Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProKacko ja mela ve slalomu reverese- ten uzsi, ten fialovej s kytickama- vesel se v pohode- on je na sirku variabilni.
Mala mela pres rok a porad dobry
tady fotky
Určitě jsem s ním spokojená, mám ho tedy teprve dva měsíce…
Ale drží pěkně zavřený, i když se malej dobývá ven, tak to nepovolí.
Akorát v těch mrazech jsem mu dovnitř dávala ještě deku, ale jinak v pohodě, je tam jak housenka zakuklenej.
Nejspíš ale budu měnit barvu, nějak mi to k tomu mému kočárku nesedí…, kdybys měla náhodou zájem… ![]()
díky za další fotky, ten fialovej je opravdu moc hezkej a já právě že nevím ještě co to bude ale jestli holčička(kterou bych radši
) tak jdu určitě do nějakého s kytičkama takže bych neutrální barvu nebrala. A kdyby to šlo mohly byste sem hodit někdo kdo máte ten kočárek lim. JSP ještě pár fotek třeba autosedačky nebo tak? díky
kačko taky vložím nějake fotky fusaku
a jakou autosedacku bys chtěla - slaom 2011 z lim. edice ?
ta žluta barva kočárku je o neco vyraznejsi, na tech fotkach mi to pripada tmavsi.. jeste neco nafotim az pujdu s malou ven a odpoledne vlozim tak pisni co bys chtěla ![]()
jinak se lodgerem se pridavam k holkam, je super ! neznam lepsu fusak a i kdyz mrzlo tak mala mela jen slabe punčošky a slabe kalhoty a byla krasne teploučka, jen mam jeste pod ni - pod fusakem teplou deku a na fusaku nanoznik korbičky.
jéé další foto, no trošku jsem ted váhala, ale prostě ne, koupím si taky tu žlutou, je fakt pěkná
a chválíte fusaky lodger, no tak na ten se podívám, ten fialový je fakt krásný ![]()
moc moc děkuju za fotky:) a máš moc pěknou holčičku opravdu princezna je to. a ten fusak vypadá taky moc hezky takže kdybych měla holčičku tak je to jasná volba:) a zkoušela si dávat tu autosedačku na konstrukci? jestli to budeš někdy dělat nemohla bys mi to nafotit prosím že bych na to mrkla? díky
Berushko18, máš doma frajerku teda…
V tom bílým kožíšku je úžasná. Přijde mi, že pro ty holčičky mají všechno hezčí, nám se povedli dva kluci. ![]()
holky děkuju
je to moje princezna ![]()
Kačko autosedajdu dávám na podvozek docela často , občas cestujeme tak až ji cvaknu tak ji vyfotim
parkrat kdyz bylo teplo tak jsem Káju dala jen do aotosedačky na podvozek aby nebyla nabalena ve fusaku, a je krasne prostorna, měli jsme dřív jinou autosedačku a tuhle si nemohu vynachvalit, mimčo tam má spoustu prostoru a je zabezpečena lepe nez v te stare - tam mela prd misto i kdyz byla do 13 kg a pásy tam byly jen na raminka a mezi nožkama, v tehle nové jsou pasy i přes boky nebo jak to popsat.. zase tam ale nedam zimni fusak, jak jsou tam ty pasy u zadečku navíc ale to mi nevadi když byla zima tak jsem ji obalila teploučkou dekou a rychle do auta.
Dapp o věcičkách mi ani nemmluv !
pořád po něčem pokukuju,a že máme plnou skřín hadříku.. ted sháním několik nextackych kompletku a nedam pokoj dokud neseženu
.. no a říkám si mít chlapečka kolik bych ušetřila korunek ![]()
kačko a kdybys měla chlapečka viděla si ten samý fusak s kytkama v modré barvě ? já kdybych měla klučíka tak bych do něj šla a kamarádka ho má a je taky překrásny, má krásnou modrou barvu.. ![]()