Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAli
dobrá poznámka. Snad to berou až od doby, co se s ním jezdí!
Natašo, nevíš, co je tohle za kočárek???
Mám pocit, že už jsme ho někde viděla, ale nemůžu si vzpomenout ![]()
Natašo, díky.
Já si říkala, že jsem ho viděla u Malvíka
Nějak mi tam chybí nákupní košík…celkově mi přijde, že tenhle kočárek není pro ,,normální,, maminky
![]()
AHojte holky, ten servis je určitě dobré nechat si udělat, ale pro mě je Praha tak z ruky, že jsem se na to vykašlala. Naštěstí nemám s kočárkem problémy. Jabek-asi bych se Ondálka nebála, četla jsem tedy, že nedováží a neservisují přes Handy, mají pobočku i v Německu, tak berou asi z Německa. Obchod funguje celkem dlouho a vztahuje se na ně taky obchodní zákon. Asi bych se nebála, ale osobní zkušenost nemám.
Denny a Mylo se ti líbí? Mně ne, má konstrukci, jak pavoučí nohy. Brrr.
tak jsem ráda, že vám byl můj příspěvek užitečný.
mrkla jsem do papíru a Handy tam píší:
v případě řádné registrace vám Handy poskytuje jednu servisní prohlídku zdarma, kterou lze uplatnit po dobu 6ti měsíců od data nákupu v servisu Handy Praha po telefonické dohodě předem.
Jabek, já ten obchod vůbec neznám, tak nevím ![]()
Bianco, taky mi přijde dost divný, snad jen ta korbička je moc pěkná, ale pak ten spor´ták
Přijde mi, že celebritky myslí víc na to, jak kočárek vypadá a ne na to, jak v něm miminku bude ![]()
Když jsem slyšela v jednom rozhovoru mluvit Krainovou jak pořizuje výbavičku, došla jsem k závěru, že je totálně mimo
![]()
Denny, já bych řekla, že celebrity pořizují kočárek ani ne tak podle toho, jak se líbí, ale podle ceny. Čím dražší, tím lepší. A o Krainové si myslím už dávno, že je blbka.
…tak asi tak nějak
![]()
Prostě snobárna - čím dražší, tím jsem víc in
Snad jen tenkrát Pergnerevou jsme viděla s normální sporťákem s přehazovací rukojetí ![]()
většina celebrit dostane kočárek a spoustu dalších věcí pro mimi zadarmo, protože je to pro tu značku reklama, když pak někde vyfotí třeba krainovou s kočárkém xxx tak je to pro firmu lepší než dvoustránka v časáku
…jo, jo, snobárna. A u těch „umělkyň“ bych ještě dodala - čím dražší fotbalista nebo hokejista, tím líp. (viz třeba ta Hadaška)
Příspěvek upraven 19.11.10 v 21:06
a krainová se stala tváří značky casualplay, takže má od nich všechno a zadara, nevím, kde bulvár vzal informaci, že má kočár za 60tisíc, tak drahý teda casualplay není
Tak tak holky čím dražší tím lepší a musím k tomu dodat jednu smutnou skutečnost.Nejen celebrity se takto předhánějí, ale u nás na dědině je néééémlich to samý
Ve zkratce „čím víc pruhů tím víc adidas“.....hrozný, na palici ![]()