Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
18.11.10 21:43

Ali :palec: dobrá poznámka. Snad to berou až od doby, co se s ním jezdí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
18.11.10 22:41

Natašo, nevíš, co je tohle za kočárek???
Mám pocit, že už jsme ho někde viděla, ale nemůžu si vzpomenout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
18.11.10 22:42
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.11.10 00:09

vím… :) mamas-papas Mylo 8-)
http://www.malvik.cz/…Kocarek-Mylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
19.11.10 07:59

Natašo, díky.
Já si říkala, že jsem ho viděla u Malvíka :think: :wink: Nějak mi tam chybí nákupní košík…celkově mi přijde, že tenhle kočárek není pro ,,normální,, maminky :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
19.11.10 12:02

Holky, fakt nemáte zkušenost s tím Ondálkem? :oops:  :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.11.10 12:19

AHojte holky, ten servis je určitě dobré nechat si udělat, ale pro mě je Praha tak z ruky, že jsem se na to vykašlala. Naštěstí nemám s kočárkem problémy. Jabek-asi bych se Ondálka nebála, četla jsem tedy, že nedováží a neservisují přes Handy, mají pobočku i v Německu, tak berou asi z Německa. Obchod funguje celkem dlouho a vztahuje se na ně taky obchodní zákon. Asi bych se nebála, ale osobní zkušenost nemám.
Denny a Mylo se ti líbí? Mně ne, má konstrukci, jak pavoučí nohy. Brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
19.11.10 14:57

tak jsem ráda, že vám byl můj příspěvek užitečný.

mrkla jsem do papíru a Handy tam píší:
v případě řádné registrace vám Handy poskytuje jednu servisní prohlídku zdarma, kterou lze uplatnit po dobu 6ti měsíců od data nákupu v servisu Handy Praha po telefonické dohodě předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
19.11.10 14:59

Jabek, já ten obchod vůbec neznám, tak nevím :nevim:

Bianco, taky mi přijde dost divný, snad jen ta korbička je moc pěkná, ale pak ten spor´ták :-? Přijde mi, že celebritky myslí víc na to, jak kočárek vypadá a ne na to, jak v něm miminku bude :roll:

Když jsem slyšela v jednom rozhovoru mluvit Krainovou jak pořizuje výbavičku, došla jsem k závěru, že je totálně mimo :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.11.10 19:08

Denny, já bych řekla, že celebrity pořizují kočárek ani ne tak podle toho, jak se líbí, ale podle ceny. Čím dražší, tím lepší. A o Krainové si myslím už dávno, že je blbka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
19.11.10 19:45

…tak asi tak nějak :wink: :palec:
Prostě snobárna - čím dražší, tím jsem víc in :roll: :poblion: Snad jen tenkrát Pergnerevou jsme viděla s normální sporťákem s přehazovací rukojetí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
19.11.10 21:00

většina celebrit dostane kočárek a spoustu dalších věcí pro mimi zadarmo, protože je to pro tu značku reklama, když pak někde vyfotí třeba krainovou s kočárkém xxx tak je to pro firmu lepší než dvoustránka v časáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.11.10 21:06

…jo, jo, snobárna. A u těch „umělkyň“ bych ještě dodala - čím dražší fotbalista nebo hokejista, tím líp. (viz třeba ta Hadaška)

Příspěvek upraven 19.11.10 v 21:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
19.11.10 21:06

a krainová se stala tváří značky casualplay, takže má od nich všechno a zadara, nevím, kde bulvár vzal informaci, že má kočár za 60tisíc, tak drahý teda casualplay není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
19.11.10 21:48

Tak tak holky čím dražší tím lepší a musím k tomu dodat jednu smutnou skutečnost.Nejen celebrity se takto předhánějí, ale u nás na dědině je néééémlich to samý :jazyk: Ve zkratce „čím víc pruhů tím víc adidas“.....hrozný, na palici :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí