Ja, pracovnice a pracovní systém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
20.9.15 16:17
@Anonymní píše:
jde nám o to, aby dělala práci stejně tak jako my.My tam makáme a ona se fláká. Někteří z ní mají smích a některých to vytáčí.

jestli chápu dobře, tak vaše společná nadřízená vám přiděluje práci? A smlouvu máte všichni stejnou, na tu samou práci a tu samou pracovní pozici? Třeba má ona ve smlouvě něco jiného než vy, proto dostává od nadřízené jinou práci než vy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.15 16:18
@Regina Hero píše:
jestli chápu dobře, tak vaše společná nadřízená vám přiděluje práci? A smlouvu máte všichni stejnou, na tu samou práci a tu samou pracovní pozici? Třeba má ona ve smlouvě něco jiného než vy, proto dostává od nadřízené jinou práci než vy…

pracovní smlouvu máme všichni stejnou, je na stejné pozici jako my.Ano,společná nadřízená přiděluje práci.

• Citovat
  • Upravit
29350
20.9.15 16:21
@Anonymní píše:
pracovní smlouvu máme všichni stejnou, je na stejné pozici jako my.Ano,společná nadřízená přiděluje práci.

takže teoreticky vám ostatním není nic do toho, co dotyčná dělá, když máte práci přidělenou a každý děláte jen to svoje… v tom případě je to spíš problém s nadřízenou, že přiděluje každému něco jiného, a ne té dotyčné kolegyně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.15 16:24

@Regina Hero děláme to svojě a někdy děláme i to, co by mohla dělat i ona. Jestli je tohle problém s nadřízenou, nevíme jak se bránit :nevim:
Píši sem jen já, je jasné, že sem ted nebude psát takových 10-20 lidi, že?

• Citovat
  • Upravit
29350
20.9.15 16:29
@Anonymní píše:
@Regina Hero děláme to svojě a někdy děláme i to, co by mohla dělat i ona. Jestli je tohle problém s nadřízenou, nevíme jak se bránit :nevim:
Píši sem jen já, je jasné, že sem ted nebude psát takových 10-20 lidi, že?

Obávám se, že není proti čemu se bránit… pokud nadřízená přiděluje práci, tak každý z vás asi dělá to, co mu přidělí a co má dělat… ale chtít, aby někomu jinému přidělila jinou práci, protože vám se nelíbí, co dělá někdo druhý, s tím toho moc nenaděláte… pokud má vaše nadřízená takovou pravomoc a není to v rozporu s pracovní smlouvou, tak se to nedá nijak vynutit nebo změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
20.9.15 16:31
@Anonymní píše:
Píši sem jen já, je jasné, že sem ted nebude psát takových 10-20 lidi, že?

Třeba má nĕjaký zdravotní problém.
Co dĕláte za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.15 16:34
@Regina Hero píše:
Obávám se, že není proti čemu se bránit… pokud nadřízená přiděluje práci, tak každý z vás asi dělá to, co mu přidělí a co má dělat… ale chtít, aby někomu jinému přidělila jinou práci, protože vám se nelíbí, co dělá někdo druhý, s tím toho moc nenaděláte… pokud má vaše nadřízená takovou pravomoc a není to v rozporu s pracovní smlouvou, tak se to nedá nijak vynutit nebo změnit…

jenže, ona se kolegyně zeptá na které chce být pracovní pozici, na kterém místě chce být? Kolegyně řekne a ona vyhoví. Takhle bychom si mohli vymejšlet všichni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.15 16:34
@zvědavá borůvka píše:
Třeba má nĕjaký zdravotní problém.
Co dĕláte za práci?

je to práce, která ji nijak zdravotně neomezuje.

• Citovat
  • Upravit
7009
20.9.15 16:54

Me by stvalo jen to knuceni, ze pracuje dobre, kdyz to neni pravda. Nicmene pokud te to tak stve, tak az priste prijde, tak ji to rekni do oci, necojako ne, opravdu se flakas, jsi porad v kuchynce, na cigaru, delas o hodne pomaleji jak vsichni ostatni.

Bude dusno, ale uz za tebou knucet nikdy neprijde :D Prekvapuje me jistota, s jakou vis, co ma ve smlouve, kdekoli jsem byla tak smlouva byla soukroma vec me a zamestnavatele. A svete div se, mela jsem to trochu jinak nez ostatni a bylo mi doporuceno si to nechat pro sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.15 16:57

@Bibi239 mě to štve taky.
Tak co jiného může mít ve smlouvě, když je na stejné pozici jako my? Jakože je placená za 8 hodinovou práci a přitom se půl pracovní doby může flákat?

• Citovat
  • Upravit
21565
20.9.15 17:02

Já nějak pořád nechápu, v čem je problém. Pokud dostane zadanou práci a přijde, že to máš udělat za ni, tak to odmítni. Pokud vám zadává nadřízená víc práce než jí, tak to řeš s nadřízenou. jako zaujala mě věta, že děláte práci, kterou by mohla dělat ona… ale pokud to zadá nadřízená vám, tak to tak prostě je. Pokud máš pocit, že jsi přetížená, tak to řeš s nadřízenou. Pokud si kolegyně udělá svou práci, kterou měla zadanou a nechce to po tobě, tak je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21565
20.9.15 17:04
@Anonymní píše:
Tak co jiného může mít ve smlouvě, když je na stejné pozici jako my? Jakože je placená za 8 hodinovou práci a přitom se půl pracovní doby může flákat?

promiň, ale opět zopakuji, že toto je „problém“ její / vaší nadřízené. Ona si má hlídat, aby se jí lidi neflákali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@nozu to bych odmítla. Já to sama řešit nebudu, nás je víc. Je jasný, že sem ted nebude psát 10-20 lidí.

• Citovat
  • Upravit
7009
@Anonymní píše:

to ja nevim, co tam muze mit, nicmene ja tam neco jineho mela, vcetne i odlisneho ohodnoceni. Praci rozdeluje nadrizeny, tudiz vam muze byt fuk, co ona dela ci nedela.
Zbytecne se uziras, nic s tim neudelas. Muzes sevymezit jen proti tomu fnukani, ale to se ti asi nschce, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.15 17:05
@nozu píše:
promiň, ale opět zopakuji, že toto je „problém“ její / vaší nadřízené. Ona si má hlídat, aby se jí lidi neflákali…

je na pracovních cestách, tak nemůže být na firmě denně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová