Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky žabky ![]()
tak mi už sme od půl 6 vzhůru, bolí nás bříško už sme 2 dny nekadili a dává nám to zabrat, prdíme a smrdíme ale žádnej bobek, i měl teď před půl hoďkou slušnej hysterák, jak ho bolelo bříško, no a rourka nepomohla, tak sem podle tebe Mischi dala trochu fenyklovýho čaje, jak byl uřvanej tak měl žízeň takže si 3× lokl, a pak sme dali prso a pěkně si brkl, sice bříško bolelo dál ale už to bylo jen fňukání a teď spinká. Naštěstí sem stihla upíct závin z listovýho těsta a teď du umýt zem a pověsit prádlo jak se dopere, po obědě mi mají dojet kamošky, tak snad se do tý doby vykadí a bude klid a bude dobře naloženej. Měli sme v plánu že by sme vzaly kočáry a vyrazily ven, ale pokud ho bude bolet bříško tak nikam nejdu, by se chtěl pořád chovat a nemám deset ruk abych držela jeho a zároveň kočírovala kočár.
taky přihodím fotečku z dnešního rána, co sme se poblinkali a bylo nám chvilu dobře.

Dai co to máš za značku kočáru, to je Tako a nebo takovej ten hóóó´dně houpací? značku si nepamatuju, ale když vidím u nás stím jezdit holky a jak jim děti vyloženě plujou tak mírně závidím že ten náš má v tomto směru rachotinu, neutlumí každej hrbol
Dobréééé ránko moje milé ![]()
u nás dobrá noc,usnula v 20-2 a pak od půl 3-7 a od půl8-9:30 takže dobroška noc…
ILI no fakt super fotka,jsi kočka,moc ti to sluší a malý je úžasný!!!!
BEF: ale ale,tak mi nekukej na nožky,ale na ksichtík,tam už to tak super není ![]()
DAI:super fotečky,s tatínkem…ty taky miluju
tatínci robustní postavy a miminečka drobounké ![]()
MISCHNI:taky mi máma říkala,že v Lidlu má být oblečeníčko,ale já nakoupila v pátek,tak nám to stačí…
Aj,tento týden bude šílené počasí,hned vedro a hned kosa,to bude nemocných ![]()
Ilčí:malej je nyny.
A kočárek je ten hoooooooooooodně houpací.Dorjan Spring Cool.Jsem s ním moc spokojená,akorát teda ta přehazovací rukojeť je na houby, páč když jí přehodím tak se s tím jezdí teda strašně blbě, tak proti sluníčku používá plínku.
Ahojky
Včera odpoledne jsme měli pohodu. Byli tady naši a ségra s neteří. Ogrilovalo se masíčko a posedělo se.
Nikču mám ještě doma. Ve středu už ale snad pošupe do školky.
Dnes tedy pojedeme hromadně na RHB.
Chválím všem moc hezké fotečky.
Holky Jindřiška už třetí den spí dopoledne. Dnes jsem jí položila v 9:16 což bylo skoro 2 hodinky od kojení a ona stále spí
.takže teď to je 4 hodiny od kojení. ![]()
Ilčí, prý je normální že si mimi nepokaká i týden.A prý i dýl, když má spurt.Ale zeptej se dr…
Holky já potřebuju na nákup a ona stále chrní..To teda fakt nechápu…Měla jsem se natáhnout s ní..Teď už to cenu nemá.
Ahoj,
dnes se jdu podívat na předávání maturitních vysvědčení. Bude jim to předávat primátor Prahy 1 na Staroměstské radnici!
Ahoj,
já byla ráno na RHB, tak jsem tady až teď.
Chválím všechny fotečky a souhlas s Befi - Miruš, ty si foť jen obličej, ať nás ty hubeňoure tady nedráždíš
.
Luci, tak to bude předávání super! Doufám, že pořídíš nějaké fotečky. Ségra maturuje ve čtvrteka předávání je až v pátek, takže taky jdeme..
Ilčo, sice mi nepřipadá normální u mimča nekadit týden a víc, jak psala Dai, ale 3-4 dny jsou v pohodě. Netrap se tím. Sabi mi někdy kadí taky ob den…
Kamarádce mimi kakalo až po 5 dnech.No ale Ilí poptej se na to u dr.
Sammy, co záda?Už je to lepší?
Duant:tak si užij předávání a pak nám sem dej nějaké foto ![]()
Jinak mě začali opět trochu zlobit kyčle ![]()
Jo Jindřík stále spinká a já neudělala nic, to je tada mazec.Tohle jsem nečekala.
No tak čekám až se vzbudí a půjdem nakoupit.Potřebuju jí koupit ještě něco na to vítání.
lekárnu a drogérii můžu nechat na zítra.
Tak jsem ukrutně na tu Eldu naštvaná. Absolvovali jsme 3měsíční kontrolu za absolutního hysteráku,který spustila jen jsme vyjeli z domu,takže show z kočárku na celý sídliště…
Na váze se kroutila,při měření taky,doktorka jí koukala do krku-to skoro díky tomu řvaní nešlo..no,báječný.
Vůbec na nic na co jsem chtěla, jsem se nezeptala…,ramínko máme nezhojený…No prostě úplně na hovno.
Za řevu jsme přišli domů,nakrmila jsem ji,posrala se a tlemí se tu jako sluníčko.No co byste jí řekly?? ![]()
Zapomněla jsem i odevzdat zprávu z kyčlí,tak tam musím ještě zavolat zda to chcou hned.
Befi:koukám že si to dnes měla zajímavý
Ale on je dneska asi divný den, mě malá stále spí a to už je od kojení5 hodin a spí od 9:16. ![]()
Kolik měříte a vážíte?
Už kouká!Jupúíííííííííííííííííííííííííí jdu se jí věnovat.páááááááá