JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
25.5.09 10:11

Ahojky žabky :-)
tak mi už sme od půl 6 vzhůru, bolí nás bříško už sme 2 dny nekadili a dává nám to zabrat, prdíme a smrdíme ale žádnej bobek, i měl teď před půl hoďkou slušnej hysterák, jak ho bolelo bříško, no a rourka nepomohla, tak sem podle tebe Mischi dala trochu fenyklovýho čaje, jak byl uřvanej tak měl žízeň takže si 3× lokl, a pak sme dali prso a pěkně si brkl, sice bříško bolelo dál ale už to bylo jen fňukání a teď spinká. Naštěstí sem stihla upíct závin z listovýho těsta a teď du umýt zem a pověsit prádlo jak se dopere, po obědě mi mají dojet kamošky, tak snad se do tý doby vykadí a bude klid a bude dobře naloženej. Měli sme v plánu že by sme vzaly kočáry a vyrazily ven, ale pokud ho bude bolet bříško tak nikam nejdu, by se chtěl pořád chovat a nemám deset ruk abych držela jeho a zároveň kočírovala kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
25.5.09 10:17

taky přihodím fotečku z dnešního rána, co sme se poblinkali a bylo nám chvilu dobře.

Dai co to máš za značku kočáru, to je Tako a nebo takovej ten hóóó´dně houpací? značku si nepamatuju, ale když vidím u nás stím jezdit holky a jak jim děti vyloženě plujou tak mírně závidím že ten náš má v tomto směru rachotinu, neutlumí každej hrbol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
25.5.09 10:21

Dobréééé ránko moje milé :wink:

u nás dobrá noc,usnula v 20-2 a pak od půl 3-7 a od půl8-9:30 takže dobroška noc…

ILI no fakt super fotka,jsi kočka,moc ti to sluší a malý je úžasný!!!!
BEF: ale ale,tak mi nekukej na nožky,ale na ksichtík,tam už to tak super není :lol:

DAI:super fotečky,s tatínkem…ty taky miluju :wink: tatínci robustní postavy a miminečka drobounké :)

MISCHNI:taky mi máma říkala,že v Lidlu má být oblečeníčko,ale já nakoupila v pátek,tak nám to stačí…

Aj,tento týden bude šílené počasí,hned vedro a hned kosa,to bude nemocných :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
25.5.09 10:24

Ilčí:malej je nyny. :) A kočárek je ten hoooooooooooodně houpací.Dorjan Spring Cool.Jsem s ním moc spokojená,akorát teda ta přehazovací rukojeť je na houby, páč když jí přehodím tak se s tím jezdí teda strašně blbě, tak proti sluníčku používá plínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
25.5.09 10:36

Ahojky
Včera odpoledne jsme měli pohodu. Byli tady naši a ségra s neteří. Ogrilovalo se masíčko a posedělo se.
Nikču mám ještě doma. Ve středu už ale snad pošupe do školky.
Dnes tedy pojedeme hromadně na RHB.
Chválím všem moc hezké fotečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
25.5.09 10:53

Holky Jindřiška už třetí den spí dopoledne. Dnes jsem jí položila v 9:16 což bylo skoro 2 hodinky od kojení a ona stále spí 8O.takže teď to je 4 hodiny od kojení. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
25.5.09 11:11

holky existuje něco na zácpu u kojenců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
25.5.09 11:15

Ilčí, prý je normální že si mimi nepokaká i týden.A prý i dýl, když má spurt.Ale zeptej se dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
25.5.09 11:16

Holky já potřebuju na nákup a ona stále chrní..To teda fakt nechápu…Měla jsem se natáhnout s ní..Teď už to cenu nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
25.5.09 11:43

Ahoj,

dnes se jdu podívat na předávání maturitních vysvědčení. Bude jim to předávat primátor Prahy 1 na Staroměstské radnici!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
25.5.09 11:50

Ahoj,
já byla ráno na RHB, tak jsem tady až teď.

Chválím všechny fotečky a souhlas s Befi - Miruš, ty si foť jen obličej, ať nás ty hubeňoure tady nedráždíš :lol: .

Luci, tak to bude předávání super! Doufám, že pořídíš nějaké fotečky. Ségra maturuje ve čtvrteka předávání je až v pátek, takže taky jdeme..

Ilčo, sice mi nepřipadá normální u mimča nekadit týden a víc, jak psala Dai, ale 3-4 dny jsou v pohodě. Netrap se tím. Sabi mi někdy kadí taky ob den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
25.5.09 11:57

Kamarádce mimi kakalo až po 5 dnech.No ale Ilí poptej se na to u dr.
Sammy, co záda?Už je to lepší?
Duant:tak si užij předávání a pak nám sem dej nějaké foto :)
Jinak mě začali opět trochu zlobit kyčle :?
Jo Jindřík stále spinká a já neudělala nic, to je tada mazec.Tohle jsem nečekala.
No tak čekám až se vzbudí a půjdem nakoupit.Potřebuju jí koupit ještě něco na to vítání.
lekárnu a drogérii můžu nechat na zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.5.09 12:42

Tak jsem ukrutně na tu Eldu naštvaná. Absolvovali jsme 3měsíční kontrolu za absolutního hysteráku,který spustila jen jsme vyjeli z domu,takže show z kočárku na celý sídliště…
Na váze se kroutila,při měření taky,doktorka jí koukala do krku-to skoro díky tomu řvaní nešlo..no,báječný.
Vůbec na nic na co jsem chtěla, jsem se nezeptala…,ramínko máme nezhojený…No prostě úplně na hovno.
Za řevu jsme přišli domů,nakrmila jsem ji,posrala se a tlemí se tu jako sluníčko.No co byste jí řekly?? :lol:
Zapomněla jsem i odevzdat zprávu z kyčlí,tak tam musím ještě zavolat zda to chcou hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
25.5.09 12:52

Befi:koukám že si to dnes měla zajímavý :lol: Ale on je dneska asi divný den, mě malá stále spí a to už je od kojení5 hodin a spí od 9:16. 8O
Kolik měříte a vážíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
25.5.09 12:53

Už kouká!Jupúíííííííííííííííííííííííííí jdu se jí věnovat.páááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...