Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProKonečně jsem vyzkoušela Jané Muum, líbí se mi, představy by splnil, ale je pro nás malý, opěrka zad končí v půlce hlavy a stříška skoro na hlavě. I opěrka nohou by nám pasovala delší. A je úzký (jako všechny otočné sedačky), to už je prostornější Nomád. Ale máme dlouhána, pro dítě normálních rozměrů bude fajn. Ach jo, tak zase nic…
Violetko, nezkoušelas Baby Jogger City Elite? Teď jsem ho viděla v Sambaby a to mi přijde jako obří sporťák, akorát my potřebujeme ještě i hlubokou korbu a ta je teda za ty peníze příšerná, ta látka tam skoro nedrží a vlaje, takže tam musí foukat. Manželovi se Muum strašně líbí, jak je lehnký, ale zase mám strach z těch koleček, potřebuju něco do terénu kvůli psovi.
@violetka, @Ešinka a neskúsite pozrieť Gesslein F3? Je to novinka 2012 - trojkolka s otočným sedákom, priestorná športová sedačka ( 34×96 cm ), po striešku je to tuším 60 CM a vraj je aj odpružený - ja som ho naživo nevidela, lebo eštelen snažilkujeme, no už poškuľujem po kočíkoch. NO tento spĺňa takmer všetky moje kritériá.
Inak dá sa k nemu dokúpiť ( niekde je aj v cene ) bugy sedák a tým sa aj zníži jeho váha.
@zlatat, ze začátku byl můj favorit G F6, ale problém je, že ho nikde v Brně naživo nemají (teda aspoň neměli) a je docela drahý. Jsem na riziku a cestovat se nikam neodvážím, max. po Brně, a co nevidím, nekoupím ![]()
@Ešinka píše:
@zlatat, ze začátku byl můj favorit G F6, ale problém je, že ho nikde v Brně naživo nemají (teda aspoň neměli) a je docela drahý. Jsem na riziku a cestovat se nikam neodvážím, max. po Brně, a co nevidím, nekoupím
to je škoda, že si ho nemáš kde pozrieť - tento by mal byť ľahší ako F6 aj košík vyzerá lepší ( väčší ) a sedačka predpokladám, že je rovnaká
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost s kočárkem Jane Slalom Pro z Polska? Příp. zda nevíte, kde tento kočárek koupit v Polském Těšíně?
Děkuji za odpověď ![]()
@majka79 píše:
@violetka
ahoj ráda bych změřila, ale Muum už doma nemáme
Prosím, proč si ho prodala? S čím si nebyla spokojená?Dík.
Je dobrý koupit jané slalom použitý nebo raději fakt nový max bych koupila aspon rok 2012 víšbych asi nesehnala.
Případě jaká je cena Jané 2011 v záruce 1 rok 9000 kč se mně zdá příliš kolik můžu navrhnout ![]()
Maminky, jaký máte slunečník na Jané Slalom pro lim. edice a máte třeba i nějakou sluneční clonu? Nevím, kde koupit. Děkuji Gabka ![]()
liší se kočárky 2011 a 2009 podvozek u nožiček je to pravda?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jdou koupit adaptery na autosedačku maxicosi(nebo autosedačku Romer), nebo tam jde nasadit pouze autosedačka od Jané? A ty, které mají tuto autosedačku od Jane, jste s ní spokojené? Děkuji
@saruska26 ahoj jde tam nasadit jeste autosedacka concord ion, tu mam ja a je super. jinak s tema adapterama nevim
můžu poprosit o změření nánožníku u Slalomu lim. edice 2011. Mám ho u tchýně ještě zabalený, tak ji nechci volat. Stačí mi pouze přední šířka bez boků. Chtěla bych si objednat druhý u Pinki, tak aby nebyl moc velký. Moc děkuji, Gabka ![]()
Áš to už změřený ![]()
nečekala jsem na novou kolekci a mám jané 2011 a je to bomba
to je hřích tm nevozit další miminko ![]()