Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
21.3.11 14:24

Kacko ja mela ve slalomu reverese- ten uzsi, ten fialovej s kytickama- vesel se v pohode- on je na sirku variabilni.
Mala mela pres rok a porad dobry

tady fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.3.11 14:25

a tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
21.3.11 14:42

Určitě jsem s ním spokojená, mám ho tedy teprve dva měsíce… :-D Ale drží pěkně zavřený, i když se malej dobývá ven, tak to nepovolí. :lol: Akorát v těch mrazech jsem mu dovnitř dávala ještě deku, ale jinak v pohodě, je tam jak housenka zakuklenej.

Nejspíš ale budu měnit barvu, nějak mi to k tomu mému kočárku nesedí…, kdybys měla náhodou zájem… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
21.3.11 14:45

Ten fialový vypadá moc pěkně… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačka001
21.3.11 17:36

díky za další fotky, ten fialovej je opravdu moc hezkej a já právě že nevím ještě co to bude ale jestli holčička(kterou bych radši :-D ) tak jdu určitě do nějakého s kytičkama takže bych neutrální barvu nebrala. A kdyby to šlo mohly byste sem hodit někdo kdo máte ten kočárek lim. JSP ještě pár fotek třeba autosedačky nebo tak? díky

• Citovat
  • Upravit
1101
24.3.11 09:21

kačko taky vložím nějake fotky fusaku :) a jakou autosedacku bys chtěla - slaom 2011 z lim. edice ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
24.3.11 09:24

atosedačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
24.3.11 09:28

ta žluta barva kočárku je o neco vyraznejsi, na tech fotkach mi to pripada tmavsi.. jeste neco nafotim az pujdu s malou ven a odpoledne vlozim tak pisni co bys chtěla :)

jinak se lodgerem se pridavam k holkam, je super ! neznam lepsu fusak a i kdyz mrzlo tak mala mela jen slabe punčošky a slabe kalhoty a byla krasne teploučka, jen mam jeste pod ni - pod fusakem teplou deku a na fusaku nanoznik korbičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
24.3.11 09:52

jéé další foto, no trošku jsem ted váhala, ale prostě ne, koupím si taky tu žlutou, je fakt pěkná :-) a chválíte fusaky lodger, no tak na ten se podívám, ten fialový je fakt krásný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
24.3.11 16:39

lodger

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
24.3.11 16:41

korbička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačka001
24.3.11 21:01

moc moc děkuju za fotky:) a máš moc pěknou holčičku opravdu princezna je to. a ten fusak vypadá taky moc hezky takže kdybych měla holčičku tak je to jasná volba:) a zkoušela si dávat tu autosedačku na konstrukci? jestli to budeš někdy dělat nemohla bys mi to nafotit prosím že bych na to mrkla? díky

• Citovat
  • Upravit
374
25.3.11 08:33

Berushko18, máš doma frajerku teda… :palec: V tom bílým kožíšku je úžasná. Přijde mi, že pro ty holčičky mají všechno hezčí, nám se povedli dva kluci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
25.3.11 20:20

holky děkuju :oops: je to moje princezna :srdce:

Kačko autosedajdu dávám na podvozek docela často , občas cestujeme tak až ji cvaknu tak ji vyfotim :) parkrat kdyz bylo teplo tak jsem Káju dala jen do aotosedačky na podvozek aby nebyla nabalena ve fusaku, a je krasne prostorna, měli jsme dřív jinou autosedačku a tuhle si nemohu vynachvalit, mimčo tam má spoustu prostoru a je zabezpečena lepe nez v te stare - tam mela prd misto i kdyz byla do 13 kg a pásy tam byly jen na raminka a mezi nožkama, v tehle nové jsou pasy i přes boky nebo jak to popsat.. zase tam ale nedam zimni fusak, jak jsou tam ty pasy u zadečku navíc ale to mi nevadi když byla zima tak jsem ji obalila teploučkou dekou a rychle do auta.

Dapp o věcičkách mi ani nemmluv ! :D pořád po něčem pokukuju,a že máme plnou skřín hadříku.. ted sháním několik nextackych kompletku a nedam pokoj dokud neseženu :D .. no a říkám si mít chlapečka kolik bych ušetřila korunek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
25.3.11 20:24

kačko a kdybys měla chlapečka viděla si ten samý fusak s kytkama v modré barvě ? já kdybych měla klučíka tak bych do něj šla a kamarádka ho má a je taky překrásny, má krásnou modrou barvu.. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí