Jané Slalom pro 2012

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
23.4.12 15:13

Konečně jsem vyzkoušela Jané Muum, líbí se mi, představy by splnil, ale je pro nás malý, opěrka zad končí v půlce hlavy a stříška skoro na hlavě. I opěrka nohou by nám pasovala delší. A je úzký (jako všechny otočné sedačky), to už je prostornější Nomád. Ale máme dlouhána, pro dítě normálních rozměrů bude fajn. Ach jo, tak zase nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.4.12 15:49

Violetko, nezkoušelas Baby Jogger City Elite? Teď jsem ho viděla v Sambaby a to mi přijde jako obří sporťák, akorát my potřebujeme ještě i hlubokou korbu a ta je teda za ty peníze příšerná, ta látka tam skoro nedrží a vlaje, takže tam musí foukat. Manželovi se Muum strašně líbí, jak je lehnký, ale zase mám strach z těch koleček, potřebuju něco do terénu kvůli psovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.5.12 16:52

@violetka, @Ešinka a neskúsite pozrieť Gesslein F3? Je to novinka 2012 - trojkolka s otočným sedákom, priestorná športová sedačka ( 34×96 cm ), po striešku je to tuším 60 CM a vraj je aj odpružený - ja som ho naživo nevidela, lebo eštelen snažilkujeme, no už poškuľujem po kočíkoch. NO tento spĺňa takmer všetky moje kritériá.
Inak dá sa k nemu dokúpiť ( niekde je aj v cene ) bugy sedák a tým sa aj zníži jeho váha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.5.12 21:04

@zlatat, ze začátku byl můj favorit G F6, ale problém je, že ho nikde v Brně naživo nemají (teda aspoň neměli) a je docela drahý. Jsem na riziku a cestovat se nikam neodvážím, max. po Brně, a co nevidím, nekoupím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
2.5.12 15:44
@Ešinka píše:
@zlatat, ze začátku byl můj favorit G F6, ale problém je, že ho nikde v Brně naživo nemají (teda aspoň neměli) a je docela drahý. Jsem na riziku a cestovat se nikam neodvážím, max. po Brně, a co nevidím, nekoupím :-)

to je škoda, že si ho nemáš kde pozrieť - tento by mal byť ľahší ako F6 aj košík vyzerá lepší ( väčší ) a sedačka predpokladám, že je rovnaká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janka.panka
4.5.12 10:37

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost s kočárkem Jane Slalom Pro z Polska? Příp. zda nevíte, kde tento kočárek koupit v Polském Těšíně?

Děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
3425
7.5.12 13:50
@majka79 píše:
@violetka
ahoj ráda bych změřila, ale Muum už doma nemáme :mavam:

Prosím, proč si ho prodala? S čím si nebyla spokojená?Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
8.5.12 09:06

@Klára
odpověď máš už v SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
10.5.12 07:19

Je dobrý koupit jané slalom použitý nebo raději fakt nový max bych koupila aspon rok 2012 víšbych asi nesehnala.

Případě jaká je cena Jané 2011 v záruce 1 rok 9000 kč se mně zdá příliš kolik můžu navrhnout :lol:

• Citovat
  • Upravit
43
13.5.12 18:03

Maminky, jaký máte slunečník na Jané Slalom pro lim. edice a máte třeba i nějakou sluneční clonu? Nevím, kde koupit. Děkuji Gabka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.5.12 20:56

liší se kočárky 2011 a 2009 podvozek u nožiček je to pravda?

• Citovat
  • Upravit
18
16.7.12 21:28

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jdou koupit adaptery na autosedačku maxicosi(nebo autosedačku Romer), nebo tam jde nasadit pouze autosedačka od Jané? A ty, které mají tuto autosedačku od Jane, jste s ní spokojené? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
16.7.12 22:27

@saruska26 ahoj jde tam nasadit jeste autosedacka concord ion, tu mam ja a je super. jinak s tema adapterama nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gejba79
17.7.12 15:42

:mavam: můžu poprosit o změření nánožníku u Slalomu lim. edice 2011. Mám ho u tchýně ještě zabalený, tak ji nechci volat. Stačí mi pouze přední šířka bez boků. Chtěla bych si objednat druhý u Pinki, tak aby nebyl moc velký. Moc děkuji, Gabka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
18.7.12 11:42

Áš to už změřený :lol:

nečekala jsem na novou kolekci a mám jané 2011 a je to bomba :mrgreen: :mrgreen: to je hřích tm nevozit další miminko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4