Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProJé a nemáš náhodou fotku toho modrého lodgeru? Já jsem ho taky chtěla, ale nebyla jsem si jistá, jak ta barva bude vypadat ve skutečnosti. Jakou barvu má uvnitř? Modrou nebo taky tu hnědozelenou jako vložka?
Oblíkání, to je moje… U mě se to moc nedaří, tak si to vybíjím na dětech…
Nextík má tenhle víkend výprodeje, viď? Bohužel nejsem z Prahy.
teď koukám, že kačka001 má stejný názor na fusak, takže by od tebe berushko18 bylo pěkné, kdybys nám obstarala fotku toho lodgeru, třeba i v kočárku…
![]()
Já jsem se toho právě taky bála, aby to nebylo moc cirkusácký, tak jsem objednala neutrální, ale teď si říkám, že je to škoda, že bych mohla mít třeba i na střídačku nějaký výraznější.
za tu fotku bych byla taky ráda kdyby to šlo vyfotit u nějaký tý kamarádky nebo kdo ho má. a že maj v nextu výprodej to si neměla ani řikat ted mě štve že se tam nedostanu:)
to je prostě naschvál..byli sme tam v pondělí a žádnej výprodej tam ještě neměli ale věcičky krásný:) moc se mi tam líbil jeden takovej krásnej růžovej kabátek.
holky o vyprodeji nevim- ja si objednavam na MMB od tech co doáží přímo z anglie.. ale az pojedu do Prahy tak se tam cihnu
…
holky zkusím to - kamaradka uz ma skoro tříleteho klučíka a v kočárku už nevozí ale zeptam se jestli ho ma ještě doma ![]()
Ty výprodeje jsou jen tenhle víkend, od pátku do neděle, více jak 50%… chodí mi od nich info.
Jinak si taky objednávám z MMB od jedné co vozí přímo z Anglie, dováží každé tři týdny, takže super a ceny oproti kamennému obchodu nesrovnatelné.
a přes koho to objednáváte? to by se mi taky docela líbilo jestli je to levnější jak řikáte protože ono kupovat pořád nějaký takový pěkný věcičky se taky za chvilku docela prodraží.
Kačko já beru od této paní http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… má dobré ceny
případně když nesežnu co chci hledám na MMB jinde… dneska večer vložím fotku autosedačka + podvozek.
Dapp jak si se k tomu dostala ? ja chci taky info o nextiku ![]()
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… já beru odtud
Když jsem byla naposled něco kupovat v Nextu v Letňanech, tak mi nabídli slevu,když objednám přes net za určitou částku a od té doby mi to posílají. Zeptej se tam, stačí se asi zaregistrovat.
Objednala jsem si taky tu vložku od Pinkie s opicí, tak se už těším až dojde.
A kačko, jestli budeš kupovat pro mimčo, tak koukni na MMB od maminek co prodávají po svých dětech. Ty mrňousové to nestačí zničit a věcičky jsou krásný za minimální cenu.
tak to děkuju to budeš hodná už se těšim na ty fotky:) a kdyby se ti chtělo tak můžeš pořídit nějakou fotku až půjdete ven to si myslím že budou ty barvy na kočárku taky vypadat jinak.
a díky za tip na MMB už sem tam dost koukala a ty věcičky jsou opravdu moc pěkný tam.
tak ten modrej fuask sem taky už viděla na internetu ale z těch fotek co všude jsou se mi zdála ta modrá taková křiklavá tak nevím no..potřebovala bych ji asi vidět nejdřív bud na živo a nebo takhle vyfocenou normálně abych věděla jak opravdu vypadá a kdyby byla pěkná tak bych do ní určitě šla. a v nextu jsme byli nedávno koukat a maj tam pravdu krásný věcičky ale převážně na ty holčičky..nějak se mi odtamtud ani nechtělo odcházet:)