Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTyno, to si musíš vybrat, co je ti přednější a co oželíš. Ta sedačka je teď šířkou na úrovni ostatních kočárků, takže mě to tak nevyděsilo. Já na malýho radši budu koukat
Myslím, že holky už tu měly fotky s prckama v kočárku ![]()
Denny moje řeč
raději oželím těch pár centimetrů,hlavně že na malého vidím a on na mě.Je to opravdu super a hned se nám jezdí veseleji když celou procházku neprořve a nekroutí se jako žížala ![]()
Starší Slalomy nasadily laťku hodně vysoko. Patří mezi nejširší trojkolky, sedák je klidně i na mou pr..lku. Letošní jsou užší o dost, ale snad splňují nějaký standart, aby se tam normální dítě vešlo aspoň do 2 let!
Když jsem ho poprvé viděla, tak mě taky zarazilo, že je užší, ale můj prcek (9 měsíců) se tam vejde v pohodě v zimní bundě, sedačka je normální, užší je opěrka, ale zase když se oddendá ta zmenšovací vložka, bude to širší. Taky je hodně vypolstrovaná, zkus ji promáčknout, uvidíš o kolik se rozšíří. Sedačka je dobře řešena, pěkně dítě podrží, nesesouvá se, na rejdění tam, pravda, místo nemá, ale to já právě vítám. My v tom zimu přečkáme určitě i ve fusaku, zkoušela jsem to a vlízáme se. Za ten rok tak moc nepoporoste. Na rok uvidíme. Na doježdění kolem jeho 2 let koupíme třeba golfky.
Jo u Slalomu se musí ocenit především jeho jízdní vlastnosti. Včera vozila naše konzervativní 60ti letá babička. Nejdřív říkala, že s trojkolkou jezdit nebude, že malého někde vyklopí a ejhle! Přijela po 2 hodinách, projezdila celé město a nadšená, jak se s ním dobře jezdilo.
A mě by stejně zajímali i zkušennosti jiných uživatelek nového Slalomu. Pořád tady pějem chválu jen my tři a to ho nikdo jiný nemá? Nebo neslyšely jste o někom? ![]()
Blani
taky bych chtěla znát názory i jiných maminek,ale nevím o nikom kdo by nové Jané měl ![]()
Renčo, já jsem ještě na FB diskutovala s jednou spokojenou uživatelkou - Hankou K., jinak o nikom nevím. A co okolí říká na kočárek? ![]()
Bianco, jak se na to fotoalbum juknu? jsem uplny laik tady na diskuzi. Tyna
Klikni si na mě vlevo a v mém profilu sjedeš malinko níž a je fotoalbum
uz to mam, musela jsem se znova zaregistrovat … kolik je malemu? abych mela predstavu. dekuji. Tyna
Tyno
Malému je 9 měsíců. Psala jsem o něm pár příspěvků výš. Kočárek je super, malý je v něm spokojený. ![]()
dekuji, jeste juknu v klidku na fotky kdyz mala usnula … jinak ta barva co mate vy byla muj favorit ![]()
Ahoj holky, prosím Vás nemáte některá už doma Jane Slalom Reverse 2010, mohla bych Vás poprosit o rozměr lůžka sportovního sedáku?
Děkuji Monika
Prodejci uvádějí 31 cm. Šířka záleží, kde měřím. Já naměřila 30-31 cm, sedák je hodně vypolstrovaný, vypadá, že je užší.