vám holky jen napsat ještě k tý pláštěnce :oops: že jsem z ní nakonec ty postranní tyčky vytáhla a na kočárku drží tvar docela dobrej. Není to teda úplně napnutý, ale ani to nijak nepadá, takže to tak nechám. Hned je skladnější :palec: Tak jen pro ty, co mají problém s místem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.2.11 11:27

Sharis, šikulka…já o tom taky uvažovala, ale my s tou pláštěnkou vyjíždíme už rovnou…no uvidím :think: Každopádně jsem ráda, že vím, že to jde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.2.11 08:54

jane unlimit

maminky pokud by někdo zháněl Jane unlimit budu prodávat byla sem velmi spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.2.11 10:46

já bych chtěla jen vyměnit ten podvozek majo :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.11 11:19

maja: prosím můžu se poptat na pár věcí?U nás to teda ještě není aktuální,ale plánujem tak ani né za půl roku jít do druhého mimča a tak už tak trošičku sonduju abych pak zase nemusela řešit kočárky na poslední chvíli…
Unlimit se mi líbí,ale u nněj je ta korba asi malá ne?Vejde se tam v pohodě i tří leté dítko? Nemohla by jsi mi ho změřit?Ty kola jsou nafukovací?Jaký je v terénu (na kostkách atd.?) korbičky jdou nasadit i jiné od Jané nebo jen tyhle moderní ošklivé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.2.11 16:27

Denny kočárek mám jetý asi 10 krát podvozek bez škrábanečku záleží jaký máš kola nesjetá pokud bys ho měla v pěkném stavu tak bych mohla skusit nabídnout slalom pokud by někdo chtěl tak bych ho možná stebou vymněnila ale až podle zájmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.2.11 16:34

3 leté nevým,kola plastová,projede vše co sem jezdila ale mi jeli jen párkrát malí už jezdit nechce korby dou i starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.2.11 21:02

Majo, já ho mám jetý už hodně, jezdíme prakticky každý den a škrábance už taky jsou, takže by toby lovůči tobě nefér :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
10.2.11 16:09

jane unlimit

nebo ještě uvažuji o výmněně muj unlimit za jane 2009 :-) pokud by někdo měl zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.2.11 21:45

A ty s Unlimitem nejsi spokojená Majo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
11.2.11 08:23

ale su já už ho nepotřebuji ale sestra zhání jane 2009 tak by ho popř vyměnily nám už stačí jen golfky na takové to popojíždění když bolí nožky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.2.11 10:22

Aha :wink:
No měmrzí,ženejde ta výměna,docelabych ráda změnu, a hlavně i kvůli rozměrům :wink: Zkoušela jsem to i na MMB,ale nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.2.11 21:49

Denny copak, copak? Už je Vám slalom malý? 8-o 8-o to snad néé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
12.2.11 09:04

denny- pokud můžeš pošli mi fotky konstrukce a kol abych věděla v jakém je stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
12.2.11 16:12

Sharis,jámyslím rozměry podvozku :wink:

Majo,jsi strašně mco chodná,ale já mám na konstrukci v předu velký škrábanec…Kuba to jaksi nevybral u sloupků v Tescu :roll: Ale klidně nafotím, kola jsme dostala nová teď při servisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí